Pienoismallit.net

Matti Pekkala

bf 109e-4 galland. 4.7.2015 14:54 Malli
Todella hienosti rakennettu ja maalattu Emil. Tässä mittakaavassa tupakansytyttimen lisääminen ohjaamoon taitaa olla mahdotonta;)
Daimler-Mercedes 1914 28.6.2015 15:47 Malli
Upeasti rakennettu ja sääistetty kilpa-auto. Tuohon aikaan ajettiin asfaltin lisäksi myös hiekalla, joten autot olivat usein hurjan pölyisiä ja kuraisia kisan jälkeen. Tuulilasi on voinut olla jotain pleksiä joten paksuus ei aivan välttämättä ole mittakaava-virhe. Jos tämän päivän formulat näyttävät futuristisilta leluilta, niin tämä vaunu ilmentää tehoa, agressiivisuutta ja seuraavassa mutkassa vaanivan onnettomuuden uhkaa. Tässä on kokenut mallari varustettuna harmaan pyhän eläimen pitkäjännitteisyydellä työstänyt antiikkisesta rakennussrjasta silmiähivelevän lopputuloksen.
Messerschmitt Bf109F 14.1.2015 15:23 Malli
Aivan upeaa työtä. Ei virheitä, kaikki täsmää, kaikki kohdallaan. Aiheen harrastajana pidän tätä Assin lootaa huipputyönä.
Mosquito 23.12.2014 13:11 Malli
Hienoa jälkeä jälkeen jääneestä rakennussarjasta. Ehkäpä meillä keski-ikäisillä mallareilla on siksi niin pitkä pinna, kun olemme lapsuutemme rakentaneet tämän tasoisia Airfixeja. Erinomainen lopputulos ja silmääni miellyttävä sääistys.
Allo Allo! 11.10.2014 20:53 Malli
Tämä on aivan mieletön, posketon ja tolkuton. Loistavaa työtä kaikilla osa-alueilla. Heti alkaa mielessä pyöriä kela sarjan jaksoista ja TTT:n hitsin hauskasta teatterisovituksesta. Uskomaton tarkkuus luo heti tunnelman ja ajatuksen maalauksen madonnasta, jolla on isot…
Näin hienoa dioramaa en ole koskaan nähnyt.
Brabham BT50 BMW 3.8.2014 17:20 Malli
Hieno malli rakennussarjasta, jonka itse rakensin noin 1984 ja ihastelin sen laatua ja rakentamisen helppoutta. Ajat olivat toiset, Rollareita pidettiin ikäloppuina raakkeina ja Tamiyan Brabhamia markkinoiden helmenä. Tätä mallia arvostellessa pitää muistaa, että F-1 autot ovat livenä pieniä, muovisia ja lelumaisia. Allekirjoittaneen silmään tämä on virheetön malli ja Pikkaraisen figuuri tuo eloa ja väriä kokonaisuuteen. Syy etusiipien puuttumiseen useilla radoilla tuon ajan autoista olivat aerodynamiikkaa koskevat säännöt, jotka mahdollistivat tasaisen laajan pohjan ja sen reunoihin ns helmat noiden sivuponttoonien ulkorajaan. Downforce rakennettiin pitkälti tätä kautta, eli auton alle synnytettiin valtava imu, jonka loppuminen kolaritilanteissa teki autoista lentäviä kuolemanloukkuja. Tekniset säännöt ja autojen ulkonäkö muuttuivat radikaalisti kaudelle 1983 ja kuolemankolarit jäivät pois kisojen arjesta. Laatutyötä. Toivottavasti pian otat työn alle ison skaalan B-17 mallisi, odotan sitä mielenkiinnolla.
Focke Wulf Fw 190-A8 Wûrger 10.5.2012 10:03 Malli
Upeasti rakennettu ja maalattu malli. Antennilangasta sen verran, että osassa FW-190 malleja oli kelasysteemi, joka piti sen kireänä myös kuomun ollessa takana, osassa ei, jolloin se roikkui takarungon päällä.