Pienoismallit.net

Ari Saikkonen

Savoia Marchetti S.82… 5.9.2010 13:17 Malli
Komppaan Nurmisen Samia kuvien suhteen, vaikka on neutraali tausta ilman mitään detaljeja niin "lentokenttäfiilis" pukkaa silti päälle kun varsinkin nokan lähikuvissa on niin hyvät kuvakulmat. Hyvää kameratyötä hienosta mallista!
aec matador 13.1.2010 19:26 Malli
Joo tämä oli "must" myös jotain 35 vuotta sitten, mutta eipä minullakaan ollut malttia silloin näin hyvään lopputulokseen saakka. Hyviä neuvoja tässä on jo mukavasti esillä, eipä muuta kuin työintoa sinulle seuraaviin kohteisiin!
VL Myrsky II 11.8.2009 17:56 Arvostelu
Hakaristien kaksiosaisuudesta: Olen kuullut sellaisen väittämän että kyseisen symbolin luominen mihinkään, siis todellakin minkä tahansa tyyppiseen tuotteeseen on edelleen kammotus monissa maissa. (Uusnatsien aktiivinen toiminta ei ilmeisesti ainakaan paranna tilannetta.) Painovaiheessa kaksiosaisuudella kierretään hakaristisymbolin luonti, sen voi sitten koota kyseisistä palasista aidon näköiseksi lopputuotteeseen, kuten pienoismalliin.

P. S. Jos Toukkanen vain mallia olet vailla ettet vasiten tule konettakin tsekkaamaan, joku meistä museon lähellä asuvista voi varmaan tarvittaessa jeesata laatikon lähettämisessä esim. postitse tms., pistä halutessasi kommenttia. Onko muuten joku kysynyt suoraan museon kaupasta paljonko laittavat lähetys- tai pakkauskuluja postimaksujen lisäksi?
Dodge RAM + Shelby GT500 29.7.2009 08:55 Malli
Tässä löytyy hienosti mielikuvitusta, huumoria ja taiteellisuuttakin joka itselle kolahtaa isosti! Nuo siisteyden eipäs/juupas -jutut jätän väliin kun olen nähnyt sellaisenkin 18 vuotta toimineen pienkonekorjaamon joka näytti "viimeyönä remontoidulta". Omistaja vain tokaisi ihmettelyyni että se on osa kannattavuutta kun tavarat löytyy ja asiakkaat viihtyy…ei ihme että niitä näytti yhä riittävän.

Tässä diossa on kasapäin mukavaa tunnelmaa joka varmasti välittyi lahjan saajallekin, on hienoa että mekin voidaan osallistua siihen tällä palstalla. Siitäkin viisi tähteä noiden aiemmin mainittujen lisäksi. Yksityiskohdat erikseen ja kokonaisuutena muistuttavat katsojaa monesta tutusta tilanteesta, tunteesta ja tarinasta. Se lienee tämän jutun ydin joka on onnistuneesti tavoitettu, taitavalla kädellä toteutettuna.

Lopuksi dioraamoista vähemmän tietävän kysymys, onko tuohon mallin valmistajan kilpeen erityisiä protokollia tai käytänteitä? Tätä katsellessa heräsi ajatus voiko kilvenkin pistää jollain kutkuttavalla dioraaman henkeen sopivalla tavalla osaksi teosta? (Mainostaulu "Raahaa sinäkin raatosi E. K:n diopajaan") :D

Kiitos vielä Eerolle hienoista fiiliksistä, kunpa sais sen oman 1:1 peltimallin jonnekin tuollaiseen pajaan hitsailtavaksi, valitettavasti oma ikänäkö esti todentamasta oliko se migi Kemppi vai Telwin…