Pienoismallit.net

Aleksi Puro

sherman m4a1 5.1.2010 01:24 Malli
Realismi ehkä vähän hakusessa, mutta perusasiat mielestäni kunnossa. Maalauksessa ehkä vähän huolellisuutta pitäisi lisätä, koska maalaamattomia kohtia löytyy muutama, mutta maalipinta itsessään on mielestäni aika hyvää ja tasaista. Ja selkeästi yritystä myös säistämisessä, joskin vähän oudolla tekniikalla. Siispä siitä vain uutta työpöydälle. Lisäksi kannattaa myös katsella sivuston malleista ja keskusteluista vinkkejä, sieltä löytyy ihan helppojakin keinoja saada malli asteen realistisemmaksi.
Spitfire Mk V. 24.12.2009 13:01 Malli
Joskus pohdin itsekin miltä spitfire näyttäisi suomi-kuosissa, kuitenkin konetyyppinä oma suosikkini ollut ihan mukulasta lähtien. Pitää kait hankkia jostain spitin rakennus-sarja ja ottaa askel nostalgian pauloihin. Hyvää joulua myös sinulle.
Mil Mi-4 HR-3 9.12.2009 21:58 Malli
Näppärän oloinen heko, vaikka esikuva ei esteettistä silmää niin miellyttäisikään.
SturmKugel: Sotapallo jyrää 22.11.2009 18:57 Rakennusblogi
Odotin itseasiassa aika innolla millainen lopputuloksesta tulisi, aina ensimmäisestä rakennusblogista lähtien. Mielestäni maalaus ja pintaviimeistely on onnistunut hyvin, vaikka sitä nyt on ehkä turhakin sanoa, eiköhän se ole jo tiedossa. Mukavan omaperäinen, mutta siliti jotain mikä varmasti olisi voinut olla jonkun saksalaisen unissa ja toiveissa. Idea muuten toimii paremmin jenkillä, olihan saksalaisen alle jääminenkin aika koominen idea, mutta lopputulos saa "mitä jos"-sin näyttämään realistisemmalta. What Iffiä parhaimmillaan.
Savoia S.101-B… 24.10.2009 14:27 Malli
Joni Lupunen kirjoitti:
Näistä Raimon whatif malleista tulee takavuosien peli jossa ollaan juuri ollaan ilmojenrosvoja ja tukikohdat ovat ilmalaivat ja kohteet jos jonkinlaisia ilma-aluksia kunpa joku muistais pelin nimen.
edit. Olen näemmä liian hidas, sen verran voin kuitenkin lisätä että pelisarjassa on myös toinen, jokunen vuosi sitten xbox:lle ilmestynyt crimson skies 2.
Savoia S.101-B… 24.10.2009 14:21 Malli
En olekaan huomannut kommentoida aikaisempaa mallia, mutta ai kun tulee nostalginen olo. Porco Rosso kun on tullut nähtyä jo joskus mukulana, vieläpä ensimmäisenä Japanilaisena animaatioelokuvana omalla kohdalla. Ensimmäinen jopa siksi, että yllätys yllätys lentokoneista kertova elokuva iski yllättäen enemmän kuin totoro, vaikka hyvä elokuva sekin on. Mallista haluaisi ja voisi sanoa melkeinpä mitä tahansa hyvää, mutta yksinkertaisedti se on mahtava. Esikuvalleen, joskin kuvitteelliselle, uskollinen ja käsittämättömällä työn jäljellä varustettu malli jollaista ei varmasti tule toiste vastaan. Melkoisen muokkauksenkin olet joutunut tekemään pohjana toimineeseen malliin. Kiitoksia taas silmiähivelevästä mallista.

Ja ilkeä ihminen kun olen, pistän vielä side-noten, mikäli jotakuta kiinnostaa modernien/futurististen lekojen lentely japanilaisessa animaatiossa, suosittelen etsimään Macross Zero nimisen lyhyen sarjan. On siis osa Macross saagaa, mutta tämä sijoittuu muista poiketen aika lähelle nykyaikaa tulevaisuuden sijaan, tsekatkaapa. Sarjan koneista muuten saa mallejakin, itsellä kaksi tilauksessa ja yksi sylissä ;) .
Otto Suntioinen 21.7.2009 05:57 Käyttäjäprofiili
Kiitoksia kovasti, ja näin oman poissaolon varalta hieman etuaikaiset synttärionnittelut myös sinulle. =P
Lappu 21.7.2009 05:54 Käyttäjäprofiili
Kiitoksia kovasti =)
Mi-8MT/Mi-17 Hip-H 20.6.2009 02:11 Malli
Mukavan näköinen heko. Vähän näkyy rakoa rungonpuolikkaiden välissä, mutta enpä noita itsekään ennen niin tarkkaillut. Kaukon kysymykseen sen verran, että tsékkiläinenhän tuo on, näkyy nuo sini-puna-valkoiset ympyrät kyljissä.
Panzer IV 17.5.2009 22:14 Malli
panzerer kirjoitti:
kesti kauan käsitellä varmaankin
Käsitellä mikä, telat vai kysymys?