Pienoismallit.net

Timo Koponen

Chat   25.6.2008 21:06
Jones kirjoitti:
Tähän kohtaan varoituksen sananen. Irkkaamisella on erittäin haitallinen vaikutus projektien valmistumiseen.
Sillä on haitallinen vaikutus suunnilleen kaikkeen muuhunkin. :D

Tuo #Pienoismallit.net kanava löytyy siis irc vai quakenetistä?
Travian   21.1.2008 16:52
Petri Manninen kirjoitti:
kun pelaaminen alko olla enemmän kyttäämistä ja seuraavan hyökkäyksen odottamista, kuin leppoisaa kylän rakentelua.
No onneks pelin ideakaan ei ole olla mitään leppoisaa kylän rakentelua. :D Kyttäämisestä ja sotimisestahan koko pelissä on just kyse.
Travian   21.1.2008 16:49
Tuleehan tuota pelattua. s3:lla ja s4:llä tällähetkellä ja kunhan tuo s1 alkaa uudelleen niin sinne kanssa. NOVA:ssa s4:llä pelaan nimellä SMusta ja kolmosella Rohkeissa yhdellä perityllä tilillä.

Kylhän tuo aikaa vie varsinkin tuo nelonen, mutta eipä sitä yleensä parempaakaan tekemistä ole.
German sFH 18 Howitzer w/Limber   14.1.2008 05:37
No kirjastosta saa lainattua. Tai eipä sitä paperinkeräysastiaa joka päivä tyhjennetä joten aika helposti sen sieltä saa takasin pelastettua. :D
Mallin purku   29.10.2007 19:25
Tärpätin kanssa on ainakin tuo ongelm, että yhtään pidemmässä liotuksessa "kuivattaa" ja haurastuttaa muovia. Tämä siis ainakin GW:n käyttämän muovin kohdalla ja joidenkin Revellin mallien kohdalla olen samaa ongelmaa huomannut. Pinnasta tulee mulla sinakin sellasta rakeista ja hauraan olosta.
Revellin Suomi-koneet   20.10.2007 17:08
Olli Leinonen kirjoitti:
Hintaansa nähden ne on ihan laadukkaita, tuskin muualta saa koneita Suomi-siirtokuvineen 6 eurolla.
Ja ainoaksi laadukkaaksi huomasin siinä ostamassani Curtississa ne siirtokuvat. Muuten aika surkea tasoinen muovikasa.
ME-262   18.10.2007 13:37
No onnea projektiin tosiaankin. Mua ainakin vituttaa oikein urakalla tollaset pikkutekstien maalaukset. Pitäs nimittäin maalata tuohon suomicurtisiin kirjaimet ja numerot. 1:72 mittakaavaan vieläpä. :| Tunnin yritin maalailla ja sit lentikin pensseli seinään. Ja sit menikin puoltuntia seiniä jynssätessä siitä maalista. :D
Millä Revellin tai Humbrolin maaleilla kannattaisi maalata nuo otsikossa mainitut maalauskaaviot WW2 ajalta. Ranskalainen kaavio olisi tarkoitus tulla Curtis Hawk koneeseen. Eli siisjoku alkusodan aikainen kaavio.
Suomalainen kaavio olisi tarkoitus olla suunnilleen vuoden -44 kesältä.
Travian   21.9.2007 15:38
Teemu Siltanen kirjoitti:
Jani Väärälä kirjoitti:
ps. tähän jää aivan koukuun…
Niin jää, alkaa jo haitata työtekoa ja normaalia elämää. Aina viimeikseksi ennen nukkumaanmenoa on pakko käydä tekemässä vielä viimeiset siirrot ennen aamua, ja sitten heti aamulla yön aikana kertyneet resurssit välittömästi käyttöön. No, ainakaan en ole vielä sijoittanut rahaa noihin pluspalveluihin.
Mulla se taas menee toisinpäin. "Normaali" elämä ja koulu haittaa Travianin peluuta. :D Tosin melkeimpä ainoostaan nukkuminen ja koulumatkat haittaa, kun koulussakin voi ihan rauhassa istua Travianissa. :D