Pienoismallit.net

Jarno P

Uutuuksia maailmalta   3.10.2018 21:08
Elävää kuvaa Japanin malli- / lelumessuilta 2018. Kaikenlaista kivaa tarjolla.

www.youtube.com/watch?v=yGDL4wZb2Xs

www.youtube.com/watch?v=BxkA7TNSjB0

Part 2:ssa tulevia leko, tankki ja laiva malleja.

Terveisin
Jarno P.
Moro!

Tuossa on hyvä video Drakenista Kymin ilmailumuseosta, jossa ilmanottoaukot näkyvät hyvin. Näyttäisi olevan tuossa museo koneessa ilmanottoaukot lasikuitua tai jotain vastaavaa, koska valo näkyy niistä läpi.

www.youtube.com/watch?v=s6WhtSNgAV0&t=377s

Terveisin

Jarno P.
Moro!

Kiitokset Raimo hienosta kirjasta! Hain omani perjantaina postista. Sivuja reilu 500 ja valokuvia ja liitteitä todella runsaasti. Nuo kuvat on kerrankin sijoiteltu fiksusti pitkin kirjaa tekstin tueksi, eikä perinteisesti yhtenä tai kahtena sumppuna keskellä kirjaa.

Pitää lukea ensiksi pois Pierre Clostermann:in Taivaala palaa ja sen jälkeen tämän kirjan kimppuun. Onhan noita lukemattomia kirjo hyllyssä, kunhan vain aika riittäisi niiden pois lukemiseen.

Koala-kustannus voisi julkaista lisää muistelmia / henkilökuvia kuuluisista kenraaleista kuten Patton, Bradley tai Monty. Daniel Allen Butler:in Rommel Sotamarsalkan elämä ja kuolema oli mainio opus.

Terveisin

Jarno P.
Ferdinandit Italiassa   14.8.2018 20:49
Moro!

Oletko Asko nähnyt tämän Tank Overhaul jakson jossa restauroidaan jenkeissä oleva Elefant museoon. Vaunu taitaa olla tuolta Italian rintamalata. Anziosta?

www.youtube.com…3PZCa40QU&list=PL0AV8MOGy--hOcp9I7VWPbuE3erl1HTQY&t=54s&index=8

Tank Overhaul on mainio panssareiden restaurointi sarja. Valitettavasti tehty vain 8 jaksoa.