Pienoismallit.net

Sunbeam

Nissan Echo micro buss 1967 17.8.2016 23:18 Malli
Olen aina arvostanut näitä skrätsi teoksia hyvinkin korkealle, niin tämänkin. Itseltä ei onnistuisi ikuna kuuna päivänä. Eräs asia jäi tosin mietityttämään. Nimittäin takavalot. Niitä en löytänyt vaikka kuinka koetin tiirailla. Mielestäni kuiten merkittävä osa kokonaisuutta. Varsinkin kun kertomasi perusteella rekisteröinti ei ole ollut helpoimmasta päästä ja tod.näk.katsarin kehoituksesta on esikuvaan joudutty taakse lisäämään heijastimet. Yhtäkaikki, hieno malli, erikoisuus ja harvinainen esikuva kruunaa kokonaisuuden.
Bristol Blenheim Mk IV 25.5.2016 21:35 Malli
Minä tästä osaa muuta sanoa kuin: Pidän oikein kovasti.

Hyvin selkeä ja kliini malli. Rakennusjälki on erinomaista, maalauksesta puhumattakaan. Käsittämättömän upeaa pensselöintiä. Harvinaisen upeasti kestää myös lähikuvat, jotka avaavat työn laatua entisestään. Mielestäni lopputulos pääsee paremmin oikeuksiinsa näin ilman vanhennuksia summuita.
Bell P39Q Airacobra 2.5.2016 11:48 Malli
Kiitos Mika kommentista.
Totta on, että hyvä tausta, alusta sekä valaistus vaikuttaa kokonaisuuteen melko paljon.
Täytyypä alkaa tuota tarkemmin tuumailemaan. Itselle sillä kun ei niin kovasti ole ollut merkitystä, mutta täällä kun kuvia katselee alkaa merkitys selviämään.

Tuosta Airan takapainoisuudesta sen verran, että lyijyn olemassaolon olin autuaallisesti unohtanut. No, muisti palailee muutenki pätkittäin muutaman vuoden tauon jälkeen. Tuo nokkapyörä oli kyllä maassa parin mutterin painosta aina siihen saakka kunnes laitoin peräsimet paikoilleen. Ehkäpä tuonne vielä lyijyä saisi lisättyä.
Mörkö Morane 14.4.2016 15:41 Malli
Jean…
Kiitos kommentista =).
Nuo pakokaasuvanat hämmästytti erikoisuudellaan ja jo siitäkin syystä halusin ne jotenkin koettaa toteuttaa. Se miten ne onnistui, onkin jo toinen juttu.
Esimerkkinä käytin mm. tätä kuvaa: Mörkö
Mörkö Morane 13.4.2016 15:41 Malli
Kiitos, Petri kommentista. Tuo kuomu on paremman näköinen elävässä elämässä, mutta kaiketi voisi olla vieläkin parempi. Oli se vaan jännä tuo vacu, kun kokoajan takalistossa kaiversi, että jos lipsaset liikaa nii siinähän on…pakokaasuvanat ovat mattavalkoisen-harmaan ja -mustan sekoitusta ja tuön väkevyyden ja värin perustin netistä löytämiini mörkö kuviin. Suurin osa niistä on tosin otettu talvioloissa, mutta jonnii verran oli kesälläkin valkeaa kylkeen tarttunut. Kiitos hopeoinnin esto vinkistä…:)
Tiger I early 14.11.2015 09:50 Malli
Tiikeri on aina tiikeri, mihinkäs se juovistaan. Itse kun en näistä juurikaan tajua, niin luokittelisin tämän mallin kyllä upeiden kategoriaan.

Sitten tuo teksti: "Jungs holt fast". Käsittääkseni kyse on eräänlaisesta sloganista, joka tarkoittanee suurinpiirtein:"Kestäkää, nuoret miehet!"

Vähän niinkuin moraalista kannustusta mukana kulkeville jalkaväen yksiköille.
Liekö näin, viisaammat taas fiksatkoon.
Katkos palvelussa 15.9.2015 09:59 Tiedote
Jep…huomasin…Aamukahvit läikkyi syliin, kun sivu ei auennutkaan…arka paikka paloi karrelle ja päivä on muutenkin pilalla…no, nyt taas aurinko paistaa ja pasimysiini vaikuttaa.
Katkos palvelussa 12.9.2015 13:37 Tiedote
…se oli kamalaa aikaa… =/…siinä taas hoksasi, että kuinka pienet ne on arjen ilot. Sydäntä kylmäsi kun sivulle ei päässy ja mieleen nousi ekana kysymys: "Mitä mä nyt teen?"…
Ongelmia keskusteluissa 25.12.2014 11:51 Tiedote
Kuinka kauan vieläääää?? =(…

Päivät tuntuu pitkiltä ja merkityksettömiltä ilman keskustelupalstaa…Joulukin on pilalla, ei maistu lanttuloora, kinkku eikä edes vodka!

Kämppä on sekasin ja pyykit pesemättä, joulusaunakin jäi väliin ja hiki haisee, sukat on väärissä jaloissa ja palelee…sukulaiset soittelee huolestuneena, mutta ei jaksa vastata ja akkukin on tyhjä, kun ei jaksa etsiä laturia.

Ottaakohan palveluntarjoaja vastuun tästä?
Dornier Do-17Z 8.10.2014 21:38 Malli
Kiitos kommenteista ja kannanotoista. Alaosa on kyllä kauttaaltaan maalattu pariinkin kertaan, eli lienee sitten kameran aiheuttamaa harhaa.

Maskaus ei ole koskaan ollut vahvuuksiani, joten raamit tulee sudittua avokämmenellä, mutta varmaan maskit toisivat tasaisuutta.