Pienoismallit.net

M Koivunen

Tuosta vielä kerran hinnan laskut paketeille.
Paketeille laskettu uudet halvemmat hinnat.
Myydään pois kuvien mukaiset mallit ja muut sälät halvalla. Paketoitu vieläkin halvemmat hinnat. Tarkoituksena saada mallit johonkin parempaan kotiin ja vielä vaikka kasattavaksi asti. Täällä ne ei tule koskaan kasattua.

Yhteyden otot tähän viesti ketjuun tai yv:nä.

Pakettien ostajille lähtee jotain ylläriä vielä mukana.

Toimitus onnistuu Tampere / Pirkkala / Ylöjärvi sovittaessa. Muuten postit ostajalle.

Maakalustoa ja sälää Loput tässä alla olevat mallit paketti hintaan 70 60 euroa ja postit vielä ostajalle sitten.

Eastern Express Bt-42 hp. 15 euroa
ZVEZDA M-3 Scout car paketti 3581 hp. 12 euroa
ZVEZDA T-IV hp. 15 euroa
ZVEZDA M-3 Scout car paketti 3519 hp. 12 euroa
Trumpeter Finnish Army t-55 paketti kärsinyt malli ehjä. hp. 20 euroa
Plusmodels Jeep lisäpalikat paketti 246 hp. 8 euroa
Plusmodels Jeep lisäpalikat paketti 242 hp. 8 euroa

[IMG]http://i61.photobucket.com/albums/h52/Masakoivu/Sotka_zpsphf29pys.jpg[/IMG]

Lentokoneita Alla olevat mallit mitä on listalla lähtee pakettina nyt 30 22 euroa ja mahdolliset postit ostajalle.

1/72 Frog Stuka hp. 8 euroa
1/72 Fokker E.III etsejä mukana hp. 12 euroa
1/72 Iljusin IL-2 hp. 10 euroa
1/48 F6F-5 Hellcat hp. 12 euroa

[IMG]http://i61.photobucket.com/albums/h52/Masakoivu/Planes_zpsqjyznt0p.jpg[/IMG]

Sitten vielä figureita koko läjän hinta 40 30 e + mahdolliset postit

1/48 Tamiya U.S Army at rest hp. 10e
1/35 ZVEZDA Sniper team 3597 hp. 7e
1/35 ZVEZDA Sniper team 3595 hp. 7e
1/35 Tamiya German Flak crew hp. 6e
1/35 Tamiya Afrika korps hp. 6e
1/35 Tamiya U.S command hp. 6e
1/35 Tamiya german observation hp. 6e
1/35 Tamiya german parachuter hp. 6e

