Pienoismallit.net

Markus Salminen

Team "From A"… 30.8.2019 21:22 Malli
Paneelirajat on 8. ja 9. pintamaalikerroksen välissä, eli paneelirajojen päällä on yksi kerros keltaista. Hasegawan Omron Porschessa paneelirajat taas on päälimmäisenä.
It´s a mad mad mad mad future 30.8.2019 19:01 Malli
Loistava! 911:n takasiipi sopii tähän kuin nenä päähän.

Tämä on ilmeisesti niitä "egg model":eitä?
The Last of Us 24.8.2019 19:57 Malli
No nyt! Ehdottomasti oma lemppari niistä kourallisesta pelejä joita on tullut pelattua. Ainakin omalla kohdalla erittäin helposti tunnistettavissa ja kasvillisuuden määrä peliin verrattuna hyvin sopiva määrältään. Figuureista tai dioraamoista en sen enempää mallailullisesti tiedä, joten en lähde arvioimaan mikä on hyvin tai missä on parannettavaa. Omaan silmään hyvin sopusuhtainen.

Part II:sta odotellessa. (Sekä pelistä, että vastaavasti vinjetistä…)
Honda City turbo II 21.5.2019 10:55 Malli
Kyllähän siinä virheitäkin piisaa, paneelirajaukset oli muutenkin melkoinen päänvaiva tämän kanssa, urat olivat käytännössä olemattomia ja omat taidot ei vielä anna myöden tehdä uusia. Ei se silti tietty mikään syy ole jättää pieniäkään roippeita jälkeen… Tämmöstä tällä kertaa, seuraava prätkä onkin taas enemmän hierottu, tätä en halunnut laittaa enää takaisin hyllyyn.
Nissan Skyline R32 7.5.2019 16:55 Malli
Se on vaan siisti. Parantamisen varaa mitkä keksin kuvista on pakoputken pää, josta kuulitkin jo toisella foorumilla sekä rekisterikilven dekaalin reuna kannattaa seuraavassa mallissa leikata pois ennen liottamista. Varsin tyylikäs.
Mercedes Amg GT3 18.10.2018 11:00 Malli
Näyttää kyllä varsin hyvältä, mutta jätän toistaiseksi tarkemman arvioinnin ja odotan parempia kuvia.

Jonkilainen taustapahvi tekee jo paljon, ja riippuen millä kuvaat, aukon kokoa voisi suurentaa.
Honda RA 272 4.8.2018 18:26 Malli
Heino laite, ajalta jolloin aerodynamiikka oli lentokonetermi. Ei vielä täynnä sponsoritarroja, tosin eikös tämäkin ollut niitä viimeisiä, joissa niitä ei vielä ollut?

Melko mielenkiintoinen veto ollut insinööriltä laittaa moottori poikittain…
Yamaha XJR400: Savut koneesta 10.7.2018 12:25 Rakennusblogi
Joo, on pakolliset (kai?), jätin ne lopulta siitä syystä pois, että molemmissa oli peilipinnalla melko havaittava hymykuoppa, eikä toinen peileistä ollut edes suora. Hymykuopat olisi sinänsä ollut helppo kitata, mutta en keksinyt mitään kikkaa tehdä reunusta uudelleen, peilit kun ovat kuitenkin pienessä syvennyksessä. Pystyyhän ne silti vieläkin lisäämään melko helposti jos siltä tuntuu.

Jos ei pahaa sanomista löydy, niin sanomista löytyy kuitenkin? Mitä vois parantaa seuraavaan?
S/S Maaninka: Rakenteellisesti… 10.6.2018 22:27 Rakennusblogi
Oliko tämä nyt valmis, vaikkei valmiiksi vielä julistettukaan, vai pitääkö vesikoeajot olla hyväksytysti läpäisty?

Oli kummin tahansa, tätä on mielenkiinnolla tullut seurattua, kädenjälki on upeaa ja yksityiskohtia on riittävästi ilman että näyttää tyhjältä tai liian täyteen ahdeltulta. Mielestäni virheiden etsiminenkin on tietyllä tapaa väärin näin työläässä mallissa.
Saab 9-5 Aero: Sisusta valmis 21.4.2018 21:17 Rakennusblogi
Kyllä siitä Saabin tunnistaa, keskikonsolissa olisi ehkä radion paikalla voinut olla jotain? Penkit olisi voineet olla ehkä tasaisempiakin, mutta ymmärrän kyllä, muoto on erittäin haastava ja itse kun tekee, vaatimustaso on vähän toista kuin tehdasmalleissa.

Tasoittele koria vielä, se on kuitenkin se näkyvin osa autoa.