Pienoismallit.net

Mirva Lindström

Perustietoni

Ikä
42 vuotta
Ammatti
Myyjä
Paikkakunta
Lahti
Kiinnostuksen kohteet
elokuvat, eläimet ja kaikenlainen mallailu ja askartelu
Harrastanut mallailua
Yli kymmenen vuotta

Lisää minusta

Olen satunnaista mallailua harrastava 27 vuotias oinas tyttö. Tarkoittaa sitä että innostun nopeasti ja palavasti kaikenlaisiin projekteihin mutta niiden loppuun saattaminen on usein työlästä. Tärkein ja pysyvin intohimoni on Nukkekotien ja niihin kuuluvien kaikkien mahdollisten tilpehöörien rakentelu. Olen tehnyt sitä siitä asti kun saha ja vasara ovat pysyneet käsissä (vanhempieni kauhuksi..:). Ala-asteella valitsin toiseksi ainoana tyttönä puukäsityön joka herätti taas ihmetystä.
Ylä-asteella luovutin ja vaihdoin "tyttöjen puolelle" ja huomasin että myös kaikenlainen kankaista näprääminenkin on kivaa. Olen rakentanut useita nukkekoteja. Harmiksi vain kahdesta viimeisestä on jäänyt dokumentteja kuvalliseen muotoon. Ikää karttuessa edellinen "mökki"on aina tuntunut jotenkin epäonnistuneelta ja on pitänyt ruveta rakentamaan uutta "täydellisempää" (taas yksi pieni oinaan ongelma). Rakentamisessa ja kaikenlaisessa näpräämisessä on tärkeintä minulle se että uppoudun täydellisesti tekemiseeni ja kaikki ulkomaailman asiat kaikkoavat. Se on todellista rentoutumista.
Tämän hetkistä nukkekotia olen rakentanut alusta asti itse, siis alkaen paperiluonnoksesta ja vanerikasasta. Ovia ja ikkunoita olen kuitenkin tilannut alan myymälöistä.
Nuorempana mittasuhteet eivät olleet niin tärkeitä, mutta nyt pyrin tässä projektissa pysymään 1:12:sta.
Tänne rekisteröitymällä toivon saavani taas uutta buustia jatkaakseni aloittamallani taipaleella, joka on ollut jonkin aikaa pysähdyksissä.

Suosikkimittakaavani

Vieraskirja

Ei vielä viestejä. Jätä hänelle terveisiä, kysymyksiä tai muita kommentteja.