Pienoismallit.net

Jouko Aliranta

Tavallisen pussinsulkijan rautalanka on riittävän ohut, että sillä saa liimapurkin "pillin" auki.
Pensselillä!   19.11.2007 23:17
Tässä yksi siveltimellä pensselöimäni (tai toisinpäin) kone. Omasta mielestäni parhaiten onnistunut koneeni.

www.pienoismallit.net/media/kuvat/01/81/58/018158_preview.jpg
Taasko vajaa pakkaus?   26.8.2007 09:12
Joo, Suzuki RG 500 on kyseessä. Vähän kyllä pelottaa käydä tuota rakentamaan kun vaikuttaa aika haastavalta. Olisihan se ikävä pilata hyvä malli rakentamalla se päin pee:tä.

Sekin ärsyttää kun täällä Savonlinnassa ei ole kunnon maalivalikoimaa missään. Tästäkin mallista puuttuu kaksi maalisävyä eikä niitä saa täältä mistään. Ei oikein kehtaisi maalata "sinnepäin" sävyillä kun tarkoitus olisi tehdä (siis yrittää tehdä) viimeisen päälle.
Taasko vajaa pakkaus?   25.8.2007 00:00
Ostin Revellin moottoripyörän mutta jos olen oikein ymmärtänyt, niin pakkauksen mukana pitäisi olla jotain "lankaa" mistä tehdä jarruletkut ym. Oheisessa kuvassa ympyröityä osaa en kuitenkaan pakkauksesta löytänyt. Osaisiko joku kertoa, että pitäisikö tuon olla mukana pakkauksessa vai ei.

www.pienoismallit.net/media/kuvat/01/02/62/010262.jpg
Kun ottaa ja kuorii semmoisen pussinsulkijan niin siitä saa tarpeeksi ohkaisen rautalangan. Sillä minä olen tukkeutuneen liimapurkin neulan auki saanut eikä tarvitse pelätä räjähtämistä.
Trumpeter   15.2.2007 12:56
Onko kellään kokemuksia TRUMPETER nimisen valmistajan malleista? Kaverini on kasvatellut päässään ajatusta perustaa nettikauppa pienoismalleille ja suunnitteli käyvänsä myymään TRUMPETERIN malleja. Kiinalainenhan tämä valmistaja on mutta mitä olen kuvia katsellut, niin hyvännäköisiä mallejahan tuo tekee.

Kertokaahan olisiko haluja tämmöisiä malleja ostaa jos tuollainen nettikauppa tulisi.
Aloittelijan kysymys   25.1.2007 16:00
En ole mikään mestari vielä itsekään mutta kyllä se luonto tikanpojan puuhun ajaa. Itse pyrin maalaamaan pienemmät osat kun ne ovat vielä valurungossa kiinni. Mallin runko kasaan ja maalia pintaan, sen jälkeen valmiiksi maalatut pikkuosat paikalleen ja vielä viimeistely maalausta sinne tänne. Säistämistä ym. en ole vielä saanut aikaiseksi opetella, joten en osaa sanoa missä vaiheessa niitä pitäisi tehdä.

Kokeile rohkeasti eri tapoja niin kyllä se oma tyyli sieltä löytyy. Muista että kaikilla on oikeus arvostella tekemiäsi malleja mutta loppupelissä päätät itse onnistuiko malli mielestäsi hyvin vaiko ei.