Pienoismallit.net

Eetu Kaksonen

Hospital Ship S.S Hope 9.8.2012 01:04 Malli
Iiro kirjoitti:
Ootko maalannut noi valkoiset kohdat?
korjaus, ne on harmaat ja olen maalannut, muistaakseni ne oli vaalet alunperin
G.T.S. Finnjet 11.1.2012 00:07 Malli
Miika Kaarna kirjoitti:
Malli ei ole helpoimmasta päästä rakennettavissa, mutta tämä on ihan kelvollinen malli. Pölyt olisi kannattanut pyyhkiä pois mallin pinnasta ennen kuvien ottamista. Savupiippujen siirtokuvat tosiaan ovat hieman huonosti ja maalausvirheitä näkyy siellä ja täällä. Olen itsekin tehnyt tämän sarjan ja tiedän millaista sen tekeminen on. Maalasitko siveltimillä vai ruiskulla? Kyljen "Silja Line"-teksti taitaa olla hieman vinossa? Ensimmäiseksi laivaksi tämä on kuitenkin ihan hyvä malli. Itse en olisi voinut kuvitellakkaan tekeväni tätä ensimmäiseksi laivamalliksi, mutta sinä olet siinä onnistunut.
kiitos ja siveltimellä maalasin ja on se siljan teksti pikkase vinossa
Hylätty Hinaaja 14.10.2011 19:48 Malli
Anssi Hakoma kirjoitti:
Ihan siististi on kasaaminen onnistunut! Minkä valmistajan ja mikä malli on kyseessä?
revellin harbour tug se tais olla
Sunseeker Predator 108 18.8.2011 22:24 Malli
Antti Kostia kirjoitti:
Ronnie F kirjoitti:
Todella hieno on, paljonko löytyy pituutta?
Mallimerkintä 108 tarkoittaa varmaan veneen pituutta 108 jalkaa?

108 x 0,3048 m / 72 = 45,7 cm
suurin piirtein sitä luokkaa
Hospital Ship S.S Hope 4.6.2011 13:44 Malli
Heikki Honkanen kirjoitti:
Laivaexpertti en ole, joten siitä en juurikaan osaa sanoa. Yleisellä tasolla; harmaa maalipinta on halkeillut ja muutenkin turhan paksua, köydet myöskin liian paksua narua, ja maalirajoissa olisi parantamista.
Kaikesta huolimatta hyvännäköinen paatti, ja tunnut edistyvän hienosti "urallasi".
oikeessa olet, naru on paksua mutta en ohuemmasta saanut kiinni kunnolla, maalirajat on varsinkii kannella huonot jouhtuen mittakaavasta, mikä on melko pieni.
Sunseeker "Predator… 18.5.2011 11:46 Malli
vanttmi kirjoitti:
Mielenkiintoisen aluksen olet valinnut projektiksi. Maalirajat tarkemmiksi niin kelpaisi sitten varmaan ex F1-kuskillemmekin. Laita sivustolle muutama kuva noista potkuri/akseli/peräsin/vakaaja sydeemeistä. Odotin niistä näkeväni muutaman kuvan, ovat luonnossa komeita kohteita muuten. Itse kävin ihmettelemässä ja tosin kännykkäkameralla kuvaamassa Räikkösen Sunseeker Predator 72 venettä Kotkassa karilleajon jälkeen kesäkuussa 2008. Enpä muista milloin olisi nähnyt niin "kullankeltaista" missään yhdellä kertaa. Tuo olisi omasta mielestäni varsin taiteellinen kohde tällaisessa mallissa.
juu pitää ottaa, aattelin maalatan ton musta kylkivärin punaseks nii tulisi vähän eloa enemmän tähän, tosin on myös muitakii väriehtoja..
Harbour Tug 7.3.2011 17:58 Malli
hieno paatti, ite sain just tuon saman valmiiks vklp ja nyt on kuvat täällä myös. onhan tuo paljon hienompi ku minun oma. olen samaa mieltä sinun kanssa että ohjeen värit eivät oikein sopineet laivaa ja tein itekkii omalla mielellä maalaukset, pakko kyllä vielä sanoo että hieno!
Hylätty Hinaaja 7.3.2011 11:53 Malli
ja niitä suullisiakiii kommentteja ois kiva saaha,eikä pelkkä tähti..
M/S Color Fantasy 24.2.2011 20:58 Malli
Ville Järvensivu kirjoitti:
Mallissasi näkyy paljon maalaamattomia kohtia mm. laivan katossa(?) ja alustassa. Värirajat ovat monista kohdista levinneet minkä takia malli näyttää sottaiselta. Toivottavasti valkoisetkin kohdat ovat maalattuja.
Mallissasi on hyvää yritystä, mutta enemmän huolellisuuta peliin, ja maskiteippiä maalirajoihin, niin lopputulos on jo paljon parempi. ;)
laiva on kokonaan maalattu, ei näy kuvassa kovin selkeästi mutta alusta on vähä suttuinen ja tietty nuo hankalat kohdat esim, kannet on vaiketa maalata tassa kokoluokassa tarkasti. laivan rungossa käytin teippiä rajaukseen, muissa kohdissa en käyttänyt lainkaa, käsivaralla vedin ja kädet ku täris ku krapulassa niin paljo noin tarkkaa ku pitää tehä :D
Aida 23.2.2011 22:37 Malli
nii myös kommentteja eikä pelkkiä tähtiä