Pienoismallit.net

Juha K

Kari Keränen kirjoitti:
Minusta on todella vaivatonta tilata tavaraa ja saada lasku mukaan, kaikillahan (?) on netti kotona niin kätevin maksaa lasku kun tuote saapuu.
Vaivatonta ja nykypäivää on maksaa tuote tilausta tehdessä. Hankalaa ja aikaa vievää on kirjatua nettipankkiin, naputella laskun tietoja ja vahvistella maksuja.

Edelleenkin on vaikea ymmärtää noin epäkäytännöllistä ratkaisua uudessa nettikaupassa.
Onpa outoa, että joku avaa uuden verkkokaupan vuonna 2019 ilman kunnollisia maksuvaihtoehtoja!? Varsinkin kun kauppa-alustan tarjoaja näyttää tarjoavan defaulttina laajan valikoiman vaihtoehtoja.
Muistaakseni myös Ilmarisen uppoamisesta on analyysia parhaassa panssarilaivoista kirjoitetussa kirjassa: Meidän panssarilaivamme, Tauno Nikander 1996. Myin on kappaleeni pois muuton alta 10 vuotta sitten, joten pääse tarkastamaan mitä kirjassa oli.
Aloittelevat vs. Konkarit   24.12.2018 15:34
Niin pitkään kun mallissa on arvostelumahdollisuus pitää kaikki mallit olla samalla viivalla. Jos osalla malleista olisi erilaiset arvosteluperusteet, eivät tähtien määrät enää olisi vertailukelpoisia, ja arvostelu menettäisi merkityksensä.

Mutta mikä estäisi lisäämään galleriaan kolmannen vaihtoehdon? Tähdet, ei tähtiä ja aloittelijan malli. Viimeisessä kohdassa mallille voisi antaa vain hymynaamoja, että aloittelija saisi vain positiivista palautetta :).
Mallix 5/2018 on ilmestynyt   4.11.2018 16:48
Enska H kirjoitti:
Se on jo ihan oma projektinsa, että saa tilauksen lopetettua…
Kokemusta on… Kannattaa myös laittaa kaikki peruutukseen liittyvät sähköpostit (omasi siis, kustantaja ei vastaa mihinkään viestiin) talteen, kustantajalla kun on ollut tapana yrittää laskuttaa tilausta randomisti peruutuksen jälkeen. Itse sain vain vuoden ajan ilmaiset lehdet…
Rahoituksesta   14.9.2018 13:53
Eikö tänne pitänyt tulla luvattujen uudistusten myötä mm. maksullinen premium-jäsenyys?
Mallix 4/2018 on ilmestynyt   3.9.2018 10:55
Olli Leinonen kirjoitti:
Toimitukseen olen ollut pari kertaa yhteydessä, mutta lehtiä ei vielä ole näkynyt.
Oletko jopa saanut toimitukselta vastauksen?
Vielä on muutama tunti aikaa ilmoittaa mallit mukaan!
Näyttely järjestetään Suomen Ilmailumuseolla 12. toukokuuta 2018.

Näyttelyn tarkoitus on esitellä IPMS-Finlandin vuosien saatossa rakennettuja malleja kaikilta pienoismuovimallailun osa-alueilta. Mukaan toivotaan niitä “ensimmäinen mallini” kuin myös “mestariteokseni” malleja. Koska kyseessä on näyttely ei varsinaista kilpailua käydä, mutta yhdistyksen kunniajäsenet käyvät näyttelymallit läpi ja palkitsevat niistä muistoja herättävimmät ja muuten vain sykähdyttävät mallit

Osallistuminen näyttelyyyn ei edellytä IPMS jäsenyyttä, kaikki mallarit ovat tervetulleita mukaan. Jokainen osallistuja saa muistoksi IPMS-Finland 50 vuotta pinssin. Tämän pinssin siis saa vain ja ainoastaan tästä näyttelystä!

Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeen kautta 10.5.2018 mennessä jotta tiedämme varata pöytätilaa malleille. Paikanpäällä ei ole varsinaista ilmoittautumista, vain mallien rekisteröinti ja laputus pöydille asetettaessa.

Paikalla myös kauppiaat: Mallisto, Pienoismallimarketti, Hobby Paint N' Stuff ja Scale Supply.

Näyttely on avoinna kello 10.00 -17.00 ja siihen on vapaa pääsy. Ilmailumuseon näyttelyihin on normaali sisäänpääsymaksu.

Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12, 01530 Vantaa

Mallien ilmoittaminen ja lisätietoja: www.ipms.fi/ipms50v

Tervetuloa tutustumaan pienoismallailuun ja muistelemaan kuluneita vuosikymmeniä!
Vintage-mallit   12.3.2018 07:35
Hawkin P-51 Mustangin ebay-hinnat näyttävät pyörivän 20 euron kieppeillä. Eli voisi sanoa, että on kuitenkin vähän halutumpi vintage-malli. Yleensä vanhojen sarjojen hinnat ei päätä huimaa, erityisesti Suomessa missä malleja ei juurikaan keräillä.