Pienoismallit.net

Juhana Britschgi

AK Interactive True Metal 2.2.2015 09:54 Arvostelu
Sanoisin, että luonnossa Silver ja Aluminium ovat kirkkaampia, mutta kyse on hyvin pienistä eroista. Tosiaan nuo sävyerot eivät tule kovin hyvin esille noissa valokuvissa, ja kiillottamisella tuota heijastavuutta saa säädeltyä.
AK Interactive True Metal 3.1.2015 10:32 Arvostelu
Combat Modelsilla näkyy olevan useimpia sävyjä vielä varastossa. Ulkomaisista nettikaupoista ainakin Sockelshop myy noita myös.
Sukhoi Su-34 21.10.2014 07:03 Malli
Jopas on kertakaikkisen nätti camo, niin esikuvassa kuin tässä toteutuksessakin.
Allo Allo! 11.10.2014 20:42 Malli
Listen very carefully, I shall say this only once: LOISTAVA! Kai sieltä baaritiskin takaa löytyy lentäjänlasit, varsiselleri ja vatkain?
Hurricane HC-452 11.10.2014 19:41 Malli
Näyttikö se röpelöinen pinta vähän kuin kuivuudessa halkeilleelta? En tiedä miksi, mutta valkoiset spraymaalit tuppaavat usein käyttäytymään tuolla tavoin. Siksipä kannattaakin käyttää esimerkiksi harmaata, ja tosiaan ihan rautakauppojen matat pohjamaalit toimivat. Jos syystä tai toisesta pitää käyttää valkoista, niin palstalla vaikuttavan Raimo Leinon muistan suositelleen Games Workshopin Skull White -sprayta. Ja Raimon rakentelutahdin ja -tason tietäen uskallan luottaa miehen sanaan. :-)
Hurricane HC-452 11.10.2014 15:28 Malli
Tarinasi kuulostaa kovin tutulta - tervetuloa joukkoon tummaan. Ei irvisteleviä saumoja, hyvä kuviomaalaus. Maalaat kaiketi siveltimellä? Muista maalin riittävä ohentaminen, tosin siitä mikä on Tamiyan maalien kanssa riittävä en osaa sanoa.

Sanoit, että pohjamaalia tuli hieman paksusti - mitä käytit pohjamaalauksessa? Itse olen havainnut ihan tavallisten rautakaupasta saatavien harmaitten spraypohjamaalien olevan aivan käypäisiä, ja niillä on helppoa tehdä ohut mutta peittävä kerros. Tosin mokomat käryävät toki sen verran, että asuintiloissa en suihkuttelisi niillä.
Iljushin Il-2 Sturmovik 19.3.2014 18:29 Malli
Tervetuloa takaisin harrastuksen pariin! Olin itse ihan samassa tilanteessa muutama vuosi takaperin, ja olen todennut että tekemällä (virheitä) oppii. Aivan kelpo suoritushan tuo on, noita mainitsemiasi juttuja lukuunottamatta.
Just like my uncle! 11.3.2014 10:27 Malli
Jösses, että on hieno! Työn jälki on minun silmääni moitteetonta, mutta se tunnelma mikä tuosta välittyy on vielä paljon parempi. Joskus diot ovat minun silmääni hieman pysähtyneitä, mutta tässä on liikettä ja ideaa. Korvissa alkaa kuulua viidakon ääniä ja moottorien jyrinää kun tuota katselee.
Mosquito FB.VI: Ohjaamo… 9.12.2013 09:49 Rakennusblogi
Kiitoksia kommenteista ja kannustuksesta, Mosquito huilasi itsenäisyyspäivän pyhien ajan paitsi mitä nyt vähän lakkasin kannuspyörän osia ja pommikuilua Clearilla. Noita keltaisia piuhoja näkyy tosiaan joissakin kuvissa, varsinkin pienemmissä kohteissa. Ja onpa jossakin tuo tähystäjän puolella kulkeva johtonippukin ollut (likaisen) keltainen.

Mutta ajattelin itseäni säästääkseni pitää autenttisuuden joissakin rajoissa tämän koneen suhteen. Itse yksilöstä en ole juuri valokuvia nähnyt, joten jotkin detaljit päätän kylmän viileästi itse. Esimerkiksi siipiin tulen lisäämään vahvikkeet vaikka sarjanumeron perusteella ne eivät tähän kuuluisikaan - lisäys ihan vain siipien pommikuorman takia. Pitäisi olla suht yksinkertaista, Dave Brownin kirjasta löytyy 1:48 piirustukset joten skaalataan kopiokoneella kaksinkertaiseksi ja leikataan sapluuna, sitten vain veitsi käteen ja 0.005" levyn kimppuun.
Mosquito FB.VI: Ohjaamo, osa 3 11.11.2013 23:29 Rakennusblogi
Kiitoksia, kyllä tämä tästä! :-) Totta kyllä, kuskin penkkiä voisi hieman tuunata kuivaharjaamalla, näyttää liian yksiväriseltä tällä hetkellä. Ja todennäköisesti pölytän lattiaa pastelleilla kunhan saan tuon kokonaisuuden runkoon kiinni.