Pienoismallit.net

PhantomII

MiG-21 bis 1.12.2021 08:15 Malli
Hyvä esimerkki hienosta mallista, vaikkakin sarjassa itsessään on pari vaikeasti korjattavaa muotoseikkaa. Nämä sarjan virheetkään eivät mielestäni ns. hyppää silmille eli ovat sellaisia joita ei näe, ellei osaa katsoa.

Minunkin mielestäni komea MiG-malli ja viimeistely nykytyylillä oikein elävää ja maalipinnan kiiltokin, joistakin nettikuvista päätellen, on varsin mittakaavan mukaista. Jälleen kerran osoitus siitä, kuinka iso osa valmiissa mallissa on sen pintojen viimeistelyllä.
Sturmit Suomen harmaassa 1943… 22.10.2021 16:20 Rakennusblogi
Hieno malli ja mielenkiintoinen sodanjälkeinen aihe. Näitä lisää.
Egytiläinen T-62, 1973 31.8.2021 12:38 Malli
Kyl se vähän siltä näyttää. Toki T-62 pitää rakentaa, mutta T-54/55 on enemmän sydäntä lähellä. Ja vaihtoehtoja alatyyppeihin on enemmän - jos sillä merkitystä on.
Egytiläinen T-62, 1973 19.8.2021 18:15 Malli
Hieno malli ja kiintoisasta aiheesta. Nyt, kun dekaaleja ja maaleja sekä itse malleja on mukavasti saatavilla, niin ei kun rakentelemaan. Lisäksi referenssiäkin alkaa olla jo kiitettävästi. Tosin, ihmeen kauan siihen on mennyt, ennenkuin ollaan päästy noihin 50-60-70- jne. lukujen malliaiheisiin, mutta hyvä niin.

Itse henk.koht. pidän tällaisesta hieman maltillisesta vanhentamisesta, koska 100% mallin esikuva on jossain vaiheessa (usein myös valokuvissa) juuri tässä kuosissa. Lisäksi, ilman dioympäristöä, sopii vaunut näin mukavasti hyllyyn. T-62 näyttää hieman sellaiselta, kuin sitä olisi lyöty raskaalla esineellä takaraivoon vrt. T-55.

Tein joitain vuosia sitten syyrialaisen T-55:n perusvihreänä, mutta kun vaunuasi katselee, niin poltteet värikkäämpään Lähi-Itä-malliin kasvaa melkoisesti. Hieno vaunu.
V8 Suovene 19.8.2021 18:01 Malli
No tietysti Ari, Skippyhän se nimi oli. Mistä ihmeestä vedin ton Chippyn? Damn!
V8 Suovene 17.8.2021 09:09 Malli
Oho! Harvemmin nähtyä mallailun osa-aluetta, ainakin täällä Suomessa. Ehkä Louisianan IPMS:n kokoontumisissa yleisempi mallailuaihe?

Koskaan en ole Louisianan soilla käynyt, saati ajellut, mutta melkoisen aidon oloinen malli. Yleisilme on sopivan käytetyn näköinen, ajopelistään pitää huolehtiakin ja siksi on hyvä ettei liiaksi päästetä kulahtamaan!

Hieno ja erilainen malli. Muuten, muistaako kukaan Chippy-kenguru TV-sarjaa? Siinä Chippyn huoltaja ajeli pitkin soita selvittelemässä muiden aiheuttamia sotkuja. Tapahtumat tosi taisivat sijoittua Australian soille.
Boulton Paul Defiant TT Mk.I 15.8.2021 18:56 Malli
Ollin kommettiin; ryhdyn myös kehuihin ja varsinkin kun mallin synnyttäminen ei ollut sitä kuuluisaa "Tamiyan tasoa". Eli ihan pelkästään laatikkoa ravistelemalla osat eivät toisiaan löytäneet, mutta hienoon lopputulokseen kuitenkin on päästy.

Aihe ylipäätään on jo melko harvinainen ja siitä pojoja. Maalauskaavio tuo vaihtelua koneeseen, joka omasta mielestäni pitää olla ainoastaan koko musta… No, näin hinauskoneina Defiantit varmasti pääsivät oikeuksiinsa ja täyttivät odotukset? Tällaiset mallit tuovat mukavaa vaihtelua vitriiniin kuin vitriiniin.
Dodge Monaco 1977 30.3.2021 18:03 Malli
Tulee nuoruus mieleen tästä mallista! 1970-80-luvuilla nämä tällaiset huristelivat pitkin kotikaupunkini katuja. Valitettavasti joissakin oli perää nostettu ajan tyylin mukaisesti. Ja sehän ei oikein sovi neliovisen luonteeseen.

Hieno Suomi-Dodge ja sisustakin on alkuperäisen ruskea. Tai ainakin ruskea, jollainen se usein olikin.
1964 Plymouth Belvedere 30.3.2021 17:56 Malli
Nätti on. Kyllä jaksan ihailla näitä automaleja ja varsinkin amerikkaisia ja erityisesti vielä MoPareita. Kaikinpuolin silmää hivelevä malli, ojavalo ja kaikki. Mootritilan käsittely litkuilla niin, että se näyttäisi autenttiselta lienee varmaan automallailun vaikeimpia osa-alueita ja ehkä aivan pienen inan voisin "vanhentaa" moottoritilaa. Tosin, ehkä omistaja on juuri käyttänyt autoa moottoripesussa?

Samoin sisustuksen kanssa: makukysymys. Mutta kaikin puolin, erinomaisen hieno Belvedere!
T-34 16.11.2020 17:45 Malli
Mitäs tohon nyt sanoisi? Hienohan se! Rakentamiseen tai mallin viimeistelyyn en osaa sanoa enempää. Etu- ja/tai takalokasuojien puuttuminen - kaikessa yksinkertaisuudessaan - antaa vaunuun realistista vaikutelmaa ja erityisesti tässä mallissa ihastuttaa tuo peräpään kuraroiskeet takapanssarissa.

Olen nähnyt livenä tuon toisen tässä artikkelissa mainitun T-34:n ja vaikuttavia malleja todella nämä molemmat, jos näin tässä yhteydessä se on soveliasta mainita.