Pienoismallit.net

Markus Salminen

Kawasaki GPZ900R Ninja: Maskia… 19.2.2018 11:32 Rakennusblogi
Nojuu, eipä ne kovin ihmeellisiä ole, omassani ei tainnu olla edes maalia sisäpinnalla vaan paljas muovi. Lähinnä tuo teipinjälki pisti silmään ettei jää näkyviin.

Maalaus meni riittävän monta kertaa pieleen. Se musta/kulta/metallinharmaa -väriyhdistelmä oli ehkä silloisiin taitoihin ja ilman ruiskua vähän turhan kunnianhimoinen tavoite. Ei tuossa kuitenkaan mitään soviteongelmia tai muita vastaavia muistaakseni ollut.
Kawasaki GPZ900R Ninja: Maskia… 18.2.2018 23:45 Rakennusblogi
Hyvä että sekakerrokset maaleissa toimivat kuten piti, kyllähän niitten kuivana pitäisi kuitenkin aika hyvin kestää, ainakin ohuina kerroksina. Ainoa joka pistää silmään on tosiaan tuo mainitsemasi tankin vuotanut reuna, mutta sekään ei haitanne. Keulakatteen sisäpinnalle tulee ilmeisesti jotain, nyt ainakin teipin jäljet näkyy melko selkeästi?

Noista siirtokuvista, samalla lailla olen itekin tehnyt ja laittanut siirtokuvat suoraan maalin päälle ennen lakkaa. Ei ainakaan vielä ole ollut mitään ongelmia. Taitaa olla taas näitä mallarikohtaisia asioita, joissa jokaisella on oma tapansa.

Mielenkiintoista seurata mitä tästä tulee, tämä jäi omaankin hyllyyn kesken jokunen vuosi sitten.
Audi S1 Quattro 16.2.2018 17:04 Malli
Näyttää näistä kuvista varsin hyvältä, saisi tosin olla lähempää kuvattu ja paremmin rajattu, nyt on yksityiskohdista melko vaikea sanoa mitään. Mutta muuten hienoa, että olet tehnyt "museoversion" etkä lähtenyt suttaamaan sen enempää.
Itselläni myös profil24:n koneellinen versio samasta autosta, ei vaan ole uskaltanut aloittaa kun tuo resiini on tosiaan melko suuri tuntematon.
Kawasaki 900 Z1: Vihdoin… 16.2.2018 15:18 Rakennusblogi
Vaikka se kaappiin jäikin, kehtaa sitä silti esitellä. Kyllä ne pinnatkin kannatti vanteisiin laittaa, on nuo kuitenkin vähän eri näköiset kuin sarjan omat pinnavanteet…

Satula on ainoa, joka pistää omaan silmään, olisko pieni kiilto pahitteeksi…? Muutoin kyllä varsin siisti, varsinkin kun tietää lähtökohdat näille vanhoille aoshiman pyöräsarjoille.
Kawasaki 900 Z1: Pinna… 7.2.2018 19:18 Rakennusblogi
Näyttäähän se huomattavasti makeammalta kuin sarjan mukana tuleva muovipinnavanne.

Saisko tosta takaratas/ketju -yhdistelmästä lisää tietoja, kiinnostais käytetyt maalit ja maalausjärjestys?
Kawasaki 900 Z1: Pinna… 22.1.2018 22:11 Rakennusblogi
Hyvältä se kuvissa näyttää, mutta miten helppo homma tuo käytänössä on? Tai miten helposti keskiö pysyi lopulta keskellä vannetta?
Kawasaki 900 Z1: Pinna… 20.1.2018 14:12 Rakennusblogi
Kah, tämä ei ole siis päässyt unohtumaan vuosien mittaan. Mielenkiintoista nähdä vanteiden lopullinen tulos miten tällä metodilla saa valmista aikaan. Markon versio saattaa olla ehkä näppärämpi yksiväriselle vanteelle muttamutta… Jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.
`69 Chevy Nova copo 18.1.2018 22:25 Malli
Yksinkertaisesti sanottun pidän. Monimutakisemmin sanottuna pidän jarrujen ja vanteiden detaljoinnista, joskin hölökohtaisesti kaipaisin vähempipuolaisia vanteita. Moottorissa on jo valmiina(?) tarvittavat detaljit, mutta pelkästään jo tulpanjohdot lisäävät huomattavasti ulkoasua.

Sisäkuvakulma on tyypillistä '60-'70-lukua - kaikki on mustaa. Näyttää tosin kulutetuluta nahkapenkiltä, mutta se on ilmeisesti tavoitteenakin?
Honda XR500 17.12.2017 11:38 Malli
Juu, hyvä kun huomautit, mikä lie aivopieru ollut. Kyllä itsekin CX:n tunnistan ja tämä ei kyllä sitä ole nähnytkään. Mutta ei ole 250, pienemässä on mm. pienempi tankki ja rumpujarru edessä, 500:ssa levy.
Porsche Carrera GT 18.11.2017 13:34 Malli
Kyllä se vaan on nätti, sisustasta jäin vaan kaipaamaan kunnon kuvaa. Vasen takajarru näyttää myös vaeltelevan irtonaisena, satula liikkuu.
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Onko oikeasti niin, että Porschen pyörän pultit ovat eriväriset eri puolella autoa?
Kilpa-autoissa monasti on käytetty erivärejä eri puolella autoa erottamaan kumpaan suuntaan kierre menee. Vasemmalla ja oikealla puolella kierre menee eri suuntiin, joten pultitkaan ei tietenkään käy ristiin, siksi värit.