Pienoismallit.net

KK

Befehlspanzer Tiger I 12.2.2012 20:08 Malli
Mitä ihmeen antenneja panssari on täynnä? eikait noin raskas vehje sovi johtoyksiköksi?
F-14A Tomcat "Getting… 30.1.2012 10:01 Malli
Todella hienoa, varsinkin groundcrew ja tuo alusta. Miten laitoit tuota vihertävää sävyä tuulilasiin? Hudiko siellä vihertää? Liikkuuko nuo siivet tässä Revellin catissä?
MiG-29 Fulcrum-A 23.12.2011 11:07 Malli
Su-27 Flanker B puhtaat linjat kyllä kutkuttaa. Konehan on iso ja varsinkin 1/48 skaalassa näyttävä malli. Hyvältähän nuo academyn mainoskuvat ainakin näyttää : D saapa nähdä iso projekti ois kyseessä.
MiG-29 Fulcrum-A 22.12.2011 19:09 Malli
Nokkapyörä on tosiaan Italerin määräämässä paikassa enkä ole hoksannut kyseistä seikkaa. Pitää tutkiskella. Olen yhden MiG-29 ( puolalainen) nähnyt maaesittelyssä ja mielestäni antennit oli suht samanlaiset. Voin toki olla erehtynyt ja 1:72 on pieni skaala. Antennit laitoin kyllä vain Italerin määräämään paikkaan sen suurempia tutkimatta.

Osaakos kukaan sanoa mitä nämä tummanharmaat alueet sivuvakaimissa ja rungon etuosassa on? Jotain anturipintoja?
Grumman Tigercat F7F-3N 19.12.2011 15:06 Malli
Hieno malli ja elävä alusta. Sarjasta olen eri mieltä, mielestäni hinta-laatu suhde surkea. Ainakin omassa mallissa tuo ohjaamon kuomu ei mahtunu liukumaan rungon päälle ollenkaan ja laskutelineiden murtuivat jokapaikasta kun mallista tuli niin raskas että sen sai pysymään perä ilmassa.
Fw-190 D-9 20.11.2011 18:03 Malli
Antti Järveläinen kirjoitti:
Mainion näköinen kokonaisuus,… Tosin kyllä tämä ainakin kuvien perusteella "kutsuu päällensä" matta-tai puolihimmeää lakkaa… Mahdolliset pienetkin "säistämiset" tulevat paremmin esiin, kun valaistuksen hohteet tms. eivät vie huomiota pinnalta.

Siistiä ja varmannäköistä työnjälkeä kaikenkaikkiaan. Harmittavasti tuo runkoraita ei asetu kohdalleen alapuolella, vai veikö hakaristi-työskentely jo kaikki mehut :D (vitsi…)

Tämän kokoluokan "Vokkea" kelpaa pällistellä niin kuvissa kuin varmasti kotonakin.
Ruutasin jo purkillisen Gunzen Flat cleariä mutta sinneppä se katosi ja kiilto jäi. Nyt on purkit tyhjät täytyy hommata lisää. Liian paljon pinta-alaa näissä 1:32 malleissa.
Bf 109 G-6/R6 6.9.2011 09:18 Malli
Upea mese, noinkin pienessä mittakaavassa. Sopivasti sotaa nähnyt. Ei nuin pienessä mihinkään ohjaamoon kannata panostaa, yliarvostettua.
J7W1 Shinden 22.5.2011 18:27 Malli
Kuinkahan hitossa ne insinöörit on 40-luvulla saanet tuollaisen laitteen lentämään suoraan? Isomoottori ja lentää vaikka ladonovi?

Ja hieno malli tarkkaa työtä. Asettuiko hyvin paksut verilätyt?
B-239 22.5.2011 18:15 Malli
Kiitos vain tarjouksesta , kone meni serkkupojalle rakennettavaksi ( teurastettavaksi ) .

Ihme kun ei kukaan huomannut monen millin rakoa siiven jättöreunassa . Ei kittiä ei täyttöä.
Sunbeam kirjoitti:
…kymppi + postit tarjottu.. =)

ai niin…fiksun näköinen malli, kaikinpuolin. Mukavahan se olis kokeilla miten se omissa nakkisormissa taipuisi tuo CA-valtteri…*winkwink
B-239 20.5.2011 13:40 Malli
CA sarja , surkeimpia sarjoja en suosittele kenellekään. Resiini osat nakkasin roskiin heti kun eivät yrittäneetkään mahtua mihinkään. Myös ohjaamon fotoetsit jäi käyttämättä. Kuomuja on useita valitsinkohan oikean? Hiusteinkuivan + akryylit maalaus on nopeaa. Kirkaslakka oli ainut jota piti kuivatella pisimpään ennenkuin uskalsin siirtokuvat laittaa.

Perjantai : Ohjaamon osat maalasin aluuminihopealla. Runko kasaan , saumat sulatin liimalla ei tarvinnut kittiä ( hionta tottakai). Kuomun maskaus
Lauantai : Kaikki värit pintaan lukuunottamatta mustaa. Kun malli kuivui töpöttelin spinnerit ja laskutelineet.
Sunnuntai: Yön yli asettui ja mustalla ahvenen raidat. Tämän perään kirkaslakka , decalit pintaan ja hulluna pikaliiman kanssa osia kiinni. Viimeiset antennit kiinni kun Suomi johti 6-1.

Yks tämmöinen on vielä hyllyssä taidan antaa lahjaksi jollekkin itse en koske kyllä CA malleihin.