Pienoismallit.net

Henkka H

Porsche Twins 21.8.2017 22:21 Malli
Le Mansissa ja siellä kilpaillessa kalustossa on ihan oma mielenkiintonsa. Itsekin niitä silloin tällöin väsäilen. Upeasti tehdyt mallit, eipä sen suhteen juuri lisättävää. Pientä taustatietoa itse esikuvista ei olisi ollut pahitteeksi.
VW Caddy 15.8.2017 12:55 Malli
Malli on tosi hienosti tehty, vaikka tällaiset customit eivät ole miu mau mukkaan. Konehuoneen upea detaljointi pistää tuijottamaan kuvaa pitemmän tovin.
Krupp 21cm Mörser 10/16 14.8.2017 00:41 Malli
Upeasti synkän näköinen malli. Alusta on myös mainiostai onnistunut. En ole tykki/mörssäri asiantuntija, joten en puutu mahdollisiin virheisiin. Pidän tästä, se riittää minulle.
North American FJ-4B Fury 7.8.2017 12:14 Malli
Ei luulisi että mallilla on ikää noin rutkasti. Olet onnistunut tekemään siitä todella hyvännäköisen Furyn. Jotkut noista vanhemmista malleista olivat aika krouveja verrattuna nykyisiin. Mutta kun homman osaa niin tulos on tuon näköinen.

Me oltiin sen edesmenneen mallarin kanssa kavereita n. 40v. Upeasti olet hänen muistoaan kunnioittanut, kiitos siitä.
Swissair Caravelle III 18.6.2017 03:27 Malli
Kyllä on aidosti lennetty! Muistaakseni myös lentäjien erityisen pitämä kone. Ohjaamo tai oliko se koko nokka oli kopsattu/lainattu De Havilland Cometista, ellen nyt ihan väärin muista. Caravelle oli ihan kentälläkin katsottuna pahuksen kaunis matkustajakone.
Swissair Caravelle III 16.6.2017 19:33 Malli
Hienoa työnjälkeä! Kaunis kone jolla on tullut aikoinaan lenneltyä. Hiljainen ääniltään ja korkea liitosuhde. Pehmeälentoinen kone jossa aina mukava tunnelma. Ruuma oli ahdas lastata, sitäkin on tullut tehtyä.
Hyvin onnistunut malli.
T-55 Enigma 3.6.2017 21:36 Malli
Panssareista en tiedä juuri paljoakaan, mutta mallina tämä on tosi hienoa työtä.
Tervahöyry Ahto 27.5.2017 22:29 Malli
Tämä on kyllä yksi sympaattisimman näköisiä laivamalleja mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Suomalaista kansallisromantiikkaa pienoiskoossa. Olen sen ikäinen että nämä halkolaivat ja hiekkajaalat on tullut nähtyä livenä ja tällainen malli tuo muistoja mieleen. Ja sitten vielä tuo kolmen kuukauden halkosouvi. Artesaanityötä hienoimmillaan, missään ei oiota. Onnittelut!
Mini Pick Up ja Ford Garden… 11.5.2017 11:51 Malli
Kiitos positiivisesta kommentistasi Lawrence. Mulla on vähän kaksijakoinen fiilis tuohon oviaukkojen yms. litkuttamiseen. Olen sitä kokeillut ja mielestäni se korostaa niitä jopa liikaakin. Jos katselee oikeata esikuvaa samassa koossa kuin itse pienoismallia, niin niissä ei juuri mustia saumoja näy, poislukien Wartburg. Maskeja olen kyllä litkutellut ja se saa todellakin aikaan hienon syvyysvaikutelman. Taidanpa litkuttaa tuota Minin maskia, sillä se jäi tekemättä.
Mini Pick Up ja Ford Garden… 8.5.2017 11:45 Malli
Kiitos kommentista Stadin Jukka. Tynnyreissä myös Gulfin tummansininen/oranssi väritys, joka oli amerikkalaisen emoyhtiön alkuperäinen sävy. Olen samaa mieltä että polttomoottorit kunniaan.Ainoa oikea moottori on polttomoottori. Isokokoiset Scalectrixit ts. sähköautot ovat asia erikseen.