Pienoismallit.net

Ilkka K.

Martti Kuivalainen   7.10.2012 18:36
Itse olen aina tykännyt asioida Martin kaupassa, ainoana miinuspuolena tilaustuotteissa venyvät toimitusajat, 2 vko:a on usein 4-5, mutta ei se minua ole liikkeestä karkoittanut. Kuivalaisen kaltaisia liikkeitä ei kuitenkaan liikaa Suomessa ole. Toisaalta kyllä Martistakin pitää voida antaa _perusteltua_ negatiivista palautetta (vain tällä tavalla saadaan kehitettyä toimintaa), ei hän ole mikään pyhä lehmä, kuten toisten kirjoituksista välistä väkisinkin tulee mieleen. Toivottavasti Martti tulee itse kommentoimaan loman jälkeen sivujen toimimattomuutta.
Martti Kuivalainen   6.10.2012 13:37
Lisättäköön vielä että Oipalta toivoisi perusteluja huonoille kokemuksille.
Martti Kuivalainen   6.10.2012 12:45
En ole minäkään Oipan kanssa samaa mieltä, mutta toivon silti että eriävät mielipiteet sallitaan tälläkin palstalla ettei mene ihan Stasi-meiningiksi.
Martti Kuivalainen   2.10.2012 22:37
Alkaa keskustelu menemään aika sivuraiteille.
Martti Kuivalainen   1.10.2012 13:41
Eiköhän se Martti lue tätäkin keskustelua, varmasti on tiedossa nämä ongelmat.
Siirtokuvakalvoja?   30.9.2012 16:34
Mistä olette tilanneet siirtokuvakalvonne? Ja minkä merkkistä? Hommasin juuri HP:n Photosmart mustesuihkutulostimen ja tarkoitus olisi myös kokeilla omien siirtokuvien tulostamista. Tuntuu noi Tietonikkarin hinnat vaan aika ryöstö sellaisilta.
Petri Sallinen kirjoitti:
Ilkka K. kirjoitti:
Niin, yritin juuri tullata netin kautta ja siellä tarvitsee sen koodin, siksi kysyin. Luovutin ja kävin paikan päällä tullaamassa ja hakemassa paketin. Ei ollut jonoja, ensi vuonna eri juttu kun tullausarvon raja laskee naurettavaan n. 20 euroon.

Kiitos kuitenkin avusta.
Lähetyksen saapumisilmoituksessa on nettitullauksen www-osoite. Aluksi sinun on kirjauduttava palveluun. Tunnistautuminen tapahtuu nettipankkisi kautta. Tämän jälkeen syötät henkilö- ja osoitetietosi sekä tilaamaasi tavaraan liittyvät datat (=hinnan, toimittajan jne.). Tämän jälkeen pääset valitsemaan tullauskoodin. Kun tämä on tehty, heittää palvelu sinut takaisin nettipankkiisi, jossa käyt maksamassa arvonlisäveron. Tämä jälkeen saat sähköpostiisi tositteen maksusta ja tullauksesta. Sitten vain jäät odottamaan postiluukun kolahdusta.
Thx, tuo proseduuri selvisi kyllä mutta A) en löytänyt oikeaa koodia ja B) en jaksanut jäädä odottamaan postitusta kotiin viikonlopun yli niin hain sitten itse tarvikkeet paikan päältä. Kannatti, sillä tullipostissa meni aikaa yht. reilu 10 min.
Tullauspäätöksessä lukee koodi: 8424200000 "Maaliruisku"
Juha K kirjoitti:
Tullin kanssa asioiminen on hyvin helppoa. Otat mukaan kaikki paperit (luottokorttilasku, paypal-tosite, tilausvahvistus tms.) ja menet hakemaan paketin. Kokemuksesta voin sanoa, että siinä vaiheessa kun paketti on tullissa, on turha yrittää pelata mitään "lahja" tai "näytelähetys" -pelejä. Se paketti on siellä, ja siitä on maksut suoritettava. Joskus on virkailijan kanssa mietitty yhdessä koodia, mutta kyllä niiden siellä pitäisi tietää mitä tekevät.

Mutta eikö nykyisin tullauksen voi tehdä myös netin kautta itse? Tarvitaanko silloin koodia?
Niin, yritin juuri tullata netin kautta ja siellä tarvitsee sen koodin, siksi kysyin. Luovutin ja kävin paikan päällä tullaamassa ja hakemassa paketin. Ei ollut jonoja, ensi vuonna eri juttu kun tullausarvon raja laskee naurettavaan n. 20 euroon.

Kiitos kuitenkin avusta.
Elikkäs tulliin saapui Japanista tilaamani Iwata HP-CH maaliruisku, olen tässä tovin koittanut löytää oikeata tavarakoodia siinä onnistumatta? Onko jollakulla kokemusta ruiskun tilaamisesta ja tullin kanssa asioimisesta?