Pienoismallit.net

Ilkka K.

Lainaus:
^ Niin - otsikon aiheena on edelleen Eduardin 1/4 mittaritaulut - olisi todella kiva nähdä kuvia tuosta mainitsemastasi Eduardin sarjasta.
Kaippa tässä otsikossa voi muidenkin tekeleistä keskustella, vai pitääkö jokaisen valmistajan mittaritauluille perustaa oma otsake? Ei näitä vissiin liikaa ole maailmalla tarjolla kuitenkaan.
A: Varoitus KUSETTAJASTA!   27.9.2013 21:20
Elikkäs itse ja käyttäjä Salonen JJ olemme joutuneet tämän vuoden puolella todennäköisesti saman henkilön kusettamaksi. Minä maksoin mallista etukäteen tilille nimimerkille "j.nieminen" Linkki, koskaan ei tavaroista tai miehestä kuulunut mitään, edes useampien kyselyiden jälkeen, laitoinkin lopulta rikosilmoitusta menemään.

Nyt sain viestiä Saloselta, että hän koki samanlaisen kohtalon asioidessaan nimimerkin 'Juhani Nieminen' ( www.pienoismallit.net/profiilit/5267/ ) kanssa, oli siis lähettänyt ison kasan malleja saamatta koskaan rahaa takaisin.

Molemmat käyttäjät ovat kotoisin Taivassalosta, eli hyvin todennäköisesti kyse on samasta kaverista.

Nyt toivoisin ylläpidolta bannia kaikille IP osoitteen takana oleville käyttäjätunnuksille.

Kenenkään ei tarvitse tulla enää kusetetuksi.
Jari B. Miettinen kirjoitti:
No joo… Radiotilasta puuttuu suurinosa kalusteista, rakennusohjeet kelvottomat. Muutenkin Detaljointi sisätiloissa reilun puutteellista… Siipien johtoreunoissa olevat ilmanotot… hohhoijaa… Ohjaamon alaosan detskut ja käytävä nokkaan… ei todellista… paljon on hyvääkin mutta lisää arvioita, kun on kasassa… paljon on meillä Rami töitä !!!!
Harmi juttu :/ Voisi kuvitella että tämän hintaluokan rakkineessa nuo mainitut asiat olisi kuosissa..
eerik oksanen kirjoitti:
Jokos Monsieur Leinolla suunnitelu minkälainen se B-17 tulisi ehkä olemaan?
Valintaa on pilvin pimein schawrfurtista-- berliiniin taivalle,kolhiintunut lentävä sotaratsu.
Juuri saapunut 8 TH AIR FORCE englantiin?
Odotan kiinnostuneena tuota ja ehkä rakennus blokia,varmasti tulee lisää resiini ja Etsiosiakin ainakin kk-tähtäimet ovat liian paksut.
Bonne courage et amuse toi bien avec cette merveille,ou je espere se ne pas cauchemar du 1/32,B-17 ne perde pas sommeil.
salutation Eerik
Schweinfurtin tehtäviin osallistunutta lentävää linnoitusta tästä G:stä ei saa väsättyä, iskut Schweinfurtiin tapahtuivat 17.8 ja 14.10? 1943 jolloin lennettiin vielä vain F:ää.
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Sarjasta saa tehtyä vain erittäin myöhäisen G-alatyypin, ikkuna ym. kalustus sen mukainen. Nokan ikkunajako ihan loppusarjan mallia, lisää kun saan rakennettua etiäpäin…
Hyvä tietää. Onko rakennelmastasi tulossa juttu johonkin lehteen?

Tosiaan olisi kiva jos saataisiin F-versio, koska se on niiin paljon virtaviivaisempi/kauniimpi..
Kyllähän tämän olen itsekin hankkimassa, kunhan kauniimpi F-versio tulee ulos. Kait HK Models on sellaisenkin suoltamassa?? Kenelläkään faktatietoa asian tiimoilta?
Eduardin Mersut   3.8.2013 13:46
Eduardin mersuista puheenollen. Joskus olen kuullut huhuja että jossain vaiheessa ilmestyisi ehkä F,G ja K versiot 109:eistä (skaalaan 1:48? ), onko näissä mitään perää?
Revell = Hasegawa   29.7.2013 14:39
Samaa mieltä edellisten kanssa. Itse olen vain erittäin tyytyväinen siitä että Revell pakkaa ja myy Hasegawaa _halvalla_. Jos pelottaa Zvezda yms. yllätykset niin ottaa vaan Googlen kauniiseen ja käteen ja tekee hieman etukäteistyötä, kaikkien paketointien originaalivalmistajat selviää kyllä aivan varmasti, niin ekstensiivisesti noista on juttua netissä.
Uutuuksia maailmalta   25.7.2013 19:10
Hannants News: 24/07/13
In Stock Revell RV4665 1:32 Messerschmitt Bf 109G New Tooling.

..koskakohan meillä täällä peräpohjolassa.. :-/
Ebaystä poimittua   27.6.2013 17:42
Linkki

Siitä tarjoamaan jos on ylimääräistä cashia :D