Pienoismallit.net

Henkka H

Ferrari 250 GTO: Alku 10.9.2011 21:01 Rakennusblogi
Huomiotani kinnitti tuo etsiosien hyvin onnistunut liimaus valojen laseihin. Yleensähän nuo liimat tuppaa pursuamaan kapean etsin alta, mutta tässä tapauksessa se on aivan erinomaisen siisti. Käytitkö pikaliimaa?
Muutenkin hienoa jälkeä tämä malli.
Titanic 1912 8.9.2011 02:22 Malli
Kappas vaan, taisin olla käymässä Suomessa keväällä, ja tällainen jäi näkemättä. Nyt siis vähän jälkijättöisesti tässä kommentoin. Parempi myöhään kuin jne. Hienosti tehty malli noinniinkuin ensimmäiseksi. Etenkin tuo etuviistosti otettu yökuva on mielestäni aika mahtava.
Tämä Minicraftin malli oli todellakin siitä erikoinen, että vanhan työkalun parantamiseen osallistuivat Titanic Historical Society että merimaalari Ken Marschall. Minicraft halusi parantaa vanhan mallin tasoa, ja siten päädyttiin tähän pienoismallimaailmassa aika poikkeukselliseen ratkaisuun.
Ihan kaikkea ei voitu uusia 25 vuotta vanhaan teräs muottityökaluun, sillä jo bujettikin asetti omat rajoituksensa, mutta kaikenkaikkiaan yli 50 parannusta saatiin sentään aikaiseksi. Mikä mielestäni on
ihan kohtuullista, sillä kyllä tästä viimeisimmästä versiosta saa ihan esikuvansa näköisen mallin.
Mulla on myöskin tuo Revellin versio tekemättömänä hyllyssä, ja taitaa mennä myyntiin. Siinäkin oli masto katkennyt, mutta sain Revelliltä uuden tilalle.
Bohuslän 26.8.2011 21:57 Malli
Den är så vacker! Vahinko ettei ole enempää kuvia. Hyvin olet rimakasasta onnistunut luomaan vanhan sisävesihöyryn. Noin kauempaa katsellen asiallista työnjälkeä. Nättejä nämä vanhat paatit. Niin ja näkeehän noita vieläin vaikkapa Tukholman satamassa.
Repomies 17.8.2011 21:42 Malli
Täällä on jo kaikki sanottu suomeksi, niin:
Den här är jävligt bra, alldeles häftigt!
BT-42 31.7.2011 23:44 Malli
Tuossa edellä on jo oikeastaan mainittu kaikki oleellinen, joten en oikein muuta voi todeta, että erinomaisen hyvää mallinrakennusta. En ole maataistelukalustoon erikoistunut, joten en osaa sen syvällisemmin asiaa kommentoida.
Sellainen vain tuli mieleen, koska kyseessä lienee ryökäleen ruman näköinen laite, siis 1:1 koossa, niin oliko tuo mitenkään hyödykäs panssari, ja tokko sinne miehistöä ainakaan vapaaehtoisuusperiaatteella värvättiin.
Artikkeli 1/35 Shermaneista 30.7.2011 02:44 Linkit
Tällä häiskällä on paljon muutakin mielenkiintoista noilla sivuillaan. Roppakaupalla kaikenlaisia nikseja ja hyvin esille tuotuna. Mulla olisi kyllä tuolla hyllyssä Tamiayan M4A3, jonka hankin "lastiksi" Dragon Wagoniin. Jos joskus saa nekin aikaiseksi, niin artikkelista on hyötyä, vai meneekö se jo hifistelyksi. Kiitos vaan mielenkiintoisesta linkistaä AJ.
U.S.S. Missouri 18.6.2011 21:24 Malli
Tämä on todellakin Revellin varhaistuotantoa, muotit vuodelta 1954, siis aivan alkupäästä. Aikansa halutuimpia pienoismalleja harrastelijoiden keskudessa. Minäkin olen sen kertaalleen tehnyt kauan kauan sitten, mutten läheskään samalla tasolla kuin Aku. Pasi tuossa jo mainitsikin oleellisen.
Alus oli sen verran sotasalaisuus aikoinaan, että Revell sai julkaista vain niin sanotun "uivan" version, jossa alustaa potkureineen ei näkynyt laisinkaan. Sitten vaan seuraavan haasteeseen Aku, sulla hyvä ote mallien tekoon.
U.S.S. Constitution 19.5.2011 12:36 Malli
Ompa hienoa jälkeä todellakin. Revellin mallista saa osaava todella näyttävän näköisen. Miten ihmeessä nuo
muoviset mastot ja raakapuut saa pysymään kuosissaan noin mahtavan köysi ja purjemäärän alla.
Itsellänikin tuo löytyy tekemättömänä hyllystani, ihan vaan varmuuden vuoksi, jos joskus purjealusta
haluttaisi tehdä. Taitaa tulla rimakauhu kun näitä kuvia katselee.
120 ton Steam wrecking crane… 14.4.2011 14:05 Arvostelu
Ihan mielenkiintoinen ja hyvä arvostelu näin automalliharrastajallekkin. Merkillepantavaa on, että näinkin hyvää valujälkeä tulee valmistajalta, joka ei varmaankaan suuria määriä mallia valmista.
Shelby Cobra 427 S/C 14.4.2011 13:30 Malli
Itsekkin AMT:n Cobran tehneenä, tosin Essex Wire:n kilpaversion, on malli sis tuttu. Kokonaisuudessan mielestäni varsin mukavaa katseltavaa. Tuollainen pieni customointi on välillä ihan piristävää. Muuten
kyllä komppaan Petriä mitä hän mainitsee kommentissaan. Noilla purkkiväreillä kun maalaa, niin kannattaa
väriä ruiskaista sen verran paksulti, että kun pinnan hioo alas, niin puhki hiomisen vaara vähenee.
Itse olen sen verran "laiska" että käytän maalaamiseen pelkästään spraymaaleja. Niillä saa ihan erinomaista
jälkeä aikaiseksi, jahka hommaan perehtyy.

Petrille kysymys, eli mistä Alclad Chromea saa valmiina sprayna, kiinnostaisi kovasti :)