Pienoismallit.net

Ismo Sillanpää

Jää minulta kyllä väliin tälläkin kertaa, maanantaina alkaa pitkään kaivattu ja väittäisinpä jopa ansaittu kesäloma ja tämä poika suuntaa auton keulan kohti pohjoista.

Syyskuussa tavataan!
Spitfire MK IXc pommiripustimet   31.7.2013 21:36
Timo Rasimus kirjoitti:
http://kuivalainen.mycashflow.fi/product/11365/supermarine-spitfire-500lb-bomb-set-148

Oliko tuo jo tullut esiin?
Antti tuossa aiemmin viittasi Eduardin sarjaan, mutta Tero ehti jo pelastaa projektini ICM:n osilla.

Kiitos Tero, paketti tuli perille!
Spitfire MK IXc pommiripustimet   26.7.2013 05:19
Ei se mitään. Kiitos kuitenkin!
Spitfire MK IXc pommiripustimet   25.7.2013 22:16
Eetu Tahvonen kirjoitti:
Hakusessa on siis ripustimia ja pommitussälää? Voin tsekata miljoonalaatikosta, siellä pitäisi olla Hasegawan sarjan siipiräkit ja pommit jossain.
Eduardin sarjassa on siipiräkit ja pommit, mutta valitsemani yksilö tarvitsee pommitelineen rungon alle…, jos sellainen jostakin löytyy, olen kiinnostunut ostamaan sen kohtuuhinnalla. Hannantsilta tosiaan löytyy Brengunin hartsisetti, mutta pulma on siinä, että mokoma on liian halpa! Toisin sanoen, minimitilaus ulkomaille ei täyty, eikä nyt tällä erää ole (vielä) tullut mieleen muuta ostettavaa.
Spitfire MK IXc pommiripustimet   22.7.2013 21:53
Ripustin ja pommi löytyivät onneksi Hannantsilta kahdessa minuutissa, ehkä tästä sittenkin joskus tulee valmista…
Spitfire MK IXc pommiripustimet   22.7.2013 21:48
Tieto lisää tuskaa! Hyvästi nopea suoraan lootasta projekti…, löytyyhän se pommiripustin kun tarkasti katsoo. Ainoa vika on siinä, että koneen pommi on rungon alla kun sarjasta löytyisi suoraan osat siipiin tulevaan kahteen pienempään pommiripustimeen.

Täytyy alkaa metsästää jostakin tuo hartsisarja.

Kiitos arvokkaasta avusta joka tapauksessa!
Spitfire MK IXc pommiripustimet   22.7.2013 20:29
Tuli perjantaina pistäydyttyä Harrasteen alessa ja käteen tarttui Eduardin Spitti IXc profipaketointi. Kun Heinkelin kanssa on ollut vastoinkäymisiä, piti malli korkata hermolepomalliksi vielä samana iltana.

Sarjan vaihtoehdoista esikuvaksi on nyt valikoitumassa 601 laivueen MJ250 (taktinen tunnus UF Q) Italiassa kesältä 1944, jota ohjeen taustatekstin perusteella käytettiin lähinnä syöksypommitustehtäviin. Kummastelua herättää se, ettei malliin ohjeen mukaan tule minkäänlaisia pommiripustimia tai muutakaan pommittamiseen kelpaavaa, ellei pilotti viskellyt käsikranaatteja ohjaamosta. Osaisiko joku valaista?
Tekee tiukkaa mutta yritetään.
Kiitos huomiosta Ville, täytyy selvitellä asiaa ja palata tarvittaessa.

Olisitko Sinä Olli käytettävissä käsitöihin, jos lopulta päädyn itse teetettyihin osiin? Minulla tosiaan ei ole tarpeellisia taitoja.
Viimeinkin!!! Kiitos vinkistä, tämä keskustelu kävikin näin ollen tarpeettomaksi.