Pienoismallit.net

Waltter Holm

T-55A 14.5.2012 08:42 Malli
Kiitos kommenteista!

Tuosta kuvaamisesta olen yrittänyt saada mahdollisimman paljon tietoa, jotta se onnistuisi. Vaunu on vaaleabeige/vaaleanruskea. En ole varma mutta kun vaunu on vaalea, toimisiko tummempi taustapahvi paremmin… Tätä voisin kokeilla! :)

Itsestä Perun asevoimista löytyy mielenkiintoisia aiheita ja referenssejäkin on paljon, joten suosittelen aihetta muillekin!

T.Waltter
M3A3 Stuart "Light… 13.5.2012 10:57 Malli
Todella hieno ja asiallinen malli!

Siirtokuvissa on pikkuruista hopeointia (esim.T213341 numerosarja) mutta muuten mallissa miellyttää maltillinen pintakäsittely ja yksityiskohdat, jotka olet saanut hyvin kuviin esiin!

T.Waltter
Flammpanzer II 5.5.2012 16:33 Malli
Terve!

Kiitos tarkoista asettelu ohjeista! :D Pitää myös paneutua enemmän tuohon artikkeliin valokuvauksesta täällä sivustolla.

Itse mietin omia kuviani jo sen verran kriittisesti (sivusto:"Arvioi kuviasi kriittisesti"), etten kuvia lisää, koska yksityiskohdat eivät niissä näkyisi. :( Valokuvaamisessa on itsellä paljon petrattavaa kun saisi vielä hyvän kamerankin ja asetukset kohdilleen.

Harrastuksena mallithan ovat omaksi näpertely-ja silmäniloksi, mutta olisihan kiva esitellä tarkoin kuvin töitää myös muille kanssaharrastajille, koska itselle muitten työt tuovat usein uutta kipinää projekteihin ja innostavat rakentamaan mahdollisesti jonkun uuden mallin!

T.Waltter
Flammpanzer II 5.5.2012 14:48 Malli
Todella hienoa työtä! Valmistaja on itselle outo, joten onnittelut erinomaisesti onnistuneesta kasauksesta. Kun yleensä nämä vähän vähemmän kuultujen valmistajien tekeleet kärsivät yhteensopivuusongelmista sun muista puutteista.

Kaksi etummaista "minitykkiä" ovat siis itse liekittimet, niin oliko nuo tripla putket takana sitten savuverhon tekoon?

Kaikinpuoli todella näyttävä ja harvinainen malli "tikrujen" ja "panttereiden" joukkoon. Ja miten ihmeessä taijot noin hyviä kuvia? :)

"En olisi halunnut olla kyydissä kun joku päräyttää tykillä noihin 160L:siin!" ;D
T-34/85 1.5.2012 21:28 Malli
Hieno T-34/85 on kyllä teloineen! Konekiväärin olisit voinut kyllä vaihtaa parempaan kuin umpiputkeen!
T-55 Enigma 7.4.2012 21:56 Malli
Terve!

Hienon mallin olet melko tuoreesta paketista saanut. Pintakäsittely on paikoittain hieno, osittain näyttää kuin hiuslakkakikka olisi kuitenkin syönyt likaa maalia paikoittain.

Hienoa kun olet lisännyt myös alupiipun ja friulit, mutta teloissa on menty molemminpuolin metsään. Aloituskuvassa näkyy etummaisen vetopyörän jälkeen telojen asettuneen vika-asentoo (sojottavat ylöspäin osittain sivupanssarin takana) ja toisellapuolella ne eivät rouki luonnollisesti viidennen ajopyörän päällä lainkaan.

Vaunu on kuitenkin kokonaisuudessaan vaikuttava. Vaunumallin suurena fanina tämä on itselle pakkohankinta jossain välissä. Kiitos hyvistä taustatiedoista, toivottavasti en antanut liian tiukkaa palautetta?

T.Spade
Viva Las Vegas 6.4.2012 21:07 Malli
Elvis oli kuningas eli parhaat pojot! ;D Todella upee työ ja aihe on kuin parhaasta zombi mätöstä! ;D
Kubelwagen+sivuvaunupyörä 5.4.2012 12:34 Malli
Todella siististi olet saanut maalattua noin pienet kulkupelit! ;D
T-55 model 1958: Torni… 5.4.2012 12:21 Rakennusblogi
Tietenkin yritin saada siitä hyvän näköisen. Muuten olisi pitänyt odotella oikeen puun kuivumista muuta päivä. Ehkä sitten parempaan Tamiyan malliin haen sitten oikeen klapin! ;D
M4A4 4.4.2012 23:28 Malli
Hieno malli!

Tasapainoin väritykseltään ja tuo mieleen Tyynellämerellä taistelleet Shermannit. Jotain pientä viidakkohenkeä tuo vaaleanvihreä tuo mieleen!

Pienet osat olet saanut kiitettävästi paikoilleen, itsellä kun niissä usein menee hermot! ;D

Jos jtk pitää keksii, niin nelos kuvassa vaunua tarkastellessa lintuperspektiivistä luukku näyttää liian puhtaalta muun tornin päällä olevan hiekan kanssa.