Pienoismallit.net

Sami Elasmaa

Olisin myös kiinnostunut tilaamaan.
Naamioverkko 1:32 kypäriin?   26.1.2011 21:05
Olen tehnyt naamioverkkoa kypäriin sukkahousuista. Venytä palasta sukkahousua kypärän päälle; mitä enemmän venytät sitä harvemmaksi verkko käy. Tämän jälkeen pienet tipat pikaliimaa kypärän reunojen sisäpuolelle ja siisti reuna terävällä veitsellä.
Tosi tyylikästä jälkeä. Tämmöisestä saa itsekin inspiraatiota figujen skulptaamiseen :)

Innolla odottelen jatkoa!
Uutuuksia maailmalta   28.8.2010 17:23
Saa nähdä minkä hintainen tuosta Trumpan mallista tulee, mutta ihan hyvältä se ainakin näyttää. Great Wall Hobbyn malli on Luckymodelsilla posteineen Suomeen 31€, ettei se ainakaan mikään hirmu paha hinta ole.
Huristelen mukaan Masterboxin BMW R75 sivuvaunumoottoripyörällä.
Brotellin Sturmi   20.5.2010 09:05
Itsellänikin olisi tarkoitus tämä samainen vaunu rakentaa. Inspiraatiota sain kun palvelin varusmiehenä PSJK:ssa jonka edessä Bubi on. Nyt vain huomasin että Dragonin sarjassa (StuG III Ausf.G Early 6320) näyttäisi olevan erilainen suujarru, kuin Bubissa. Millähän nimellä tuo Bubin sitten kulkee? Löytyykö sitä aftermarket-osana?
Uutuuksia maailmalta   4.11.2009 21:57
MikkoHeikkinen kirjoitti:
http://www.track-link.net/forum/news_industry/17594

Nyt tulee oikeesti jotain muuta kuin uudelleenlämmiteltyjä tiikereitä tai muuta vastaavaa, vaik saksalainen onkin ja valmistaja joku muu kuin D.;)
Tuota olenkin odotellut. Aikoinaan rakensin Tamiyan 223:n joka ei nyt mitenkään hirveän huono ole, mutta taas kun tulin katsoneeksi ko. mallia, niin tämä kyllä menee ostoslistan kärkeen. Toivottavasti on vähintäänkin yhtä laadukas kuin viimeksi rakentamani Panzer 38(t). Saman putiikin Brummbärin ohjeissa oli taas melko paljon virheitä ja epäloogisuuksia, ja se ei tuntunut menevän yhtä hyvin kasaan kuin 38(t). Toivon kuitenkin parasta.
Dragonin DS-telaketjut   30.7.2009 23:03
Omassa Shermannissa käytin vast. DS-teloja. Ihan hyvät ne ovat, kun verrataan vanhempiin lakuteloihin. Mallin teloissa oli vain huonona puolena se, että ne oli pakattu huonosti ja jonka johdosta ne olivat lytyssä ja kierot. Telat liimasin Revellin neulaliimalla ja hyvin pitävät. Suosin kuitenkin itse myös enemmän näitä Magic Track-teloja, ja kuten Eetu sanoi, ne myös taipuvat nivelten kohdalta realistisesti.
Military vehicle modelling DVD   4.3.2008 18:48
Tuo Tomin linkittämän DVD-sarjan ensimmäinen osa saapunee postissa lähiaikoina ja on ainakin muutaman arvostelun mukaan varsin kelpo tuotos. Voin kertoa oman mielipiteeni siitä, kunhan saapuu.
Ketutusketju   26.12.2007 20:34
Ketuttaa Hasegawan 1/32 Messerschmitt Bf109E. Tuntuu että kaikki ko. mallissa on vähän suunniteltu kieli poskessa. Malli taitaa kylläkin olla hieman vanhahko, mutta ei pitäisi olla syy huonouteen. Joka osaa tuntuu joutuvan hioa ja vuolla mahottomasti että ne sopisivat johonkin. Maanantaikappalekin on mielessä käynyt tai sitten en vain osaa :)