Pienoismallit.net

Aleksi Puro

Panzer IV 14.5.2009 10:22 Malli
panzerer kirjoitti:
onks noi alkuperäset kumitelat?
Hullulla viiveellä vastaan, pahoittelen. Ovat kyllä alkuperäiset kumitelat, aika yleisiä kai noissa pienemmissä panssareissa.
Jump… 20.1.2009 16:47 Malli
KimmoR kirjoitti:
Idea hyvä, toteutus kaipaisi pientä hiomista, kuten em. silmät. Nyt näyttää siltä kuin ko. nainen olisi aineissa. Pelin päähahmohan siis on nainen.
On, toki, mutta kuten mainitsin mallin kuvauksessa niin mieshän tämä on, eli ei ole pelin hahmo faith.
Jump… 19.1.2009 23:01 Malli
Kalle Julin kirjoitti:
Olisiko mahdollista saada kuvapankkiisi kuva tuosta figuurisetin laatikon kannesta?
Aijai, k-16 peli tuo muuten. No ei vaan =) . Mutta kiitos kommentista, toivomasi kuva lisätty pankkiin.
Jump… 19.1.2009 22:26 Malli
Jouni Koski kirjoitti:
Maalauksessa hieman kaipaisi varjostuksia ym.
Silmissä on liikaa valkoista. Taitaa hypätä liian korkealta;)
Tuon silmäongelman laajuuden tajusin itsekin vasta kuvista, menevät korjaukseen kunhan ehtii. Varjostuksissa taas olen rehellisesti sanottuna niin huono, että muutaman pahemman mokan ja uudelleen maalaamisen jälkeen tyydyin lopputulokseen. Pitää harjoitella ajan kanssa, eikä viitsi tätä pilata kun vihdoin jonkun uudemmankin tuotoksen kehtasi laittaa tänne. Mukava kuulla, että liike siirtyi mielestäsi malliin ja juu kyllähän tuossa liian korkealta hypitään. Kun tuossa tippuu katolta liian lyhyen hypyn tms takia, niin ottaa välillä oikeastikin vatsan pohjasta.
Ardennes 9.12.2008 02:27 Malli
Pekka Muikku kirjoitti:
Aleksi Puro kirjoitti:
koitanpa ottaa parempia kuvia huomenna.
Samalla laita hieman vähemmän psykedeelinen tausta mallille(herää kysymys, onko tuon sätkän laadulla ja taustakuviolla sanaton yhteys..)
Aijai kiinni jäin. Juu koitan ottaa sitten taustapahvin kanssa nuo kuvat kunhan vain ehdin, valon takiahan tuo paikka tuli valittua ei taustan (joista syytän kyllä ennemmin vuokra-isäntää kuin omia psykedelian tarpeita).
Ardennes 6.12.2008 02:13 Malli
kiitoksia, savuahan tuon tosin tarkoitus on olla kun figuhan polttaa tupakkaa, joka tosin ei kuvista näy. Eli toisin sanoen, koitanpa ottaa parempia kuvia huomenna.