Pienoismallit.net

HannuL

Lätkä   20.4.2013 21:23
Ässät on varma maailmanmestari
Eteneekö maailmaloppu muuten aikavyöhykkeittäin?
MT-462   12.11.2012 17:20
Siipitykit toisaan olivat 20mm tykit ja ne kaikki otettiin koneista pois ennemmin tai myöhemmin. Joitakin ilmavoittoja tehtiin toki tykkikoneillakin. Nuo suomalaiset tiedustelu-Mersut olivat sitä vain paperilla eli runkonumero ja ohjekirja väittivät koneiden olevan tiedusteluversio G-8 mutta todellisuudessa ne olivat tavallisia G-6-koneita. Eli niitä ei varustettu kameroin koskaan.
Martti Kuivalainen   6.10.2012 12:42
Raimo Leino kirjoitti:
Muutenkin mielestäni kyseessä on hyvinkin lupsakka ja alansa tunteva savolainen kauppias. Tai en minä varma ole tuosta savolaisuudesta - miehen "aksentista" olen vaan näin päätellyt.
Elän käsityksessä, että Martti olisi jopa Lapin poikia.
Tmi Pekripe Myynti   12.9.2012 10:21
Pekripe kirjoitti:
Mika Vuolle kirjoitti:
Noihin tuotteisiin vois laittaa hinnat, että ei tarvis laittaa tavaraa ostoskoriin nähdäkseen hinnan.
Hintojen pitäisi kyllä nyt näkyä?
Näkyy
Lätkä   12.9.2012 10:19
Ikävintä oli videolla nähdä yleisön hurraavan ja taputtavan tappelulle. Lienee niin, että jotkut haluavat mennä katsomaan väkivaltaa jäähalliin ja jotkut pelaajat kokevat tehtäväkseen se tarjoamisen. Minusta jääkiekko on nykyisellään paska laji.
Iloisten tapahtumien ketju   19.8.2012 10:35
Asuinpaikkakunnallani ei ole tähän asti saanut kaupoista mitään pienoismalleihin liittyvää. Tilanne korjautui kun äskettäin avattiin Prisma-liikekeskus jonka hyllystä löytyy kuin löytyykiin tuo pakollinen Revell-osasto malleineen, maaleineen, pensseleineen, liimoineen ja tinnereineen. Onhan sekin parempi kuin ei mitään.
Unia pienoismalleista   19.8.2012 10:31
Olen nähnyt monesti saman unen jossa kävelen kaupungin keskuskadulla tai vaihtoehtoisesti joissain suuressa kauppakeskuksessa ja etsin pienoismallikauppaa joka siellä oli aikaisemmin. Kauppaa ei vaan enää tahdo löytyä.
Ymmärrän taiteellisen provosoinnin mutta en voi hyväksyä, että sitä tehdään yhteiskunnan eli minun ja sinun maksamilla verorahoilla.
Viimeksi oheissessiona oli keihään olympiafinaali joka kuului olohuoneen puolelta keittiöön, jossa laittelin siirtokuvia Ju87G-2 "Hans Ulrich Rudel"-koneeseen.