Pienoismallit.net

Janne Kekkonen

Cobra Mk III 18.10.2020 22:11 Malli
Tuo C-64 versio olisi helppo tehdä valurangoista, :)

Mutta tyylikästä scrätsiä olet tehnyt, lisää vain tällaisia tulemaan.
Loistavat nuo takapaneelit ja muut detailit.
Itsellänikin ollut joskus tämä suunnitelmissa tehdä, ehkä joku toinen malli nyt pitää tehdä kun Mk III on jo tehty…

Tulipas muuten nyt into pelata tuota Elite: Dangerous peliä, jos vaikka inspiraation sais.
Korpi moukari 20.4.2020 07:00 Malli
Ohhoh, Kiitos viikon malli tittelistä.
AT-ST 22.11.2019 07:05 Malli
Tämä sopisi dioraamaan hyvin, pari reissussa rähjääntynyttä trooperia vierelle kävelemään niinkuin Mandalorian sarjassakin oli kuten mainitsit.
Mutta mallista, loistavaa säistystä taas ja nuo lisätyt yksityiskohdan parantaa mallia huomattavasti.
Olen nähnyt livenä vain AMT version -90 luvulta joka minulta löytyy ja näitä ei voi vertailla keskenään, on sen verran paremman näköinen Bandailla tämä AT-ST.
Meni tilauslistaan tämäkin…
Boba Fett 11.11.2019 18:27 Malli
Tuo viitan vaihtaminen kankaiseen kyllä tekee tästä paljon paremman näköisen, pienemmällä mallilla se olisi taas ollut hieman paksun oloinen mutta tosiaan tähän just passeli. Ja säistys on sopivaa ja tyylikäästi toteutettu.
Mandalorian sarjaa odotellessa…
AT-ST 25.5.2019 08:36 Malli
Loistavaa säistystä,
pitääpäs joskus itsekkin tilata tuo Bandain versio kun näkyy olevan noin hyvin yksityiskohtia verrattuna -80-90 luvun amt/ertl versioon
VW 1303S ja Gooseneck vaunu 25.5.2019 08:33 Malli
Muistan nähneeni tuon Youtube videon, sitä katsellessa tuli vaan mieleen suomen sääntöviidakko ajoneuvojen osalta.
Vaikka niin näppärä ja käytännöllinen olisikin niin tällaista ei varmaan ikinä saisi suomessa tieliikennelailliseksi, joka on harmi sinänsä.

Mutta loistavaa scrätsiä ja kuten jo yllä mainittu että ajankuvaan sopivaa.
Mondoshawan 16.5.2019 06:53 Malli
Petri Kovanen kirjoitti:
Keskivartalon, takaosan ja hartioiden tasaisia pintoja olisi voinut ehkä hioa sileämmiksi. 120mm on hyvä mittakaava tälläisille projekteille.
Näin jälkikäteen olisin voinut vaikka ensin maalata kiiltävällä mustalla pohjat jotta nuo saumakohdat tulisi paremmin esille, olisi helpompi hioa kun näkisi heti mistä pitäisi aloittaa.
Mutta tekemällähän sitä oppii parhaiten.
Gunship 15.5.2019 06:38 Malli
paavo p. kirjoitti:
Upea! Muistuu mieleen Semicin kustantamat Tähtien Sota-albumit 80-luvun alusta. Erityisesti "Hyinen väijytys", jossa oli loppunäytöksessä samannäköisiä taistelualuksia.
Näissä 80-luvun albumeissa ilmeisesti käytettiin elokuvien konsepti taidetta reffeinä, minulta löytyy aika moni noista albumeista vielä kotoa, sekä lehtiä lähes kaikki.
Tämä kyseinen gunship taisi olla Millenium Falconin ensimmäisiä variaatioita paperilla ennen kuin malleja alettiin rakentamaan, josta sitten mallien rakennusvaiheessa jalostui sitten mutkien kautta Corellian Corvette
(Tantive IV)
Packard 7.4.2019 08:12 Malli
No nyt löytyi syy tilata itsellenikin tuo SLA printteri, omani on juurikin tuo PLA-lanka printteri joka on hyvä isoihin printtauksiin.
Juurikin pienoismallien runkoihin tai vastaaviin hyvä mutta sitten nuo pienemmät osat tahtoo olla epämääräistä mössöä pahimmassa tapauksessa. Hyvä myös 1/1 mallien tekemiseen tuo PLA printteri kun yksityiskohdat ovat helpompia hioa. (kuvia myös minun kuvapankissa).

Mutta mallista, vanhennus on loistavaa, sopisi johonkin dioraamaan hyvin, ladon nurkkaan esimerkisi traktorien ja lehmien/hevosien viereen.
MOONEYES Pick-up 27.2.2019 22:22 Malli
Taas tyylillä tehtyä,
mistäs nuo fullmoonit ja muut aftermarket nippelit olet hommannut?