Pienoismallit.net

Lurri

KV-1 7.1.2019 23:40 Malli
Kiitokset kehuista ja kommenteista Olli ja Matti! Omasta mielestä myös telat onnistuivat ihan kivasti. Kokeilin teloissa AK:n Track Primer-pohjamaalia, mikä antoi hyvän lähtökohdan loppukäsittelyille. Suosittelen lämpimästi kyseistä tavaraa jos on vielä kokeilematta.

Itse kokeilin lakata muutaman ylimääräisen kirkaslakkakerroksen siirtokuvien päälle, jonka jälkeen varovainen hionta hyvin hienolla paperilla. Tietenkin sekin meni mönkään ja lopputuloksena puolet siirtokuvasta hajosi käsittelyssä :D. Yritin paikata tuhojani paikkamaalaamalla hajonnutta siirtokuvaa (ja välttämällä lähikuvan ottamista tornista). Täytyy tosiaan tutustua syvemmin noihin eri pehmenninmerkkeihin, nyt vain itselle tuttuja ovat nuo Solit ja Setit.
KV-1 6.1.2019 16:28 Malli
Niinhän se tahtoo olla :). Mutta tuli tuossa kyllä sen verran töpeksittyä, kun laitoin metallipölyt pyöriin ennen varsinaisia säistämisiä, mikä osaltaan himmensi niiden tehoa. Virheet ne meitä opetttaa :).
KV-1 6.1.2019 15:16 Malli
Kiitos kommentista Jermakki. Yritin telapyörien kulutuspintaa käsitellä metallipigmentillä, mutta lopputulos jäi tosiaan hieman vaisuksi. Seuraavalla kerralla pitää rohkeasti vaan maalata ne metallinväriseksi.
Tiger I Ausf. E 26.11.2016 10:41 Malli
Upea kirjahyllyn koriste siihen sotakirjallisuuden viereen. Niin ne verkot kun saisi vielä takakannelle.. Mutta loistava silmäkarkki jokatapauksessa!
Opel Blitz 17.11.2011 17:04 Malli
Jari Hemilän aiempia sturmimalleja ihailleena tämä uusin tuotos ei säväytä läheskään samalla tapaa. Itseä häiritsee eritoten hiekanvärisen maalin tasaisuus, joka luo häiritsevän kontrastin kuluneisiin maalikohtiin. Itse mieltäisin sen niin, että kyseinen aavikkocamo olisi lätkitty summamutikassa kenttäolosuhteissa, jolloin pinnassa toivoisi näkevän enemmän pensselin/maaliruiskun jälkiä. Kuorma-auton lavalla taas toivoisi näkevän aimo kasan hiekkaa, nyt se vaan näyttää jotenkin liian puhtoiselta aavikko-olosuhteisiin nähden.
Jagdkatze 7.4.2008 23:24 Malli
Jotenkin omaan silmään pistää häiritsevästi tuo takaosan työkalujen runsaus. Muistuttaa hieman enemmän liikkuvaa työkalutelinettä kuin tankkia :) Muuten ihan hauska ja hatunnoston arvoinen projekti menossa.
Ohutta metallia… 7.1.2008 00:29 Niksi
Jaa, vai sitä ollaan saman firman palveluksessa :D Hmm, tuota pitääkin ihan piruuttaan kokeilla, harmi vain että moiset levykkeet alkavat olla ainakin meikän taloudessa kiven alla.
H.M.S Pandora 27.12.2007 19:21 Malli
Tulee tätä projektia seurattua ihan noitten pikku-ukkojen takia :D Mutta ei itse laivassakaan ole moittimista, samaa rataa vaan niin pääsee pikkuäijät merille seilailemaan :)
Panther G 6.12.2007 11:32 Malli
Kehtaako sitä enää ikinä raottaa omia mallilaatikoiden kansia kun näitä mestariteoksia erehtyy ihailemaan. Tämä ei ole enää pelkkä pienoismalli, tämä on taide-esine :)
KV-2 "Big Turret" 10.6.2007 19:57 Malli
On kyl aika tyylikäs kehitelmä, varsinkin noi kosteat telat näyttää hienoilta ^^