Pienoismallit.net

Petri Kanerva

Airbus A330 19.3.2013 14:45 Malli
Mitkä moottorivaihtoehdot oli sinulla tuossa mallissa käytettävissä. Itselläni olisi tarvetta Rolls-roycen moottoreihin A330 Malli tulisi Cathay pacifin väreihin.
Mainion näköinen malli.
Miten olet toteuttanut tuon alustan valot?
Road Train 20.12.2012 11:03 Malli
Onnittelut viikon malli tittelistä. Meni kyseinen titteli ihan oikeaan paikkaan.
Road Train 12.12.2012 19:56 Malli
Mainion näköinen malli vaikka veturina on volvo :P
Olen itsekin vastaavan tyylistä mallia suunnitellut joskus, mutta jättänyt suunnitteluvaiheeseen koska tuo mallin pituus valmiina on niin valtava.

Sitten tuohob offtopic juttuun jotain.
Kohtelias volvo kuski kun ajatteli muita kuskeja ettei tartuta heihin ihottumaa. :D
British Airways Airbus A320 30.6.2012 08:56 Malli
Mainion näköinen malli.

Mitä te yleensä käytätte noiden läpinäkyvien ikkunoiden tekoon??
Taisteluplaneetta Galactica 7.3.2012 08:29 Malli
Tilasitko nuo siirtokuvat Galacticaan mistä??

Minulla on ollut noista siirtokuvista tilaus vetämässä suoraan valmistajalta jo kolme kuukautta. Kyseisen puljun toiminta on ollut vähintäänkin mielenkiintoista, sillä sieltä on tullut jos jonkinlaista veruketta miksi ei ole vielä tilaukseni saapunut. Paras oli sellainen ensimmäisen kuukauden jälkeen että koneessa oli virus ja hän näki tilaukseni/maksukuitin ekaa kertaa kysely postissa jonka lähetin. Sen jälkeen on ollut ongelmia printterissä yms. Viimeisiin kyselyihin en ole saanut mitään vastaustakaan enää.
Eli minun kokemuksilla en suosittele suoraan creation models:ilta tilaamaan vaan jonkin liikkeen kautta joka myy sen tuotteita. Esim Culttvmanshop on hyvin toiminut paikka.
Tyrrel-Ford P34 Six Wheeler 28.11.2011 09:58 Malli
Mina olen kasittanyt etta tuolla keulan muotoilulla ja pienilla renkailla saavutettiin se mita he lahtivat hakemaan. Ilman vastus pieneni sen verran etta se vastasi noin 40 hevosen tehon lisaysta koneesta. Suurimmaksi ongelmaksi muodostui jarrujen kuumeneminen edessa ja toisella kaudella se etta Good yearilla ei ollut haluja/resursseja kehittaa renkaita yhden tallin tarpeisiin joten tyrrellin eturenkaiden kehityksen pysahtyessa menetettiin saavutettu etu renkaiden koon pienentamisesta kun muiden autojen renkaat kehittyivat eteenpain.
Olisi mahtava nahda viela joskus formuloissa samanlaista ennakkoluulottomuutta mita tuon aikakauden autoissa on nahty. Saannot on vaan tehty niin tiukoiksi etta tuo on mahdoton haave.

Mallista sen verran etta kuvia katsoessa mainiosti tehty malli. Tyon jalki on hyvaa. Tama malli on minun kaikkien aikojen suosikki Formuloiden muotoilussa.

Itsella odottaa "liimaa, maaleja ja laatikon ravistusta" 1/20 ja 1/12 koossa.
1965 racing garage: toinen… 6.10.2011 02:13 Rakennusblogi
Petri Huhtala kirjoitti:
Eikös tyttökalenterit keksitty samalla istumalla kuin autotkin ;)
Jos ensin keksittiin se tyttökalenteri ja sen jälkeen mietittiin että minne se laitetaan. Sillon tuli sitten pakolliseksi keksiä autot, autotallit, rallit virittäminen yms. :D Sori ot.

Ihan hyvän näköistä jälkeä, mutta pikkuisen mietityttää tuo Ferrarin samaan malliin laittaminen.
Ainakin jos saman kilpatallin autoja ovat. Mutta lopputulos on varmasti näkemisen arvoinen ainakin jo nähdyn perusteella.
Repomies 18.8.2011 05:50 Malli
Kesän parhaimpiin kuuluva malli. Yllättävä lähtökohta, itsellä ei ainakaan ekana tulis mieleen tuollaista tehdä vaikka sarjasta pidänkin. Lisää hahmoja sarjasta odotellessa.

Hetken taltiointi onnistunut hyvin, juuri kuin kesken kuuluisan kirosanan.
Tähtiä ropisi reilusti täältäkin.
Mark V "Male" 30.7.2011 04:24 Malli
Mainion näköinen Tankki.

Onkos tämä sama panssarivaunu kuin mitä ne käytti Indiana Jones ja Viimeinen ristiretki elokuvassa.
Panssarivaunuista mitään ymmärtämättömän silmään muoto on aikalailla samanlainen.
Kuormaliinoja… 5.7.2011 13:47 Niksi
J Pokki kirjoitti:
Askarteluakupoista on saatavana myös punosnyöriä, siis "kankaista" narua joka soveltuu vastaavanlaisesti sidontaliinoiksi ja kuviointikin on samanlaista kuin kuormaliinoissa. Hyvällä tuurilla löytää valmiiksi oikean väristä, eli oranssia. Jos ei löydy, niin esim. valkoinen on helposti maalattavissa. Nyöri on myös valmistusmateriaalistaan johtuen erittäin taipuisaa joten taipuu hyvin luonnollisen näköisesti.
Värejä liinoissa on muitakin kun oranssi.
Alalla työslentelevänä muistan nähneeni ainakin sinisiä, keltaisia, vihreitä ja unohtamatta vanhojen liinojen ruskehtavaa väriä.