Pienoismallit.net

Jukka Luosujärvi

Fokker D.VII OAW Sieben… 8.12.2019 10:28 Malli
No ei voi muuta sanoa kuin että ihan mahtava malli, kiitos tästä.
Punk's Not Dead 16.3.2019 14:36 Malli
Meilläpäin ei noin kuumia punkkarityttöjä ollutkaan, kuvia katsellessa piti laittaa itselle soimaan Pretty vacant ja tuli se sananlasku mieleen, kiltit tytöt pääsee taivaaseen ja tuhmat ihan mihin vaan =), kiva nähdä tämmöinen, kun eipä tuota nykyään näe kunnon punkkaria ikinä.
De Havilland Mosquito 22.10.2018 20:43 Malli
Naked Mossie, muistan tämän rakentelun, taisi tosiaankin olla kommentteja siihen suuntaan että vanerit on "leikattu väärään kulmaan" ts. syykuvio väärä. Itse olen pitänyt tämän tapaisista malleista, osa on todella näyttäviä, mutta kummempia kritisoimatta… hieno malli, hienosta koneesta.
Panzer IV Kursk 20.9.2018 19:13 Malli
Taidokasta työtä, eipä tässä voi muuta kuin kehuja jaella.
BMW 2002 tii `71 16.9.2018 10:39 Malli
Hieno lauluauto, viellä lapin läänin kilvillä. Itse olisin käyttänyt Mangelsseja vanteina, olisi nimittäin valkoiset pelti Mangellsit sopinu kuin nyrkki silmään. Itsellä on ollut 2 autoa joissa mustapohjaiset kilvet, 80 luvulla niillä sai jotain glooriaa =)+ tuollaista kattotelinettä en itse olisi laittanut, mutta tämä taitaa olla enemmänkin nykytrendi, kun olen nähnyt esimerkiksi kaalihakkurissa samantyyppisen rekvisiitta kattotelineen (taisi olla heinäpaali, jerry ja kolmirattainen pyörä). Juu ja sanat ei ole tarkoitettu moitteeksi, vaan sitä millä olisi saanut vieläkin paremmat pisteet, mutta hyvä näin ja on ollut ihan kiva seurata tämä valmistumista.
Dewoitine D.520 16.9.2018 10:16 Malli
Täysi-ikäiseksi varttunut D.520, hyvin on ajan hammasta vastaan taistellut tämäkin malli, kuten huomataan niin Tamiya on kyllä laadukas valmistaja, jonka tuotteista saa hyvännäköisiä malleja aikaan. Itse huutelen aina niiden tuotekoodien perään, sinällään sillä ei tietenkään ole merkitystä. mutta kun katsoo mallia itselleen niin joskus tulee eteen sellainen että malli ei olekkaan OOB ja huomaa vasta ostettuaan että tässä nyt ei nämä siirtokuvat jne. olekaan mukana, kun sitähän ei välttämättä huomaa siitä mallista.
Dewoitine 15.9.2018 10:13 Malli
JuhaO kirjoitti:
Sen verran korjaisin, että todellisuudessa parhaiten ranskalaisten käyttämistä koneista Mersuja vastaan pärjäsivät meilläkin käytössä olleet Hawk 75A:t, saivat pudotettua ilmataisteluissa .6 Mersua yhtä menettämäänsä Hawkia kohti kun Dewointinet vain .5 (ampuivat alas 14 Mersua menettäen 30 D.520:tä).
Tarkoitin että suoritusarvoja vertailemalla oli paras, käytäntöhän oli ihan muuta kun koneita ei ollut tarpeeksi jne. Lisäksi tosiaan Syyriassa menettivät enemmän kuin pudottivat, luultavimmin syypää oli puuttuvat taidot ja huono taktiikka. Kuitenkin D.520 aiheuttanee samaa spekulaatiota kuin Me 262, liian vähän liian myöhään, eikä koskaan saada täyttä varmuutta että olisiko näillä saatu ilmaherruus käännettyä.
Dewoitine 14.9.2018 16:52 Malli
Joskus tulee mieleen että AJ tekee työtään historian parissa, tai sitten sieltä takaa löytyy loputon tiedonjano mitä mikään kirja ei pysty tyydyttämään. Itse nivoin hieman löyhemmin yhteen Dewoitinen ja Rick`s Càfe:n eli Vichy Ranskan Marokko missä molemmat tietty oli, 1942 valmistunut Casablanca on eräs suosikeistani ja lopussa elokuvaan on ujutettu se arvostus mitä Vichy sai osakseen End of Casablanca jossa kapteeni Renault heittää Vichy pullon roskiin.
Fokker D.VII (OAW) 1.9.2018 10:35 Malli
Hyvää jälkeä Fokker D.VII on eräs ensimmäisen rähinän suosikkejani, skrätseistä ja näpertelyistä olisi voinut ehkä jonku työkuvan ottaa, mutta ilmankin pärjää.
Ki-61 Hien 30.8.2018 06:49 Malli
Hyvin tehty malli, ei haittaa vaikka yleisilme onkin siisti, sopii oikein hyvin jaappanin poikien "mersuun". Camo ja maalatut tunnukset onnistuneet, sekä paneelirajojen korostus on jätetty hillityksi ja näin tukee mallin siistiä yleisilmettä.