Pienoismallit.net

Ilkka K.

Viva Las Vegas 6.4.2012 17:46 Malli
Tulipa ainakin puoli tähteä liian vähän hätäillessäni annettua kun ei tästä varsinaisesta mitään vikaa keksi.. pystyykö noita jälkeenpäin enää vaihtamaan.
Viva Las Vegas 6.4.2012 16:32 Malli
Voi jessus että on upea, eihän tästä The Walking Dead-fanina voi olla tykkäämättä! Upean sarjakuvamainen tunnelma. Muutama huomio ja lisätoive: Yllättävän rennosti maan tasalla olevat ihmiset ja erityisesti Elvis ottavat tilanteen, huomioiden että ovat parikymmenpäisen Zombie-lauman ympäröimänä ja lähin Zombie parin metrin päässä, tuolla rauhallisuudella luulen että maan kamaralla olevat ihmiset on syöty n. 30 sekunnin päästä. Lisäksi olisin mielelläni nähnyt zombien tai pari juuri Kopfschussin saaneena :) Mutta upea on, toteutus A-luokkaa.
P-38H "Texas Ranger" 4.4.2012 00:39 Malli
Kiitos ykak rakentavista kommenteista! Täytyy pistää korvan taakse nuo säistysvinkit. Tosiaan esikuva oli melko siisti yksilö, joten realismin takia pidin tässä mallissa säistyksen rajallisena, nytkin saattoi mennä jo aavistuksen överiksi..

Kuten Atte mainitsikin niin P-38:issa tyypillisesti pakokaasuvanat olivat hyvin vaaleat, melkein valkoiset, johtuen polttoaineen hyvästä laadusta ja moottorien tarkasta huollosta. Toisessa ääripäässä saksalaisissa koneissahan nuo pakokaasuvanat olivatkin noenmustia yleensä.
Messerschmitt bf-109 e-3 3.4.2012 21:42 Malli
Kasaus ja maalaus A-luokkaa, saisit näitä lekoja väsätä enemmänkin :) Eikös tässä 109E-3:ssa pitäisi mennä rungossa liimasaumojen suuntaisesti paneeelirajat, sen puutteesta pienet miinukset. Tosin itsekin unohdin saman asian omasta mersustani jonka rakensin pitkän tauon jälkeen.
P-38H "Texas Ranger" 3.4.2012 19:37 Malli
Kiitos Teppo! Valokuvaukseen on kaikki vinkit tervetulleita, olen vielä kehnompi sillä saralla kuin mallien teossa :)
P-38H "Texas Ranger" 2.4.2012 00:49 Malli
Kiitoksia AJ! Selkeästi olet sinäkin perehtynyt Lightningehin ja tähän kyseiseen yksilöön. Yritin tosiaan noita demarkaatio-linjojakin tehdä Jenkinsin koneen mukaisesti.
P-38H "Texas Ranger" 1.4.2012 19:23 Malli
Mainittakoon vielä että malli on tehty melko lailla suoraan boksista, istuinvyöt lisätty, kuten myös jotain paneeliuria piirroksia ja Hasen mallia vertailtuani, lisäksi kuomun takaosaan on lisätty tuo leveä raami hiottuani ensin kapeat poikkiraamit pois joita F ja G-mallissa oli 3 kpl.
P-38H "Texas Ranger" 1.4.2012 19:15 Malli
Kiitos Atte, jopa mun kaltainen rähmäkäpälä saa edes siedettävää jälkeä aikaiseksi kunhan malttaa käyttää aikaa.. ja ehdottomasti samaa mieltä oliivinvirheistä Lightningeista, ehkä kauneimpia lentokoneita mitä maa päällään kantaa! Mulla on toinen OD Lightningi aluillaan, mutta nyt tarttee kyllä jonkun helpomman välipalan ennenkuin sen kimppuun käy, heh.
Bf-109 F-4 20.3.2012 15:55 Malli
Oikein hienoa jälkeä, ainoa mikä pistää silmään on nuo pakokaasuvanat, joita on varmaan aika lailla mahdoton toteuttaa realistisesti ilman ruiskua..
Taipaleenjoella Hyökkäys… 17.3.2012 20:12 Malli
Kantri kirjoitti:
Muo hämää nimen omaan tuo "kaaos/sekamelska", eli liikaa äijiä tai tapahtumaa noin pienelle alueelle.
Toisaalta tää on kyllä todella hyvän näköinen, livenä kun näki, niin pysäytti automallarin ihastelemaan.
Noh, Taipaleella nyt vaan oli sellainen sekamelska noina päivinä, 50 m2 alueelle saattoi olla kaatuneena useampi kymmenen neuvostoliittolaista, joten mun silmiin dioraamaan tapahtumat ovat hyvin realistisia, olkootkin sitten kaoottisen näköistä.

Hienoa työtä mielenkiintoisesta aiheesta, 4,5*