Pienoismallit.net

Petri Hiltunen

Tampere   14.1.2017 17:11
FCMA:lla ei ole mitään tekemistä Tampereen tapahtuman kanssa. Tapahtuman järjestää FHRA Tampereen Seutu ry :)

Tuosta läytyy mm. tapahtuman mainos:
www.fhra-tre.net
MALLISTO.FI   24.12.2016 21:17
Kiitokset Timo!! Samoin sinne :)

-Petri
Lahden pienoismallinäyttely   1.9.2016 09:48
Joo Mika taitaa olla. Edellinen ennakkoennätys oli kakkosella alkava :)
Lahden pienoismallinäyttely   1.9.2016 06:20
Terve! Jooo tuossa vasemmalla meidän tapahtuma on möllöttänyt jo viime vuoden lopulta saakka ja juttua siinä on riittänyt. Jos joku ei ehtinyt ilmoittautua, laittakaa kilpailumallien tiedot vaikkapa yv:llä minulle täällä :)
Ennakkoon ilmoitettiin muuten 318 mallia.
Olisiko kuitenkin niin, että he jotka tuomaroinnista jupisevat ja pahoittavat mielensä, ovat huomattava vähemmistö mallareiden keskuudessa?

Ensimmäisen Lahden tapahtuman jälkeen (2007) päätimme muokata nimeä, joka on vuodesta 2008 ollut Lahden Pienoismallinäyttely. Tämä siis kertoo lähinnä asiaan perehtymättömämmälle yleisölle, että nähtävillä on pienoismalleja. Kuvauksessa sitten tarkennamme, että "tapahtumassa on nähtävillä satoja pienoismalleja näyttelyssä ja kilpailussa…". Joka vuosi mallinsa on voinut ilmoittaa kilpailuun tai näyttelyyn kilpailun ulkopuolelle. Kilpailun ulkopuolella on ollut keskimäärin 10-20 mallia ja tämän lisäksi joka vuosi järjestämässämme erikoisnäyttelyssä 20-100 kilpailun ulkopuolista näyttelymallia. Kilpailussa malleja on ollut 280-380 kpl.

Meidän tapahtumamme kohdalla tämä selkeästi osoittaa, että pienoismallikilpailu kiinnostaa näytteille tuomista enemmän.
Uutuuksia maailmalta   22.10.2015 17:59
McLaren ja Marussia (Manor) ovat tänä vuonna tosin aika lähellä toisiaan :D
Monta pienoismallia yhtä aikaa.   11.10.2015 18:43
Mulla on ties kuinka monta mallia aloitettuna. Jos rakentelun aikana alkaa aihe tökkiä, niin lootaan ja kaappiin odottamaan inspistä. Tämä on sen verran kiva harrastus, etten viitsi pilata sitä tekemällä "puoliväkisin" projektia, joka ei sillä hetkellä kiinnostakaan…
Viime aikoina valmiiksi saamani mallit ovat suurelta osin olleet jo aiemmin aloitettuja ja kaappiin joutuneita projekteja :)
Mallareiden Rompetori 2   29.9.2015 05:53
Ensimmäistä kertaa olin paikalla myymässä ja kannatti käydä :)
Paljon tuli höpistyä mallarikavereiden kanssa ja mukavasti näkyi myös aivan tuntemattomia kasvoja valikoimaa ihmettelemässä.

Minun mielestä tapahtuma oli kyllä tuotu hyvin mallareiden tietoisuuteen eri forumeilla ja Facebookissa ym.
Moni paikalle tulematta jäänyt mallari olisi varmasti tehnyt hienoja löytöjä eri myyntipöydiltä, joten kannattaa ehdottomasti tulla tapahtumaan ensi vuonna, mikäli se järjestetään :)

Petri / Mallisto
Mulla vähä sama kuin Ismolla, eli ei jotenkaan vain ole tarvetta laittaa enää malleja tänne näkyviin. Harrastus siis ei todellakaan ole meikäläisen kohdalla hiipumassa :)
Tiedän ja tunnen tooodella monta mallarikaveria, jotka eivät ole koskaan tänne pm.netiin mallejaan laittaneetkaan, eivätkä FCMA-forumillekaan, joten ei näitä nettipalstoja kannata suoranaisesti pitää harrastuksen hiipumis- tai lisääntymismittareina. Tapahtumissa kannattaa käydä säännöllisesti toteamassa tilanne :)
5000 täyteen   12.6.2015 13:50
Olen omalla kohdallani huomannut, että vaikka saan malleja valmiiksi, niin ei ole nykyään enää sellaista paloa laittaa niitä minnekään nettiin näkyviin. Olkkarin vitriini ja tapahtumat riittää :)