Dioraama pohja numero 3. hp. 12e poistettu myynnistä

[IMG]http://i61.photobucket.com/albums/h52/Masakoivu/Soldiers_zps04bxq88m.jpg[/IMG]
Jos tuossa kesällä olisi aikaa voisin koittaa saada kunkkutiikeri / shermann dion aikaiseksi. Tää on muhinut jo muutaman vuoden sekä noi tankit on olleet jo hommattunakin useamman vuoden. Pitää katsella myöhemmin miten pääsis mukaan, alkukesä näyttää suunnan. Tulis ehkä noi tehtyä vihdoista viimein.
World of Tanks   20.4.2012 11:47
Eilen mukavat vedot iltamyöhään, pientä kiusaa t-50 puikoissa ja Stugi elite statukseen, sopivasti tulee alennus TD:hen viikonlopuksi niin saa edullisesti hommattua JagdPz IV talliin samoin myös puoleen hintaan tallipaikka niin ei tarvi luopua stugista vielä tässä vaiheessa.
Tamiyan spray maalit   16.4.2012 09:39
Riippuu aika paljon kuinka paksusti sulla on sitä maalia. Itselläni on valkoinen kuivunut todella pitkäänkin noin 20 asteen lämmössä. Itse pidän noin viikon verran kuivumassa kakkukuvun alla, sen jälkeen lakka päälle.
World of Tanks   16.4.2012 09:37
Tutustuin eilen tuohon scouttaamiseen T-50 kanssa, stock härpäkkeellä ei oikein vielä mitään saanut aikaan mutta kun sai moottoria parannettua niin alko tapahtumaan. Aika helposti pääsee kurvittelemalla paikasta kuin paikasta menemään. Pitäisi vaan oppia ettei ihan täysillä vihun baseen mene ja katsois vielä mihin ajaa mutta täysillä kun menee niin joskus törmää. Kuten viholliset keskenään kun koittivat mua ampua ja törmäsivät :) T-50-2 näyttää olevan ihan tuhottaman pitkä matka expan merkeissä joten sinne ei ihan heti pääse kyllä. Hauskuutta piisas kun 2:lla T-50 kaverin kanssa pyörittiin vastustajan basen vieressä pitäen kiinni suurimman osan heidän tankeista ja omat jyräsi läpi kentän napsien niitä yksitellen pois. Aika suvereeni voitto tuli tuosta hommasta.
World of Tanks   28.3.2012 13:14
Eilen loppu sitten patongin kanssa liikkuminen, ranskalaiset saavat pitää sillipurkkit. Patonki ding ding vehkeet ei sovi mun pelityyliin. Vaikuttavaa shaissea tilastot. B1 wr 30.77% wuhuu ja D1 37.5%. Eipä paljon hymyilytä toi. Pitäköön tunkkinsa, verraten esim saksalaisiin tankkeihin noi on niin syvältä kun ei ees saa mitään hengiltä.
Siirryin miehekkäästi tuonne naapurimaan puoleen ja sieltä kammo grindauksella kohti KV:tä :) Katsotaan mitä noista tulee sitten tulevaisuudessa.
World of Tanks   27.3.2012 09:45
Pitkästä aikaa taas pääs jauhamaan tankilla, päätin alkaa testaamaan ranskalaisia "kaunottaria" sillipurkkeja. Rellu oli ihan syvältä, no onneksi siitä pääsi eroon muutamalla taistelulla. Sitten D2 joka osottautui kunnon "ding ding" tankiksi. Tilaston mukaan otin sillä 19 osumaa, tästä en kyllä selvinnyt vaan sillipurkki meni kasaan. Alku näytti todella pahalta kunnes 10 tappion ja tuskaisen päivityksen jälkeen pääsi kyseiseen tankkiin sinuiksi ja oppi käyttämään sen "vahvuuksia" heikkouksia. Parin kiekan jälkeen ei tapot päätä huimannut mutta Invader ja Steel wall prenikat sain. Eilen hommasin B1, tää onkin sitten ihan taas erillainen kuin muut, ruma kuin mikä, ei liiku mihinkään ja tilastot sen mukaiset. 5 battlea ja 2 voittoa. Mitään en saanut aikaiseksi. Katsellaan mitä tulevaisuus pitää sisällään tällä tankilla.

Stugilla mennään välillä paremmin ja välillä huonommin. Yleensä jälkimmäistä, noissa perhanan randomeissa näyttää olevan taas kaikki idiootit samalla puolella ja vielä omalla puolella. Myös eilen sattui ensimmäinen oman tankin tuhoaminen, harmitti kovasti just kerkes vielä ajamaan panoksen eteen muuten se oli ollut latauksen ajan paikoillaan. Tää oli kuitattu onneksi anteeksi pyynnöllä.

M3 Lee on kovaa vauhtia vaihtumassa Shermanniin, ei olis paljoa enään ja Sturmpanzer vaihtumassa myös noin 4K expan jälkeen seuraavaan. Eteenpäin mennään hitaasti ja epävarmasti. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
Lätkä   15.3.2012 15:02
Aamulehdessä oli juttua että nyt kaikki Tapparat kannattamaan Ilvestä. Tuollaista ei kyllä stadissa koskaan kuultaisi tai nähtäisi paitsi ehkä kannustamaan tippumaan :)