Pienoismallit.net

Markus Salminen

McLaren MP4/12 26.4.2020 00:19 Malli
Samoin kuin Tero, tämä jäi keskeneräiseksi kasausvaiheessa joskus vuonna jotain. Kaikki oli maalattuna, mutta ainakaan omassa sarjassani mikään ei sopinut mihinkään ja silloisten taitojen varassa ainoa suunta oli mappi Ö. Nykyisin on ollut pakko hankkia henkinen revanssi, tosin tamiyan mp4/13:n muodossa, jota suosittelen huomattavasti ennemmin kuin tätä jos 1:24 skaala ei ole "must-have".

Varsin tasokas paluu mallailuun, etenkin kun vuosia on ilmeisesti paljonkin ollut välissä.

Sen verran on pakko sanoa, että Häkä kilpaili kaudella '97 numerolla 8, kun Coulthard ajoi numerolla 9. Ei se mallin tasoa silti vähennä pätkääkään.
Saab 9-5 NG Aero Sportcombi… 12.2.2020 20:41 Rakennusblogi
No nyt! Vaikka oma ajokki onkin OG aero, kiinnostusta tähän on kyllä reippaasti. Vaikuttais vaan olevan tuossa hieman enemmän työsarkaa kun "pikkupakkelointia ja tasoittelua"… Kyllä ne muodot kuitenkin jo niin kohdallaan on että tuosta välittömästi esikuvansa tunnistaa.

Eikö muka NG 9-5:stä muka koskaan ehtinyt tulemaan farkkua…

Väriksi noista kahdesta ehdotan viininpunaista.
Nissan R390 GT1 4.1.2020 20:59 Malli
Näyttää varsin hyvältä Ismon mainitsemia takavaloja lukuunottamatta. Vanteet hyppää kuitenkin omaan silmään lelumaisina, onko niitä maalattu vai onko niissä sarjan oma kromaus?

Historiikkiin sen verran korjausta, ettei C-ryhmää ollut enää tällöin, viimeinen vuosi niille autoille oli 1993, GT1 luokka korvasi C-ryhmäläiset. 24h kilpailuhan sinänsä oli kuitenkin sama kuin aiemminkin.
Mitsubishi Galant 26.11.2019 10:45 Malli
No näitähän nyt tulee liukuhihnalta! Kulmikas muotoilu iskee ainakin omaan silmään ja värikin sopii. Mainosteipit ainakin omasta mielestäni kuuluvat ehdottomasti tähän malliin, kyllähän sitä muille tielläliikkujille piti ilmoittaa mitä pellin alla pyörii.

Vaan kovin on pieni pyyhkijänmoottori ollut takalasinpyyhkijässä 90-luvulla ;)
Almeras 962 20.11.2019 16:34 Malli
Ei näissä ole ollut tarkoitustakaan irrotella sen enempää, S27:n vaihtoehtodekaalit tässä kyllä on, mutta säästetään ne irrottelut noihin tamiyan 956:iin, joissa on kuitenkin täysi moottori. Näitä hasen versioita on vain kiva rakennella rakentamisen ilosta. Ja onhan noita hyllyssä mukava katsella kun on rivi erilaisia versioita rinnakkain.
Almeras 962 10.11.2019 20:52 Malli
En ole itsekään keksinyt mikä tarkoitus värillisellä muovilla on. Ensimmäistä malliaan tekevää 6-vuotiasta lukuunottamatta luulisin kaikkien maalavan mallinsa edes jotenkin, joten luulisin valkoisen tai harmaan muovin olevan kaikkein helpoin, enkä näe syytä värilliselle muoville.

Ducati oli myös valettu punaiseen muoviin johon maalasin ensin hopealla pohjat, mutta eipä ollut mitään hyötyä. Tuliko sitten liian paksuina kerroksina tai jotain, tiedä häntä. Uusiksi meni kuitenkin.
Suzuki RG250 Γ 6.11.2019 17:19 Malli
Hyvän näköinenhän se on, ei siitä pääse. Missä kunnossa siirtokuvat oli kun eikös tämä sarjakin ole niiltä ajoilta, kun esikuvakin oli vielä tuotannossa?

Leveydeltään ajoasento muistuttaa varmaan enemmän polkupyörää kuin moottoripyörää…
Pohjois-Korean ohjustestit 3.11.2019 12:51 Malli
Ei varsinaisesti sarja, vaan jonkun yksityisen tekemä resiinimalli. Sisältää kokonaiset kaksi osaa, auton ja ohjuksen/ohjustelineen. Löytyi joskus vuosia sitten kun ostin harrastuksen lopettaneen kaverin "jäämistön". 15mm kokoonsa nähden kuitenkin yllättävän tarkka.
Pohjois-Korean ohjustestit 2.11.2019 19:25 Malli
Näin kun asiasta ei mitään ymmärrä, on tässä kyllä tarkasteltavaa ihan riittävästi. Ja kuten aiemmin sanottu, ainakin itselleni varsin aidon näköinen. Omasta hyllystä löytyis sama vehjes 1:2000 skaalassa, detaljeja tosin on hieman vähemmän. Pitäisköhän sekin joskus väsätä…
Team "From A"… 5.9.2019 20:13 Malli
Sitä mietin itsekin jo ennen rakennusvaihetta, ja kyllä siitä saisi. Alusta, sisusta ja konehuone tamiyasta, kori hasegawasta, mutta kumpikaan kori ei ole täysin oikein. Tamiyasta pitäisi leikellä myös katon/konepeiton ilmanottoja hasegawaan, sen lisäksi että koreissa on pieniä muotoeroja, joten esimerkiksi ohjaamon ja alustan istuttamiseksi koriin joutuisi tekemään melko paljonkin töitä. Tamiyan siluetti esimerkiksi on merkittävästi matalampi mitä hasegawan.