Pienoismallit.net

hynkkeli

Breguet Br.693 B2 30.4.2022 17:53 Malli
Timo Rissanen kirjoitti:
Oikeaan aikaan laitettu malli. Vappuvärejä kuin vappuun kuuluukin.
Siisti maalaus, ja kokonaisuus ihan huvittava jos ajatellaan maastoon naamioituista. Ei tarvinne olla kovinkaan tarkkanäköinen vastapeluri, jos tuota ei erota.
Hyvä kun et säistänyt, niin kokonaisuus tulee mukavammin esilla.
Kiva piristys kevään väreihinkin.
Kitos. Naamiomaalauksen värikkyys oli ehdottomasti se syy miksi sen vaihtoehdon valitsin.
Breguet Br.693 B2 30.4.2022 17:49 Malli
Mika Kauranen kirjoitti:
Tuossapa oma versioni mallisarjasta, jonka tein yli 20 v. sitten. Smerin versiosta. Kyllä Hynkkelin versio on paljon parempi.
hpienoismallit.net/media/kuvat/16/66/76/166676.jpg
Hyvältähän tuokin näyttää. Fotoetsisarja olisi hieno lisä. Harkitsin muovista tehdä sisälle jotain lattiaa ja takaseinää, mutta koska en löytänyt varaosalaatikosta valmista penkkiä ohjaamoon luovuin ideasta. :) Eikä sinne sisälle tietysti tässä mittakaavassa paljoa näekään. Sinulla näyttää olevan omaan malliisi laitettu ohjaamoon jotain?
Breguet Br.693 B2 30.4.2022 17:44 Malli
Kiitoksia kommentoinnista.
Folland gnat FR.1 28.1.2021 16:51 Malli
Lauri V. kirjoitti:
Kiitti vinkeistä.
Kannattaa muistaa hyvä ilmanvaihto tai jopa hengityssuojain kun niitten kittien ja erilaisten liimojen kanssa pelailee. Osa on hyvinkin myrkyllisiä. Paha haju yleensä viittaa epäterveellisyyteen.
Esimerkiksi Vallejo valmistaa kuitenkin kittiä joka ei sisällä myrkyllisiä aineita, mutta se ei sovi kovin isoihin rakoihin.
Kannattaa vaikka tältä sivustolta katsoa aiheesta lisää tietoa. Myrkkyjen kanssa ei kannata pelleillä, vaikka isot pojat sanoisivatkin ettei niistä juuri haittaa ole… eli muista ilmanvaihto ja hengityssuojainkin tarvittaessa!
Chevrolet Impala 1961 18.4.2020 15:03 Malli
Esa.M kirjoitti:
Vuosimallihan on 1961!.
Totta, väärin laitettu. Korjasin asian. Hyvin huomattu Esa!
Chevrolet Impala 1961 17.4.2020 18:04 Malli
Tervo Salminen kirjoitti:
Onpa nätti esitys kaunislinjaisesta kuuskytlukulaisesta!

Onko joku jippo tuon konepellin Chevrolet -tekstiin? Kuivapensselöimälläkö tuo on maalattu? Kiinnostaa, kun tuossa Mussessa on takaluukussa samanlainen, ja aika hentoisella kohokuviolla valettu.
Kiitän kommentistasi.
Maalasin konepellin kirjaimet parin karvan pienellä siveltimellä, otsaluuppia apuna käyttäen. Silti jouduin korjaamaan punaisella kirjaimien ympäriltä. Tässä nuo konepellin kirjaimet on kuitenkin aika hyvin kohollaan, joten se ei niin vaikeaa ollut.
Tiger I 11.2.2019 22:37 Malli
Pasi Hotti kirjoitti:
Voihan kuvapakkaus. Kenelläkään vinkkejä, millä exporttaus asetuksilla saisi skidisti parempilaatuisia kuvia sivustolle?
Luet ja noudatat ohjeita jotka siinä kuvan lisäys vaiheessa tulee luettavaksi, niillä pääsee jo pitkälle.
SU-100 15.8.2018 20:11 Malli
Todella loistavaa työtä kaikin puolin. En keksi mitään moittimista mallista, on kyl omaan silmääni aidon tuntuinen vehje. Onnittelut ansaitusti viikon mallista!
P.S. ei voi kuin ihmetellä saamiasi tähtiä, alle 4 keskiarvona. On helpompi kurkottaa tähtiin, kuin saada tähtiä pm.netissä.
Porsche 911 Carrera 2 23.7.2018 13:25 Malli
Komean näköinen peli. Maalipinta ja värin valinta on mennyt kohdilleen.
Alustaan ja sisustaan kaipaisin hieman jotain. Kevyt kuivaharjailu pohjaan ja hieman sisustaan lisää sävyjä tai litkutusta tms., niin tulee elävämmän näköinen ja esim. pohjasta erottuu yksityiskohdat siten paremmin. Mielestäni hyvä keino sisustaan on käyttää hieman eri kiiltoasteita maalissa/lakassa, jolloin mm. lattia ja kojetaulun päälinen näytä täysin samalta.
Ford galaxie 1970 27.4.2018 21:09 Malli
Tervo Salminen kirjoitti:
hynkkeli kirjoitti:
Lakkauksen suoritin siveltimellä koska en ruiskulla ole saanut tarpeeksi kiiltävää pintaa, muuten siinä ei olisikaan mitään älliä.
Millä lakalla saa siveltimellä paremman jäljen kuin ruiskulla? Lattiavahallako?
Vallejon lakkoja olen käyttänyt.
Liuotinpohjaiset varmasti olisi varmasti parempia, mutta ne ei ole mahdollista käyttää johtuen jo riittämättömästä ilmanvaihdosta.