Pienoismallit.net

Petri Jaatinen

T28 11.3.2013 20:39 Malli
Kiitos AJ kommentistasi! Varmasti kerätään pokaaleja, ja toivottavasti näitä ilmestyy tännekkin niin näkee kuinka muut on toteuttanut.
Jos jollakin tulee mieleen jotain pintakäsittely yms. juttuja jotka häiritsee silmää niin kertokaa ihmeessä.. :p
lumi leopardi korjauksessa 10.3.2013 16:48 Malli
Kuvat voisi olla lähempää mallia niin voisi sanoa mallistakin jotain. Jotain näistäkin voi kuitenkin jo sanoa. Katkenneet telat eivät oikeassa vaunussa osoita ylöspäin. Eli olisi parempi että katkenneet telat olisivat maata vasten. Vaunun päällä on ehkä vähän liikaa lunta alustaan verrattuna. Alusta näyttää siltä että vasta ensilumi olisi satanut ja silloin noin vahva lumikerros ei varmasti ole tullut vaunun päälle. Myös vaunun camona voisi olla jonkunlainen talvicamo, jolloin se sopisi paremmin tähän alustaasi. Vaunun maahan jättämät jäljet taas näyttävät hyviltä!
Kannattaa myös tutkia tältä sivulta muiden malleja ja kirjoituksia jne niin saat vinkkejä pintakäsittelyistä yms.
Ei muutakun uutta mallia työn alle! :)
T28 10.3.2013 00:09 Malli
Kiitos kaikille kommenteista!
Toni, kyllä juuri kuvan tavalla telat oli irrotettavissa. Ilman kittausta rako oli kuitenkin ihan liian suuri. Ajattelin kitata raon ja sen jälkeen tehdä askarteluuveitsen kärjellä sauma. Siitä ei tullut ollenkaan hyvä joten päätin kitata koko sauman umpeen.
Joo jenkitkin osasi tehdä hulluja juttuja. Olisi voinut vihollisella tulla löysät housuun jos taistelussa olisi tullut vastaan 25kpl tällaisia mörköjä! Ja kyllä, tämä oli myös tampereella. Kerkesin juuri ja juuri saada tämän valmiiksi näyttelyyn.
M1131 4.3.2013 22:44 Malli
Hyvän näköinen sotakone! Vinyylirenkaatkin on mielestäni onnistunut hyvin tässä, eikä välttämättä kaipaa resiinisiä. Maalipinnasta kaipaisin jotenkin elävämpää. Vaikea sanoa miten sen sitten tekisi, ehkä filttereillä kikkailua, modulointia tai chippailua vähän tms. Mutta komea peli tämä on näinkin, pölyt ja kurat ovat onnistuneet tosi hyvin.
Char B1 Bis 2.3.2013 22:46 Malli
Hyvän näköinen malli, todellakin! Livena tänään ehkä vielä parempi, otti mallipöydällä heti silmiin. Edellä jo kehuttukin parhaita paloja.

Miten hoidit maskeerauksen tässä?
E-100 Stug… 20.2.2013 16:42 Malli
Hieno ja erilainen tankki! Hyvin rakennettu ja juuri tuo maalaus nostaa pisteitä. Ehkä litkutukset olisi voinut tehdä vähän tummemmalla sävyllä? Mutta komiaa on!
KV-1 Model 1942 1.2.2013 23:19 Malli
Totta puhut, kyllä ne vihreitä on kun tarkasti katsoo. Tämä mun näyttö on ennenkin vääristänyt värejä ja niin se taitaa tehdä tämänkin mallin kohdalla. My bad!
KV-1 Model 1942 1.2.2013 18:57 Malli
Yhdyn AJ:n sanoihin. Ehkä jos suurin osa näistä ruostejäljistä olisi vihreitä voisi olla parempi. Toisi myös talvi camoa paremmin esiin. Muutenkin talvi camon valkoinen saisi olla omasta mielestäni valkoisempi, nyt se on enemmänkin keltainen. Valumat ovat myös melko leveitä, toimisivat paremmin jos niiden rinnalla olisi kapeampia valumia.
Muuten kuitenkin hyvä, rakennusjälki kuraukset jne.
KV-1 27.1.2013 18:36 Malli
Hyvältä tämä näytti Tikkakoskella ja hyvältä näyttää vieläkin! Ehkä maalipinta voisi kiiltää vähän vähemmän ainakin omaan makuun. Telojen kuraus taas näyttää tosi aidolta, taitaa olla hyvää kamaa tuo easy mud. Kulumat ovat myös onnistuneet hyvin.
Armored 1/4ton jeep 25.1.2013 20:32 Malli
Hyvältä näyttää ehdottomasti! Maalaus on onnistunut hyvin ja pintakäsittely muutenkin. Jos nyt jotain kehitettävää niin lapion metalliosassa voisi olla enemmän sävyjä, ja lapion kahva tuskin oli kokonaan puuta? Oletko maalannut etuvalot? Kuvasta ainakin näyttää että oikean puolen valossa maalia on lipsahtanut vähän väärään paikkaan.
Hyvä malli kuitenkin, penkit näyttää tosi hyvältä samoin kuin suurin osa muistaki yksityiskohdista!