Pienoismallit.net

JJ

Mitä työn alla?   25.6.2014 19:14
pekka t nieminen kirjoitti:
Keksiikö kukaan missä kaupungissa alempi jamppa kirmaa?
Asusta, olemuksesta ja aseistuksesta sekä maailmanpoliittisesta tilanteesta päätellen kaveri voisi olla juoksentelemassa Aleppon kaduilla Syyriassa.
Rapattu seinä   6.5.2014 18:13
Mä olen käyttänyt Vallejon White Pumicea karkeiden tekstuurien luomiseen. Levitys onnistuu helposti timantinmuotoisella pikkulastalla eikä minun kokemukseni mukaan mitään pohjustusta tarvita (tosin valkoisen tökötin levittäminen valkoiselle pinnalle vaikeuttaa epätasaisuuksien hahmottamista)
Model Expo 2014   14.4.2014 15:23
Kalle Rantanen kirjoitti:
Heti ulko-ovelta oikeaan ja kuljetaan lapsimessujen laitaa pitkin kunnes kersat loppuvat, sitten 90 asteen käännös vasemmalle kohti malleja.
Heh, expokokemukseni parani huomattavasti löydettyäni tämän "salareitin" ensin yritettyäni kakaramassan läpi.
Vallejon water effectsiä? Sillä voi tehdä sellaista vettä kuin tarvitset. Se kuivuu täysin läpinäkyväksi, mutta vesi harvoin on täysin puhdasta. Jos lisäät sekaan muutaman tipan maalia saat eriväristä vettä tarpeiden mukaan. Ruskeaa lisäämällä saat sopivaa vettä kuralätäköihin ja vihertävänsinistä lisäämällä taas merivettä.
Mitä työn alla?   23.3.2014 22:40
Jonkka kirjoitti:
Mutta kaiverrus käsivaralla meni huonosti, "katukivet" eivät ole tasakokoisia ja tästä syystä kaarteen säde muuttuu laidasta laitaan
Kyllähän tuo olis mennyt mainiosti katukivetyksestä, vähintään ranskalais-italialaisen työmiehen tekemänä :)
Jaa unelmasi Revellin kanssa   19.3.2014 20:46
Jopas on Gnat repinyt kaulaa
Vallejo airbrush cleaner   17.3.2014 23:07
Oman pönikkäni ostin tietonikkarilta ja tarjolla on useampaakin kokoa. Isoin myyntiannos taisi olla puoli litraa ja pienin sellainen Vallejon tavallinen tippanokkapullo.
Jaa unelmasi Revellin kanssa   13.3.2014 01:21
Ketjun nostoa ja väliaikatietoja

Finnish-malleista ykkösenä on tällä hetkellä BuK ja heti perässä Bristol Blenheim. Kolmossijasta kamppailee pari Pasia ja Ilyushin DB-3M. Kiitettävästi on tullut ehdotuksia koko skaalalta eikä pelkkää sotakalustoa. Koko kisan kärkisijalle on vielä matkaa, nimittäin hieman alle 2600 ääntä :D Hyvin ovat scifimallarit asettuneet yhteiseen rintamaan ja voihan tuon aihepiirin suosio johtua maailman erilaisista mallailukulttuureistakin. Mutta spekulointi sikseen ja havuja perkele!
Jaa unelmasi Revellin kanssa   11.3.2014 16:45
Heikki Lankinen kirjoitti:
Voin kyllä lisätä vinkin ekaan viestiin tuon Finnish-tagin lisäämisestä.
Tämäkin riittää mainiosti
Jaa unelmasi Revellin kanssa   11.3.2014 12:35
Kimmo Siika kirjoitti:
HannuL kirjoitti:
Jos kaikki foorumin 4761 rekisteräitynyttä kävisivät antamassa äänensä suomikaluston ideoille niin olisi mahdollisuudet, että jokin niistä toteutuisi.Ainakin puolalaiset näyttävät masinoineen omiaan puolakaluston taakse.
Olen käynyt useana päivänä heittämässä ääneni paseille, ällille, fordeille. Mutta kaikkia on hankala löytää, kun esim tageina on mitä kukin on keksinyt, eli jos kävisimme kaikki lisäämässä Finnish tagin Suomi aiheisiin niin haku helpottuisi =)
Kannatetaan. Pasiin lisätty nyt finnish-tagi.

EDIT: Olisiko mistään kotoisin jos ketjun aloitusviestiin lisättäisiin linkit kaikkiin Suomimalleihin? Vai pidetäänkö tagi ensisijaisena keinona tunnistaa kotimaiset?