Pienoismallit.net

Juho Tarkkanen

Nyt kyllä harmittaa! Kamerasta loppuivat paristot kesken SM.79:n kuvauksen. Kaapissakaan ei ollut varapattereita, joten en saa lisättyä sitä tähän ryhmärakenteluun.

Mutta muuten oli mukava nähdä, että tähän saatiin näinkin paljon osallistujia. Valmiita mallejakin kertyi aivan mukava määrä. :)
SM.79 on myös pian valmis. Siirtokuvat sain laitettua ja säistämiset tein jo ennen joulua, mutta muuten projekti ei ole edistynyt juurikaan niiden hommien jälkeen.
Siirränpä sen sinne. :)
No, herättelenpä tätä juttua, kun kukaan ei ole vastannut kysymykseeni, että kumpi olisi parempi takaraja: 1.1. vai 23.3?

Jos kukaan ei kirjoita mitään, niin sitten siirrän sen sinne 23.3. - siihen tämä aikarajan siirtely sitten tulee loppumaan! :)
Tottahan toki!
Itsellä on S.79 viimeistely vaiheessa, ja ajattelin itsekin jo alkuviikosta, että laitetaan vielä jatkoaikaa, mutta en saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä täällä.

Mitäs mieltä olisitte jos aikarajaa siirrettäisiin, että se olisi 1.1.2012 vai laitettaisiinko aikaa oikein kunnolla, ja laitettaisiin se 23.3, joka olisi Regia Aeronautican perustamispäivä. :)
Ottaa päähän tämä "pakollinen mallailu-tauko". Itsellä on nimittäin ollut kädet siteissä jo kaksi viikkoa, kun koira kävi käsille..

Onneksi Opa, bombardiere ja Raimo ovat saaneet mallejaan valmiiksi, että saadaan edes vähän malleja tähän ryhmärakenteluun. :)
Mitä työn alla?   15.8.2011 22:19
SM.79 projekti etenee hiljalleen. Tuon maalauskaavion kanssa tuli pientä ongelmaa, mutta itse olen tyytyväinen lopputulokseen. :)

www.pienoismallit.net/media/kuvat/08/39/25/083925.jpg
Siirsin aikarajaa kahdellaa kuukaudella. Nyt on aikaa saada projekteja valmiiksi. :)

Mitenkäs teillä muilla mallien kohdalla menee?

Itsellä CR.32 ei ole edistynyt yhtään (Tuli masennus, kun siipien kanssa tuli Iso propleema..) ja SM.79 on maalaus vaiheessa. Hirvittää aloittaa tuo maalauskaavion tekeminen, mutta toivotaan ettei kovin pahoja mokia tule. :)
Veeli kirjoitti:
voiko lisäaikaa saada… on nimittäin mersu melko osina…
Kyllä minun puolestani. Voitaisiin siirtää sitä vaikka parilla kuukaudella, kun itselläkin on pahasti vielä kesken.

Olin itse ennemmin miettinyt, että kehtaisiko sitä siirtämistä ehdottaa, mutta hyvä että täällä on myös joku muu, jolla on aikarajan kanssa propleemaa. :-)
Maalien ja liiman hajut   12.4.2011 22:20
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Samuli puhuu asiaa ;)