Pienoismallit.net

Aarne Piha

Ketutusketju   9.7.2014 21:16
Voi saamari! Olenko nyt liemessä kun se on kökkööntynyt sinne sisään?
Taitaapi jäädä yli satkun ruisku sisältä sitten harmaaksi… :(
Formula 1- Ketju   9.7.2014 19:49
Kyse ei ollut siitä, että kenenkään haluttaisiin kuolevan, mutta Sennan ja Clarckin kuolemat kuvastavat sitä, että vaara ja kuolema oli ennen formuloissa paljon vahvemmin läsnä. Nykyään formulat ovat menettäneet kaksi tärkeää elementtiä, joista ennen ne tunnettiin: äänet ja ulkonäkö. Vaaran tunne hävisi jo paljon aiemmin. Nykyajan kisoista puuttuu se draama mitä nähtiin 80-luvulla ja tätähän ei tietenkään edesauta mersujen ylivoima.
Formula 1- Ketju   9.7.2014 19:00
Hieno lista Raimo! Kaksi ehkä suurinta kuskia historiassa eli Jimmy Clarck ja Ayrton Senna molemmat kuolivat kilpa-ajoissa…

En ymmärrä, miksi lajin hohtoa ja vaaran tunnetta sääntömuutoksilla. Ymmärrän, että autot tehdään turvallisiksi, mutta kohtahan laji menee siihen, että menetät henkesi paljon todennäköisemmin radan ulkopuolella. Mielestäni Niki Lauda on se yksinäinen taistelija fanien ohella, joka yrittää tuoda edes rahtua formuloista hänen uransa ajalta.

Lajin hohtoa haittaa myös se, että JOKA ikisellä kaudella on yksi valmistaja joka on varmistanut mestaruutensa jo puolivälissä kautta. Viimeinen kunnon mestaruusvääntö oli 2010…
Ketutusketju   9.7.2014 18:46
Nyt lillunut jo kaksi yötä. Maali on Vallejon Grey Primer. Hammasväliharjoja on. Maalauksesta on parisen viikkoa, mutta pistin heti maalauksen jälkeen Sinoliin likoamaan ja kun ei sillä lähtenyt niin hankin airbrush Cleaneria.
Kiitos vinkeistä :)
Ps. Tervo, millä tuo pohjamaali sitten lähtisi? :)
P.ps. Tästä lähin ostan primerin kyllä spraypurkissa, mutta pitää ruutta kuiteskin puhtaaksi saada
Saksa pelasi omaa peliään ja voitti. Mielestäni peli oli paljon enemmän Canarinhan uskomatonta heikkoutta ja hermostuneisuutta kuin Die Mannschaftin upeaa peliä. Brassien peliä kuvasti ylilatautuneisuus ja kahden huippupelaajan menetys selvästi vaikutti heidän peliin. Hurmosfutista ilman hurmosta. Neymarin ja Silvan menetystä pyöriteltiin ja voivoteltiin aivan liikaa. Canarinhan olisi pitänyt tehdä samoin kuin Saksa: pelata omaa peliään.

Loppuottelussa kohtaavat Hollanti ja Saksa, klassikon revanssi. Saksa vie ottelun jatkoajalla 3-2.
Ehkä parempi etten kannusta enää mitään joukkuetta, vaan puen ylleni valkoisen paidan missä lukee suurilla kirjaimilla: "PUOLUEETON", ja hurraan jokaiselle maalille.
Formula 1- Ketju   9.7.2014 08:57
Voin ehdottomasti yhtyä tuohon mielipiteeseen. Jatkuvat sääntömuutokset ja muut turhuudet vievät lajista hohtoa. Autot kuulostavat astianpesukoneilta ja keulaan on tungettu kabanossin grillimakkara…
Autoja hidastetaan ja tehoja vähennetään jatkuvasti ja kysymys kuuluu: "Miksi?"
Jos näitä turhia sääntöjä ja muita tulee jatkuvasti lisää niin alan varmaan katsomaan Rallycrossia…
Ei ne suunnittelijat mitään taikureita ole. Jos auton tehoja ja aerodynamiikkaa vähennetään, niin turha niistä autoista mitään supernopeita on odottaa.
Formula 1- Ketju   8.7.2014 20:59
Jalkapallon MM-kisoista tällainen ketju on jo tullut ja mietiskelin tossa ovatko muut mallarit yhtä kovia F1- faneja…
Viestiä tulemaan jos näin on :).
Ketutusketju   8.7.2014 20:50
Ketuttaa kun ruisku ei lähde puhtaaksi millään!!!
On lillunut jo melkosen kauan Vallejon Airbrush Cleanerissä eikä se ruutan sisäosa ole vieläkään puhdas. Ei ymmärrä…
Meni välieräparit ainakin mun veikkauksessa oikein. Jänniä matseja varmasti luvassa. Brasseilta puuttuu kaksi erittäin tärkeää pelaajaa eli Thiago Silva ja Neymar. Silvan voisi varmaankin korvata Dantella, mutta kenestä on astumaan Neymarin saappaisiin. Ihme, että ei mennyt jälkipuintiin Zunigan taklaus, oli nimittäin sen verran törkeä. Ei se nikama nyt ihan pienestä rikki mene…
Toivon kovasti, että Brasilia voittaa Saksan. Luulen, että Saksa kaatuu brasseille korkean prässäyksen takia, jolloin pyörityspeli ei onnistu ja sakut ei pääse pelaamaan ominta pelityyliään.
Sanoisin, että Neymarin menetys on Brasilialle henkisesti kovempi menetys kuin pelillisesti, mutta toivotaan, että joukkue pääsee yli huippupelaajan menetyksestä.
No kyllähän Willian tuon paikan täyttää. Voi jopa antaa paremman syöttötaidon kuin Neymar. Katsotaan..