Pienoismallit.net

Blockland-boy

Momentinmuunnin 2.5.2009 13:46 Käyttäjäprofiili
Kiitoksia, katson jos voin asialle jotakin tehdä, mutta näissä pienoismalli -räpellyksissä olen jo.. Hmm, no en voi enää itseäni aloittelijaksi kehua, kun on muutama panssarivaunu ja lentokone, jokunen 4 duurta laivaa takana, mutta olen tällainen normaalitason rakentaja. Ehkä hiukan rähmäkäpälä vielä, mutta uskon, että varsinainen tiilitalojen rakentaminen sujuu kunhan saan tarvittavat välineet.

Ja sitten tuota Focke-Wulf -jutun kaltaisia kulkuneuvoja kyselin vain sen takia, että voisin laittaa huoneeni seinälle kuvan jostakin kuten laivasta, ja informaatiota siitä, mutta tokihan voisin ottaa tämän erilaisenakin työnä ja pistää tänne. Katson asiaa, jos en nyt niin myöhemmin, mutta päällimmäisenä työnäni ovat nyt tällaiset työt: (jos voit auttaa, vastaathan kommenttiini, joka linkissä on.) www.pienoismallit.net/galleria/malli_3378/
Mika Vuori 2.5.2009 12:14 Käyttäjäprofiili
Hei kuulehan, osaisitko sinä mahdollisesti sanoa minulle jotakin tiettyä lentokone, -tai panssarivaunumallia, jossa olisi joku hieman korkea-arvoisempi tai tunnettu herra matkannut?

Esimerkiksi se sinun yksi loistokas lentokone, jossa Rommel on matkannut, joitain vastaavia?