Pienoismallit.net

Juha K

Ilkka Tuomioja kirjoitti:
Tuo pm.netin järjestelmä ohittaa monta käsityövaihetta kuten maileista excelin koostamisen ja excelin yhdistämisen dokumentiksi joka voidaan tulostaa paperille. Se ei enää maililomakkeeseen liity, mutta pm.netin kautta tulosten syöttäminen on huomattavasti helpompaa kuin yrittää koostaa excelin kautta tuloslistoja.

Editti: Itse lomakkeessa ei siis ole mitään ongelmaa, ainoastaan sen jatkotyöstämisen excelissä on todella työlästä.
Jaajaa… tämä valitus ei liittynyt itse ilmoittautumiseen. Et ilmeisesti ollut tekemässä NC:tä tänä syksynä? Hyvin toimii exceliin vienti nykyisin myös IPMS:n lomakkeesta.

Lomakkeen layouttia ja toimintaa voidaan muuttaa, nyt käytössä ollut layouttiin on ollut oma syynsä. Ainut mikä ei tuolla alustalla muutu on se että yksi malli =yksi lomake =yksi ilmo, eli joka malli on ilmoitettava erikseen.
Mikä siinä IPMS:n lomakkeessa oli hankalaa? Ensi vuoden Expon yhteistyökumppaneista ei ole mitään sopimuksia, mutta lähtökohtaisesti ne kilpailut joita IPMS on hoitamassa, hoidetaan yhdistyksen oman sivun kautta.
Mikä konetyyppi   9.12.2016 17:08
Jotain hyvin italialaista tuossa mallissa on. Mutta ajoittaisin konetyypin kyllä jopa 1930-luvun puolelle lähinnä tuon kovin modernin näköisen moottorisuojuksen perusteella.

Mutta todennäköisempää on ettei mallilla ole oikeaa esikuvaa.
Pienoismallit.net uudistuu!   7.12.2016 14:50
Kapea leipä odottaa yrittäjää, ja tällä alalla varmasti vielä kapeampi. Mutta yrittänyttä ei laiteta, ja hienoa että sivusto kehittyy tulevaisuudessa. Täytää vain toivoa, että niitä premium-jäsenyyden lunastajia löytyy oikeasti kun aika tulee. Se, että mallailualalla on aktiivinen ja kehittyvä nettisivusto auttaa toivottavasti myös koko harrastusta.

Komppaan myös noita video- ja live-sisältöjä premium-puolelle. Lisäksi laajempia artikkeleita, arvosteluja olisi mukava lukea. Ja tarvittaessa voidaan aina keskustella myös sisällöntuotanto yhteistyöstä. Mutta jäädään innolla odottamaan uudistuksia.
Ryhmärakentelu smer oob   2.11.2016 14:17
Mika Kauranen kirjoitti:
Ryhmiksiä olisi pilvin pimein, ja jos niihin sitoutuneet mallarit yrittäisivät tiukasti toteuttaa velvoitteitaan niin, että 24 tuntia vuorokaudessa ei vaan riittäisi.
Lisäksi siitä ajasta pitää löytyä myös tunnit töille ja nukkumiselle ja muille tärkeille aktiviteeteille.
Hyvä, että tämä ryhmis peruuntui, ja elämäsi pelastui. Ai niin, sinähän et ollut osallistumassa koko ryhmikseen :D.
Pöhinä oli sen verran innostunutta viikonloppuna, että ilmoittautumisaikaa jatkettiin tiistaihin 18.10 klo 16.00 saakka! Vielä ehtii mukaan! Ja muistettahan, että vain ennakkoilmoittautuneet saavat vapaan pääsyn Suuri Sandi -tapahtumaan koko viikonlopuksi.

www.ipms.fi/nordic-challenge-2016
Jatänään on viimeinen päivä ilmoittaa mallit mukaan!
Vampire   13.10.2016 21:14
Suomen Ilmailumuseossa Vantaalla vamppi on nostettu ylös telineelle, joten kuiluja pääsee tutkimaan ja kuvaamaan. Nokkatelinekuilu taitaa olla alkuperäisissä väreissä, päätelinekuilut on maalattu ulkopinnan värillä entisöinnin yhteydessä.
Grob G115E   10.10.2016 16:51
Eikös Grobista löysy hartsisarjat 1/72 ja 1/48 mittakaavoissa? Eli tilanne lienee jopa parempi kuin Vinkan kohdalla…
Ei ole korjattu mitään :D. Sillä minä kyselinkin kun ei omaan silmään sattunut.