Pienoismallit.net

Ari Henriksson

Perustietoni

Ikä
54 vuotta
Ammatti
Autonkuljettaja
Paikkakunta
Tuusula
Kiinnostuksen kohteet
RC- ja muovimallit 1/6-1/25. Autot, figuurit, dioraamat.
Harrastanut mallailua
Yli kymmenen vuotta

Lisää minusta

Olen nyt aikamies. Keski-iän heitteillä ja mallailu harrastuksena kiinnostaa vähintäänkin yhtä paljon kuin silloin natiaisena aloitellessani.

Aloitin seitsemän vuotiaana kasaamalla muovilentsikoita, jotka aluksi muistuttivat sulanutta siivekästä klönttiä silloisten liimatuubien ylenmääräisen ulosannin ansiosta. Myöhemmin aloin jo maalatakkin niitä ja jälki alkoi pikkuhiljaa paranemaan. Työtilan järkkääminen ei aina ollut se helpoin tehtävä, joten oli välissä pitkiäkin aikoja, jolloin en voinut kasata mallin mallia. Nykyään asun taas väljästi, joten kun on OMA työhuone, jonne sain ihan kaksikin pöytää mahtumaan niin mallailulle on taas raamit.

Mallarina mulla on edelleen paljon opittavaa. Nyt haaveilen saavani kynäruiskun ja kompuran irti, jotta pääsisin noista spraypulloista eroon. Vaatimukset iän myötä ovat kasvaneet ja tahto tehdä parempaa jälkeä on päällimmäisenä. Mallailu on mulle keino rentoutua ja unohtaa muu maailma kokonaan. Harrastus on niin mukaansa tempaavaa, että ei siinä muuta oikein voisikaan ajatella luomisvimmassaan.

Dioraamat ovat lähellä sydäntäni nykyään ja Isot muovi/metallifiguurit.

Suosikkimittakaavani

Vieraskirja

Ei vielä viestejä. Jätä hänelle terveisiä, kysymyksiä tai muita kommentteja.