Pienoismallit.net

Ilkka K.

O: MPM 1/48 SB-2   3.3.2013 17:33
Jos jollakulla vielä tällainen löytyy kaappien kätköistä ja on valmis luopumaan niin YV:ä tähän suuntaan, kiitos :)
A: Palauteketju kaupoista?   25.2.2013 23:55
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Kannatan!

Mulla on vain hyviä kauppoja syntynyt tätä kautta, että pidän foorumia siinä mielessä herrasmiesfoorumina. Ei turhaa perseilyä. Homma toimii.
Joo siis itsellä kanssa kymmeniä onnistuneita kauppoja takana, nyt vasta tämä yksi epäselvä tapaus.

Rehellistä porukkaa täällä tosiaan on.

Tosiaan en oleta että ihmiset lähettää parin päivän sisään tavaroita, varsinkin kun ei kyse ole ammattimaisesta toiminnasta. Mutta useamman viikon viiveissä olisi ainakin hyvä saada jotain väliaikaviestiä missä mennään.
A: Palauteketju kaupoista?   25.2.2013 23:24
Ajattelin että olisiko hyvä pystyttää ketju jossa voisi antaa palautetta onnistuneista kaupoista tai vastaavasti jos on tullut kustuksi linssiin, mikä lienee harvinaista tällä palstalla?

Itselläni on yksi kesken oleva kauppa josta toimitin rahat 2 1/2 viikkoa sitten mutta toisesta osapuolesta eikä kauppatavarasta ole kuulunut vielä mitään.. noh, odotan vielä tovin enkä anna ko. hepun nimimerkille vielä negatiivista palautetta.

Sen sijaan ISO + lähtee Mika Mäkelälle, vauhdilla tuli tavarat Tampereelta ja kunnossa, kiitos kaupoista!!
Moduni   9.2.2013 19:31
Mika H kirjoitti:
Ilkka K. kirjoitti:
Eikö nuo vainoharhaiset sakemannit sen verta historiaansa kestä että voisivat hakaristidekaalit jättää rauhaan.. Perk**e.
Eivät, §86 StGB piste fi.
Olen tietoinen tuosta laista, mutta aika häiriintynyttä jos koskee jotain pienoismallejakin tai muita mahdollisimman kaukana uusnatsismista olevia asioita.
Moduni   9.2.2013 18:55
Varoitus!

Tilasin kesällä Modunilta CA:n Brewsterin ja tänään vasta sattumalta sisältöä tarkistaessani huomasin että Hakaristit oltiin leikattu kokonaan pois dekaaliarkilta ja heitetty hevon kuuseen!

Eikö nuo vainoharhaiset sakemannit sen verta historiaansa kestä että voisivat hakaristidekaalit jättää rauhaan.. Perk**e.
ei kahteen kertaan.
Juha K kirjoitti:
Onko tämä samaa tavaraa? www.taiteilijatarvike.fi…ent/article/9-maalausaineet/189-acrylic-gloss-varnish-spray-400-ml

Näyttäisi maksavan pari euroa vähemmän kuin nikkarissa…
Kiitos linkistä! Juuri tuota tarkoitinkin.
Thx vinkistä.

Onko kyseessä tämä: Linkki

Jos nuo ovat vaan 86 millisissä pöniköissä niin kertyy aika rajusti hintaa per ml, meinaan nuo Vallejon akryylipohjaiset pömpelit on 400 millisiä ja erittäin riittoisia.
Elikkäs laiskana ja kiireisenä miehenä en jaksa ruiskulla ampua noita lukuisia kirkas ja mattalakka kerroksia joita malliin tulee eri vaiheiden välillä, tästä syystä olen käyttänyt Vallejon Gloss & Mattt Varnish paukkupulloja jotka toimivatkin erinomaisesti.

Ongelmana on vaan noiden käsittämättömän kova hinta, taitaa olla Tietonikkarilla noussut hinta 18€:n. Onko olemassa muita vastaavia vaihtoehtoja, Mastonin kirkaslakkaa kokeilin, mutta jotenkin päälle asetetut siirtokuvat tuppasivat hopeoimaan vaikka kuinka läträsi Micro-Solilla ja Setillä yms., lisäksi tuo haju oli järkyttävä. Kiitoksia etukäteen.
Seuraavat sävyt löytyy:

Revell 2 (mattalakka), 9 (satiininmusta x2), 15 (mattakeltainen), 45 (matt light olive), 48 (matt sea green), 55 (vaaleansininen/RLM 65), 57 (Matta harmaa), 67 (matt greenish grey), 90 (metallinhopea) ja 371x2 (vaaleanharmaa satiini)

Pönikät luonnollisesti avaamattomia, 12 kpl könttänä 10 EUR, postit 3,30€


varattu.