Pienoismallit.net

Juha K

FiAF on kyllä selkeästi enemmän käytetty termi lontoonkielisessä maailmassa. Ja se on myös selkeämpi, ei jätä tulkinnanvaraa.
Mallix lehden yhteystiedot???   31.7.2015 21:14
Yksi mahdollisuus näiden Mallix-asioiden hoitamiseen voisi olla yritys lähestyä Combat modelsin osastoa jossain tapahtumassa? Pääsisi puhumaan face to face ongelmista.
Lyhesti… 1/72 ja 1/144 Kar-Airin DC-6 ja Convair sekä Finlanticin DC-6 -arkkeja varten toimitettiin referenssimateriaalit Mikan johdolla Model Alliancelle (Australiaan?). Arkit piirrettiin ja valmistettiin siellä. Mikan/Artic Decaksin ensimmäiset "omat" arkit olivat muistaakseni Kar-Airin kolmoset.
Pidike   23.5.2015 14:32
Tällaisia härveleitä löytyy esim. Ebaysta. Käytännössä nuo varret ovat jäykkää sähkökaapelia, näppärä mies tai nainen rakentelee tuollaisen itsekin.
Uusi tapahtuma   10.5.2015 08:16
Jukka Luosujärvi kirjoitti:
Toivottavasti ilmestyy kuvia tuonne tapahtumat osioon
IPMS:n sivuilta löytyy kuvakatsaus: ipms.fi/albumi/malminmallitapahtuma2015/
Lelulta näyttäisi. Siivessä on samankaltaisuutta Tupolev Tu-104:n kanssa, mutta muuten kone ja maalaus on fiktiivinen.
Model Expo 2015 tulokset   14.4.2015 14:35
Jaakko Pihlaja kirjoitti:
Eli ainakin järjestäjien puolelta olisi hyvä tarjota ainakin edullisempaa vaihtoehtoa majoitukseen. Yksi yö Hellsingissä kuitenkin on se hivenen päälle 100€.
Helsinki ei ole sen kalliimpi paikka majoittua kuin muutkaan Suomen kaupungit. Päinvastoin, täällä on runsaasti tarjontaa. Eikä varmasti tarvitse maksaa yli 100e yöstä jos ei halua… Ei se NC:n mallarihintakaan mikään halpa ollut.
Model Expo 2015 tulokset   12.4.2015 21:40
Model Expon pienoismallikilpailun tulokset löytyvät nyt IPMS:n nettisivuilta: www.ipms.fi/model-expo-2015

Lisäksi galleriaan on lisätty kuvakatsaus kilpailumalleihin: www.ipms.fi/albumi.html
Mikko J kirjoitti:
Saako osallistuja tänä vuonna vapaalipun/lippuja tapahtumaan? Yritin etsiä, vaan en löytänyt mainintaa asiasta?
IPMS:n sivuilta tuo tieto puuttuu, mutta Messukeskuksen Model Expo -sivuilta tieto löytyy:
Lainaus:
Mallien tuojille postitetaan etukäteen kaksi pääsylippua messuille, toinen on tarkoitettu sunnuntaiksi sisäänpääsyyn mallien poishakua varten, ja toinen vapaasti käytettäväksi jossain Messukeskuksen syksyn tapahtumista.
Eli 1.4 mennessä ilmoittatuneille postitetaan liput. IPMS hoitaa pienoismallikilpailua, ja meillä ilmoittatuminen on auki 3.4 saakka. 2.-3.4 ilmoittautuneet saaavat lippunsa torstaina kun tuovat mallit. Messujen ollessa auki on sitten käytösssä tuo vanha tuttu "puhelinnumero sisäänkäynnillä". *

*tämä tämän hetkinen tilanne. Riippuen Messukekuksesta tilanne voi elää. Mutta kaikki saavat varmasti mallinsa mukaan, ilman että tarvitsee kaivaa omaa kuvetta ;).
Esko Koskinen kirjoitti:
Pitäisikö ennakkoilmoittautumisesta tulla vahvistus sähköpostiin?
Ei tule. Jos kaavakkeeen lähetys onnistuu, on ilmoittatuminen mennyt perille.