Pienoismallit.net

HannuL

Tämä on mahtava ketju lukea vaikka en ryhmään osallistukaan. Harmittaa vaan, että en näe suurinta osaa AJ:n laittamista kuvista. Tietääkö joku nörtimpi siihen jotain syytä?
Ryhmärakentelu: Albania   10.6.2012 20:27
Albaniasta tulee ensimäiseksi mieleen MiG-19. Blue Rideriltä vrmaan löytyisi merkit.
Omatunto kolkuttaa?   18.2.2012 19:41
Itse en ole paskonut ulkohuussiissa kuin kesällä (paitsi armeijassa Pahkajärven ampumaleirillä).

Mutta itse asiaan. Tämä on tärkeä ketju koska näin voi huomata että muillakin on samanlaisia ahdistuksen aiheita. Vertaistukea isolla hoolla. Itselläkin alkaa aika loppumaan tässä mallailuhommassa. Jotenkin tuntuu, että aika kulkee aina nopeammin ja ehtii aina vaan vähemmän tehdä mieluisia asioita. Rahaa on mutta ei aikaa eikä tilaa rakkaalle harrastukselle. Osan rakentamattomista malleista olen purkanut varaosiksi (esim. Academyn Bf109E:n jossa runkokk:t olivat valahtaneet ihan poskelle eikä PMnetin paraskaan supermallari sitä kykenisi korjamaan), osa täyttää kaappeja jo muutenkin ahtaaksi käyneessä kämpässä (7 ihmistä ja 129 neliötä). Mutta ei voi mitään so ist das leben. Täähn on ihan käännipostaus.
Mitä malleja himoat?   18.2.2012 19:28
Itse odottelen edelleen (injektio)mallia Valmet Vihurista. Kun se tulee ostan heti viisi.
Lätkä   8.2.2012 21:50
Vaikka lätkä sinänsä on vauhdikas ja viihdyttävä peli en silti kuuna kullan valkeana maksaisi lipusta 150 euroa. Toivottavasti Suomen joukkue tyrii pahasti.
Kirjoitin lähinnä vertailumielellä eli omalta nykyiseltä kotipaikkakunnaltani ei saa mitään mallailujuttuja, kaikki on kaupunkikäyntien (Tre, Hki, Turusta ei saa juuri mitään) ja postimyynnin varassa.

Itsekin entisenä helsinkiläisenä muistelen kaiholla pienoismalleja Stockalla ja myös Sokoksella, jossa hyllyt notkuivat Matchboxia.
Toisaalta te helsinkiläiset voitte kätevästi piipahtaa Kuivalaisella. Toista se on meillä maalaismallareilla.
GB.99-888   10.1.2012 12:25
Hei

Ennenkuin voi neuvoa paljoakaan täytyy tietää mistä järjestelmästä on kyse. Löytyykö mistään, esimerkiksi muuntajasta, mitään tuotemerkkiä? Mikä ääni sieltä kuuluu? Surinaa vai joltain oikealta junan äänen kuuloiselta? Onko kaikki virtakytkennät tehty oikein? Mikä mittakaava (HO=1/87, N=1/160)?
HO:n raideväli on 16,5 millimetriä.
Humbrol vai Revell   2.1.2012 21:06
Noista kahdesta jos pitää valita niin ehdottomasti Humbrol. Revellin maalit on välillä ihan ihmeellistä tahmaa. Jos saan suositella niin hanki Life Colorin akryylejä. Niitä myyvät ainakin Kuivalainen ja Combat Models.
Hakaristit?   24.5.2011 18:40
Pressanlinnan katollakin liehuu hakaristilippu.