Pienoismallit.net

Eetu Kaksonen

Viimeisin mallailuhankinta   13.2.2011 23:40
perjantaina oli ilonpäivä kun postiin tuli ne viisi 1:1200 laivaa joista on jo kaksi valmiina ja kuvia on tulossa viikon sisällä, käykää sitte kommaamassa ja arvostelemassa, tässä vaiheessa voin sanoa että onnistuneita on omasta mielestä.
Viimeisin mallailuhankinta   6.2.2011 22:56
Ismo Sillanpää kirjoitti:
Rakentelujärjestys on puhtaasti makuasia: minä itse rakennan (tai ainakin pyrin rakentamaan) malleja yksi kerrallaan, mutta monet rakentavat samanaikaisesti "maalinkuivumismalleja". Jos olet aloittelija, suosittelisin kuitenkin keskittymään yhteen malliin kerrallaan ja tekemään sen huolellisesti ja maltilla.

Maalauksen osalta mittakaava asettaa tietysti omat rajoituksensa, mutta yleisenä ohjeena voin sanoa, että mallit kannattaa maalata mahdollisimman tarkkaan, koska silloin niistä tulee näyttävämmän näköisiä. Toki tuossa skaalassa ei kannata alkaa maalata jokaista ovenkahvaa ja pultinkantaa, mutta kuitenkin.
oorait
Viimeisin mallailuhankinta   6.2.2011 00:58
ja laivat oli: color fantasy, titanic, queen mary 2, queen elizabeth ja aida
Viimeisin mallailuhankinta   6.2.2011 00:57
nii elikkä tilasin 5 matkustaja laivaa 1:1200 mittakaavassa ja ne on pieniä. ajattelin tehdä ne malli kerrallaan tai sitten vuorotellen, kumpi ois parempi? ja maalauksesta sen verran että kannattaako siitä maalata jokainen yksityis kohta tarkkaan? mitähä nistä tulee ku näillä nakkisormilla niitä rupean väsäämään kunhan ne tulee eka:D