Pienoismallit.net

Aleksi Puro

Hawker Tempest mk. V 2.4.2010 11:38 Malli
Kiitoksia kovasti jo tähän menneistä kommenteista. Ehkä tuo värin paksuus ei sitten näy niin pahasti lopulta, kelataisissa rintamatunnuksissa se lähinnä onkin, mutta kuitenkin.

Mixa, on kyllä pakko myöntää, että viestisi osoittaa aika hyvin kuinka pientä minun tietoni ilmavoimin toiminnasta on. En nimittäin täysin tajua miten Suomalaisten oma kaavio eroaa tässä käyttämästäni, en myöskään tiennyt vuoden 1944 määräyksestä. Meinasin kyllä, tästä tietämättä, aluksi jättääkin keltaisen vain ala-ja ylävärityksen rajaan asti, se vain näytti hieman oudolta joten päädyin tähän ratkaisuun. Tunnuksista nyt ei ollut hajuakaan jos ollaan rehellisiä =D
'What if..' Focke-Wulf 190… 1.4.2010 16:58 Malli
On kyllä käsittämättömän hieno mielestäni. Ihan pistää mietimään, että pitäisikö tuo oma buildiin ilmoitettu kone jättää poostaamatta kuitenkin =D . Komeasti maalattu, ei voi muuta sanoa.
Tupolev Tu-22M3 25.3.2010 20:57 Malli
Itselle nämä uuden tyypin pommikoneet ei kyllä ole koskaan iskeneet, mutta silti tästä ei voi olla pitämättä. Upeaa maalausjälkeä sekä selkeästi hyvin suunniteltu ja toteutettu idea.
Suomalainen Spitfire MkIa 11.3.2010 23:21 Malli
Omaperäinen ja hyvin rakennettu malli. Mukava nähdä, että vaikka ei ole lähdetty rakentamaan täysin mielikuvituksen pohjalta, voi mallin saada silti näyttämään aivan joltain muulta kuin tyypilliseltä. Upeaa jälkeä =)
Merikotka ja Kotkanpoika 2.3.2010 08:00 Malli
Aivan loistavalta näyttää, mukava nähdä myös näitä toisesta maailmasta kotoisin olevia malleja tuossa buildissa =) . Valmistusjälki on mielestäni erittäin hyvää ja erityisesti ihmetyttää se miten näinkin korkealentoisen designin saa vielä vaikuttamaan "realistiselta".

Samalla kuittaan YV:si luetuksi ja linkittelen tämän viestin jälkeen mallin keskusteluun.
Dassault Rafale m/sf 1.3.2010 09:24 Malli
A Lappalainen kirjoitti:
"Baltic scheme" näyttää hyvältä.
Tästä olen ehdottomasti samaa mieltä, piristävän erilainen verrattuna nykyiseen tylsän harmaaseen "maastomaalaukseen" ilmavoimien koneissa. Muutenkin mielestäni eheä kokonaisuus mallina, aina itse koneesta tarinaan asti.
MiG-17BY 14.2.2010 11:05 Malli
Todella hienosti onnistunut malli. Mielestäni hyvä esimerkki siitä millainen on hyvin suunniteltu ja toteutettu what-if malli.
Dornier Do-335A1 DO-64 11.2.2010 22:05 Malli
Mielestäni mahtavan näköinen ilmestys vaikka konetyyppi ei ole omaa silmää koskaan niin hirveästi miellyttänytkään. Erityisesti maaluksesta antaisin plussaa.
Panther G final 21.1.2010 17:01 Malli
Mielestäni erittäin hieno pantteri. En ole aiemmin tälläiseen maalauskuvioon törmännyt, mutta mielestäni sopii tankkiin hyvin. Mukavan miedot säistykset ja vanhennukset.
Messerschmitt Me1630A… 5.1.2010 22:26 Malli
Nämä mitä jos mallisi ovat mielestäni yksi hienoimmista sivuton jutuista. Aina saavat leveän hymyn kasvoille ja tulee itsellekin inspiraatio tehdä taas jotain. Rakennus/maalaus/viimeistely kun vielä ovat noin hyvin paikallaan, niin eihän näistä voi löytää mitään muuta kuin hyvää. Eli kiitoksia vain taas kerran.

ps. Kun luin aiemmin tänään tuolta "mitä työn alla" topicista, niin aloin kummissani etsimään kyseistä mersu mallia googlesta kun ei nimi kuulostanut tutulta. Vähän ihmetytti kun koko muu maailma ei tuntenut Me1630A:ta. Tosin kunhan vain olisi hetken miettinyt, että kenen mallista on kyse, niin olisi voinut aavistaakin.