Pienoismallit.net

M Koivunen

Roman officer 21.12.2011 09:12 Malli
Aivan mahtava busti, värit sopivan harmooniset. Kyllä näitä Markon maalauksia on kiva katsella.
Grumpy old man 17.10.2011 10:25 Malli
Asiallinen figu ja hyvin maalattu kuten Markolla on tapana. Ei mitään häiritsevää tuosta löydä vaikka kuinka katsoa. GW:n figuissa on omat huonot puolet ja omat hyvät puolet. Kyllä noista siistejä saa kun viitsii vaan vääntää ja kääntää.
Raimo Leino kirjoitti:
Sallitaankohan tänne kuvien laittamiset yksiosaista malleista, vai pitääkö niitä osia olla vähintään kaksi, että malli täyttää tämän palstan kriteerit? Tulipahan vaan mieleeni - tämäkään ei ole vinoilua, eikä kohdistettu suoraan kehenkään - kunhan ihmettelen "ääneen" …
Kuten Pienoismallit.net etusivullakin on maininta on tämä myös miniatyyriharrastajille suunnattu. Suurin osa pienistä miniatyyreistä on yksi osaisia. No 2 osaisia jos alusta otetaan mukaan. Eli kyllä ne menee sivuston piiriin ja mielestäni sopivat tänne hyvin. Vielä jos noille jaksetaan tehdä uudet alustat eikä sitä tylsää mustaa laattaa ihan normaalina.
Chaos marine 24.9.2011 15:24 Malli
Pikkuisen synkkä kaveri, vaatisi jonkin verran sävyeroja. Etenkin alustaan. Idea on hyvä ja sijoittelu on mainio.
"Litti" 5.9.2011 12:26 Malli
Kyllähän tuosta tunnistaa "Litin" hienosti, loistava ei voi muuta sanoa. Suomalaisen futiksen grand old men Litmanen ikuistettu komiasti. Tälläisiä pitäisi saada sarjatuotantoon, Hollannissa varmasti menisi kaupaksi siellä kun ymmärretään Litmasen päälle.
Repomies 18.8.2011 10:50 Malli
Uudet kommentit näkyy mun profiilissa uusina, hmmm eikös tälläistä ollut jossain muissakin galleria jutuissa täältä lähipäivinä
Repomies 18.8.2011 09:25 Malli
Tää on tuota noin … sanoin kuvaamattoman siisti teos taas Tomilta. Ihan senkin vuoksi että tälläiseen ei varmasti törmää ihan heti missään. Koskas tästä tulee sarjatuotantoon malli sekä muut Pasilan henkilöt ikuistettuna suomalaiseen malliskeneen?
Dassault Mirage IIICJ… 14.6.2011 08:49 Rakennusblogi
Katsoin pääkuvasta että mitäs ihmettä tänne on kuvattu oikeasta koneesta kuva. Kuppi kahvia ja uudelleen lukemaan tekstit sekä rakennus blogi. Muut kuvat sitten paljasti sen olevankin pienoismalli. Hieno malli eikä ole mitään mistä osaisin sanoa mitään negatiivistä.
´69 Pontiac GTO… 24.5.2011 12:28 Malli
Hyvä maalipinta, onnistunut hyvin. Moottori ja sen tila on siisti. Pikkuisen parannettavaa jonka kuvaus on paljastanut. Foilaus takaikkunassa pikkuisen rutussa. Auto keinuu 2 renkaan päällä, sekä etukaaresta paistaa sisältä valkoista läpi 2. kuvasta poimittua. Muuten hieno auto ja kasaankin mennyt.
Arado Ar 196A-3 9.5.2011 12:50 Malli
Puuttumatta maalauksen väriin, aivan loistavan hieno malli ja hyvin maalattu sekä kasattu.
´69 Ford Torino Talladega 9.5.2011 12:47 Malli
Kromiosat voi pienellä määrällä pikaliimaa laittaa kiinni, siistimpi lopputulos. Hmmmm … maalipinta on tuota rähee jos se on tuollaiseksi tarkoitettu, matta moneen kertaan maalattu. Mutta jos tuossa haetaan ihan tasaista pintaa niin kannattaa ohentaa maalia. Konepelti ei näytä oikein istuvan vaan irvistelee. Vanteisiin olisin litkuttanut hieman mustaa, ei ole niin kiiltävät kuin nyt. Kivasti muuten kasattu malli, tuosta on hyvä jatkaa eteenpäin.