Pienoismallit.net

Petri Hiltunen

Lahden häppeninki lähestyy! Muistakaa ilmoittaa mallinne kilpailuun/näyttelyyn ennakkoon. Paikanpäällä ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Jos projektisi on kesken, ilmoita se varmuuden vuoksi. Paikalle saapumaton malli on helppo pyyhkiä listoista yli :)

Ennakkoilmoittautuminen on auki TORSTAIHIN 5.9.2019 klo 18:00 asti.

Tapahtuman tiedot tuossa sivuston etusivulla vasemmassa laidassa TAPAHTUMAT-osossa :)
BT-42 Suomivaunu   20.2.2019 20:48
Tästä Tamiyan 1:35-mallin ohjeesta voi vakoilla viitteitä :)

www.1999.co.jp/eng/image/10144928/60/2

Tuolta voi selata kaikki Tamiyan ohjeen sivut.
Aloittelevat vs. Konkarit   20.12.2018 10:52
En ota kantaa tämän ketjun varsinaiseen aiheeseen. Sivuhuomiona voin todeta tuosta mallien postauksen vähenemisestä, että sekä itselläni että muutamalla tutulla mallarilla on vain yksinkertaisesti kadonnut tarve laittaa mallejaan esille tai edes kilpailla niillä tapahtumissa. Tai ehkä "tarve" on huono ilmaus, mutta omalla kohdallani olen huomannut, että kun männävuosina sormet syyhysivät päästä laittamaan malli foorumeille ehkä jopa 98%:sesti valmiina, niin nykyään sitä fiilistä ei vain ole.

Mallailuinto ei kylläkään ole kadonnut minnekään, vaan päinvastoin :) Olen pikkuhiljaa siirtynyt automallarista ns. seka(seko?)mallariksi ja samalla luonnollisesti kiinnostavien rakennussarjojen määrä on triplaantunut.

Samaa jutteli eräs mallarikaverini. Hän vie mallejaan edelleen mallikisoihin, mutta esim. Lahden tapahtumassamme mitalin saatuaan palauttaa sen järjestäjälle, koska on "päässyt ohi sen mitalienkeräysvaiheen" :D Hyvin heitetty mielestäni. Hänelläkään mallailuinto ei ole todellakaan hiipunut minnekään, mutta tärkeintä on se varsinainen rakentaminen ja tapahtumissa mallailumaailman parantaminen harrastuskamujen kanssa.

Pointtinani tässä pulinassa on se, että foorumeille postattavien mallien vähenemisestä ei kannata välttämättä heti vetää ainakaan johtopäätöstä, että harrastus olisi hiipumassa :)
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 16:27
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pahoitteluni järjestelmän aiheuttamista väärinkäsityksistä. Tuo teksti on tosiaan ollut alusta asti mukana, koska tuolloin oli yleinen käytäntö, että paikan päällä ilmoittautuminen onnistuu. Otin tuon maininnan kuitenkin nyt kokonaan pois, jotta jatkossa vältytään tuollaisilta ikäviltä väärinkäsityksiltä.

Laitoin kuitenkin todo-listalle, että tulevaisuudessa tuo olisi erillisenä asetuksena, jolloin järjestäjä voi itse valita haluaako vastaanottaa ilmoittautumisia vielä paikan päällä.
Kiitoksia salamannopeasta toiminnasta :D

Lahden tapahtuman kohdalla homma tuli ilmi vasta tänä vuonna, kun eräs mallari asiasta mainitsi. Mitään mielipahaa hommasta ei ole tietääkseni kenellekään tullut :)
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 10:27
Joo Lahden tapahtuman yhteydessäkin tuli ilmeisesti vakiona teksti, että ilmoittautuminen onnistuu vielä paikan päällä. Sen voisi tosiaan poistaa. Mekin huutelimme, että ennakkoilmo on pakollinen. Muutama mallari sitten paikan päällä ihmetteli, että pmnetti ilmoitti ilmoittautumisen onnistuvan vielä malleja tuodessa :D
264 mallia ennakkoilmoitettu tähän mennessä. Vielä on aikaa tänään 30.8. klo 17:00 asti :)
Jari Välkkynen kirjoitti:
Tulen turistina kun mallit eivät suostu yhteistyöhön ja valmistu helpommin…
.-)
Tervetuloa! :)
Todella mukavasti onkin ilmoittautumisia tullut jo, mutta vielä ehtii ;)
Hyvää elokuun loppupuolta kaikki mallarikollegat!

Möykätäänpä täällä yleisen keskustelunkin puolella Lahden Pienoismallinäyttely XII:stä. Tapahtumahan on jo ensi viikolla… Aika näyttäisi rientävän :D

Jos/kun olet osallistumassa malleinesi kilpailuun tai näyttelyyn, niin muista ennakkoilmoittautuminen! Ennakkoilmo on auki torstaihin 30.8. klo 17:00 asti.

Hommahan onnistuu luonnollisesti pmnetin mainion palvelun kautta
www.pienoismallit.net/tapahtumat/2018/lahden-pienoismallinayttely/

Petri & Jarkko
MALLISTO
Voi poistaa   10.1.2018 14:16
Voi poistaa