Pienoismallit.net

M.S

KTM 250MX '84 24.9.2013 20:20 Malli
Oikein hyvän näköinen kotka, mutta onko värisävy oikea? Tiedä sitten väärentääkö kuva vaan, mutta näyttää aikalailla liian punaiselta tuo väri. Ei muuten mitään moitittavaa, siisti!
leFH18/40 ja miehistöä 24.9.2013 14:17 Malli
Todella hienosti toteutettu dioraama. Maasto näyttää hyvin vakuuttavalta, samoin kuin itse tykki ja figuurit. Mutta eikös olisi loogista, että tykin renkaat olisivat paljon liatummat, kun se on tuon kuravellin läpi tuotu? :)
Fokker Dr. 1 17.9.2013 14:18 Malli
Sisustahan on myös punainen, kaikenlisäksi täysin saman sävyinen kun muut pinnat. Olet siis maalannut tarkoituksella myös sisustan punaiseksi? Sitten viellä semmoinen juttu, että nuo valupurseet mitä esim. siipeen on jäänyt, ovat vaaleita sisältä. Jos malli olisi maalattu, niin eikö olisi aika loogista että nekin olisivat värjäytyneet. Tuskin niiden yli olet ihan tarkoituksella hypännyt? Ja sitten viellä jo edellä mainittiinkin kuinka muovista miltein kuultaa läpi, ja tälläistä ei kyllä maalatulla pinnalla näy.
Paisui tämä juttu nyt vähän, mutta tietysti jos näihin kysymyksiin osaat hyvät vastaukset antaa, niin sovitaan sitten että se on maalattu.. Aika kummallista on myös se, että mustalla maalatuissa pinnoissa näkyy ns. hutilointivirheitä, ja kuitenkin olet saanut maalattua noinkin ison alan punaista noin tasaisesti. Jos kuvagalleriaasi kurkistaa, niin ei myös oikeen täsmää tekemäsi Shermanin ja tämän Fokkerin maalaus.
Fokker Dr. 1 16.9.2013 16:54 Malli
Sano vain jos olen väärässä, mutta nyt näyttää siltä että kyseinen Fokkeri on konekiväärejä, moottoria, renkaita ja muutamaa muuta kohtaa lukuun ottamatta täysin maalaamaton? Myös osien yhteen sovitteluun kannattaa käyttää aikaa - näyttää ainakin keskimmäisen tason siipien sauma raottavan aika ikävästi tuolta koneen rungon vierestä.
Hussar charge 3.9.2013 16:39 Malli
Itse en näinkin vanhoista aiheista kuin Napoleonin sodasta tiedä mitään, mutta maalaus näyttää todella hyvältä. Varsinkin alareunassa oleva tykki näyttää todella vakuuttavalta. :)