Pienoismallit.net

Ari Saikkonen

Tulee melkein joka päivä nyybinä käytyä tsekkaamassa uudet taideteokset galleriassa, tietty kommentit luetaan myös. Varta vasten tämän viestin vuoksi kirjauduin koska muutama meidän kalusto- ja historiaguru lennättää meikäläisen aina pyrstölleen suorastaan massiivisella asiantuntijuudella jonkin mallin esikuvasta…olkoon vaikka AJ esimerkkinä Sherman -taustoilla. Toki monia muitakin leuan etsimistalkoita aiheuttavia asiantuntijoita löytyy myös. Kiitos teille kaikille todella hienosta lisämausteesta mallipalstan antiin!
Ensiksi syvät pahoittelut…vasta nyt huomasin että välikyselyä jonkunlaisesta vinkistäni oli esitetty jo lokakuussa, enkä tullut tarkistaneeksi ketjua. Onnittelut ja menestyksen toivotukset myös StadiMallareille hienostastä saavutuksesta harrastuspaikan rakentamisessa! Vasta tänään sen vanhan snookeribaarin omistajan edustaja otti uudelleen yhteyttä ja ilmoitti että Mäkelänkadun isoa tilaa voisi vuokrata jos kiinnostusta täällä vielä ilmenee. Lähetän henkilön numeron vaikka tekstarilla/privaviestillä (esim. Antti P:lle?) jos asia on enää ajankohtainen. Viestiä/soittoa [email protected] tai o44-5853726, palailen sitten välittömästi asiaan.
Sen verran asia on edennyt että tänään pitäisi selvitä omistajan kanta, eli mitä mahdollisuuksia jatkon suhteen löytyy ja kuinka pitkäksi aikaa. Eiköhän kustannukset, tarkemmat pinta-alat yms. kuulla samalla jos päätös on myönteinen. Soittoa odotellessa.
Jep, uskoisin saavani huomenna kyselyä liikkeelle omistajan yhteystiedoista (jos on vielä sama kuin huhtikuun alussa) ja jatkosuunnitelmista tilan suhteen. Pari viikkoa sitten ainakin kauppahomma oli entisen työkaverini mielestä edelleen jäissä. Palaan asiaan mahdollisimman pian.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Rennolla asenteella mennään etiäpäin ja kohti kimppamallailua.
Missä mennään? Oma ajatukseni menee ehkä haavepuolelle, mutta Heltechin raksalla opettaessani Mäkelänkatu 4:n vanhaan snookeribaariin piti alkaa tekeen kauppaa. Projekti ei ole tietääkseni lähtenyt liikkeelle. Paikka on kuin navetta mutta tilaa riittää, vettä, sähköä, ilmanvaihtoa ja vessoja samoin. Mikähän siinä on tilanne tällä hetkellä, voisin tarkistaa jos tarvista tulisi.

Tila oli käytännössä autio, kaiken saisi alkaa puhtaalta pöydältä (tai oikeasti aika likaista siellä on), mutta kulkuyhteyksien puolesta aivan unelmapaikka. No, tämmönen heitto, mutta uskon itsekin asialliseen ja yhteisölliseen joukkovoimaan. Ties minkä harrastusklusterin siihenkin saisi aikaiseksi jonkun juottolan tilalle.
Vitsiketju   11.9.2010 19:59
Emmaljungan höökivaunujen melulähteen tiedetään myös levittävän tiettyyn ikäryhmään vaikuttavaa kiusallista kuumesairautta jolle ei ole mitään suojaa…vauvakuumetta.
Iloisten tapahtumien ketju   11.9.2010 15:53
Kyllä Taistelutoverit ja Operaatio Kauppapuutarhakin kävivät kovastikin mielessä…vaikka nekin elokuvina vain varjoa todellisuudesta. Siksi myös iloinen tapahtuma kun sai vain nauttia moottoreiden jylinästäkin. Todella toiset fiilikset ovat olleet Raimon mainitsemissa Dakotoissa. Muistelen katsoneeni erään 101. maahanlaskudivisioonan veteraanin kertomusta matkasta kohteeseen, kun yksi alkoi oksentaa niin se kuulemma tuppasi tarttumaan muihinkin. Tiivis on ollut tunnelma, toisin kuin meillä. Liekö varjomiestan vastaanotto maastakaan käsin ollut kovin iloinen, kakenlaisista sopimuksista huolimatta?
Iloisten tapahtumien ketju   10.9.2010 17:20
Tosi iloinen tapahtuma sattui eilen torstaina kun pääsin "1:1 malliin" sisälle eli veteraanikone DC-3:n kyytiin Helsingin ylle. Ketutusketjuun pitäis tietty lisätä etten saanut luvattua videokameraa mukaan mutta valitukset sikseen…upea "referenssikeikka"! Muita palstalaisia mukana?
Varo huijaria!   13.1.2010 18:58
Samaltapa vaikuttaa, on erittäin tuttu myös maastoautoilijoiden offipalstalla forums.offipalsta.com/showthread.php?t=51433

Tuosta selviää että jos RC-polttisharrastuksensa (mikäli vehje itsessään toimii myös pienoismallina, niinkö se meni) myötä keksisi että täältäkin kannattaa yrittää kalastella uhreja niin iskeehän se silloin.

Hyvä kun tieto leviää, tietosuojan tarkoitus ei ole suojella rikollisuutta vaan suojata yksilöä yksityistietojen hyväksikäyttäjiltä, jos jotakuta tällainen levittely arveluttaa…toki joku lakimies hermostuu siitä ettemme mene kaverin ansaan ja hänellä elinkeinonharjoittaminen vaikeutui.
Iloisten tapahtumien ketju   29.7.2009 09:47
Tapio Huhtelin kirjoitti:
Kävin itsekin viime kesänä ja ei yhden käden sormet riittäneet pakettien lukumäärään. Se on oikeastaan varalliinen paikka.
Ja minä olen töissä kilometrin päässä Kuivalaiselta, tältä palstalta vasta sen sain tietää. Levitetäänpä "Kuivalaisvaaraa": Ajelen kouluaikaan viikottain HKI - JKL väliä eli autopalstalaisten tapaan voin talkoolla kuskata malleja, tarvikkeita tms. ihan helposti tarvitsijoille jotka osuvat kyseisen reitin varrelle. Perjantaina Hesasta kotiin Ryynikylän suuntaan ja sunnuntaina takaisin päin. Pesukoneen kokoinen nyssäkkä on suurin malli joka mahtuu autoon…