Pienoismallit.net

Petri Jaatinen

T-55 enigma 8.9.2013 22:54 Malli
Itsellä ei enää tuota lootaa ole, mutta ohjeiden mukaan nuo on mielestäni oikein päin. Nuo kiinnityspultit tai niitit mitä nyt ovatkaan pitääkin olla tuossa etummaisessa tasossa. Tässä saattaa olla tuo koko lisäpanssari laatikko vähän liian takakenossa ja se hämää hieman. Itsekkin säikähdin maalausvaiheen jälkeen samaa asiaa mutta totesin asian olevan näin.
T-55 enigma 4.9.2013 23:16 Malli
Kyllä siinä pölyä on. Ei ole oikeaa vaan kynäruiskulla ruiskutettu ohennettua ak interactiven africa dust litkua ja tamiyan buff maalia. Niin ja näiden alla on lähes mustaa washia öljyn ja pölyn sekaista likaa kuvaamassa
GAZ-233014 STS 30.8.2013 15:16 Malli
Hyvältä näyttää tämä maasturi todellakin. Auton alaosa pölyineen varsinkin on tosi hyvin onnistunut. Ainut silmään pistävä juttu on nuo työkalut, ja varsinkin puuvarret ovat hiukan liian vaaleat ja puhtaan näköiset. Muuten varsin loistava ja hyvä tietää että Mengin mallit ovat hyviä rakentaa, ehkä nyt tulee hankittua Mengin uusi Renault!
T-55 enigma 29.8.2013 16:06 Malli
Joo Petri, sun tekemää tulikin tutkittua tätä tehdessä, hienoa työtä! Kyllähän ne letkut muuten olisikin mutta sitten tämä ei olisi suoraan laatikosta. :D Olisi ne saattanut muutenkin unohtua. Nyt uudet kuvat myös otettu.
T-55 enigma 29.8.2013 12:36 Malli
Kiitos kommenteista! Yleisön pyynnöstä taidan ottaa tänään uudet kuvat sinisellä taustalla. Se tosiaan voisi toimia paremmin.
Pz.Kpfw. I Ausf. B 18.8.2013 18:47 Malli
Tankki on hyvin onnistunut, ehkä omaan makuun chippejä vähän liikaa. Mutta muuten todella komea.
Eniten silmään pisti figut, ja erityisesti niiden iho. Kovin ovat kalpeita poikia aavikolla oleviksi. Eli ihoa voisi parannella.
T-55AM: Valmis 5.6.2013 16:24 Rakennusblogi
Tässä on kyllä maalipinta onnistunut tosi hyvin. Mielestäni yksityiskohdat erottuu sopivasti ja muutenkin tasapainoinen malli. Ainut asia mikä pistää silmään melkoisesti on nuo ruoste (?) läikät ympäri vaunua. Nyt ne ovat vähän turhan tasaisesti ympäri vaunun pintaa. Kannattaa miettiä mistä maali oikeati lähtee helposti pois, ja keskittää chippaukset näille alueille. Vastaavasti jotkut kohdat kannattaa jättää kokonaan ilmaan maalilohkeamia. Myös lohkeamien kokoa kannattaa vaihdella, tässä ne ovat ehkä vähän turhan isoja.

Ruoste-efektit tiputtavat nyt vähän muuten erinomaisesti onnistuneen mallin arvosanaa. Mutta tästä on hyvä jatkaa.. :)
Pz.Kpfm KV-2 754(r) 4.6.2013 13:07 Malli
hyvän näköinen malli, maalaus varsinkin toimii hienosti. Vähän silmään pistää kun toisen puolen telat roikkuvat paljon enemmän kuin toisen. Onko tämä tietoinen valinta vai vääristääkö kuvat vaan jotenkin? Omaan makuun myös hieman liian siisti alarunko, vaikka talvi olisikin niin varmaan nämä möhkäleet kaivoivat rapaa lumen alta. Mutta tämä likaisuus nyt on vähän katsojasta kiinni aina.. :)
Wirbelwind 12.3.2013 18:32 Malli
Henri Annala kirjoitti:
Mika Haalahti kirjoitti:
Edellä mainittujen vinkkien lisäksi vielä lakkaa malli kiiltävällä lakalla ennen siirtokuvia, niin kalvo ei hopeoi. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan malliin.
Näin teinkin, jostain syystä hopeoi kuitenkin aikalailla.
Kannattaa hankkia micrro set ja micro sol siirtokuvapehmentimiä niin hopeointi ongelma on kerralla ratkaistu. Näin itselläkin aikoinaan. :) Ja näitä saa ainakin Kuivalaiselta ostettua, miksei muualtakin.
Tosi hyvä malli ensimmäiseksi, maalaus onnistunut erinomaisesti! Aiemmin esitettyjä parannuskeinoja vaan seuraavaan malliin!
T28 12.3.2013 16:38 Malli
Jälleen kiitos kommentista! Tätä suunnitellessa ei ole aivan terävimmät insinöörit olleet asialla. Teho/paino suhteesta+massiivisesta koosta olisi voinut jo päätellä kuinka surkea liikkuvuus ja nopeus tulee olemaan. Ja kuitenkin tuotantoon laittamista suuniteltiin..